Τεσσάρα στο Μοσχάτο για τον Ερμή Κορυδαλλού των Αρκάδων

Τεσσάρα στο Μοσχάτο για τον Ερμή Κορυδαλλού των Αρκάδων

Νοέμβριος 06, 2018 - 16:11
0 σχόλια

Εντυπωσιακή νίκη σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι πήρε ο Ερμής Κορυδαλλού επικρατώντας με 2-3 στο Μοσχάτο της Θύελλας για την 4η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Πειραιά.

Στο βασικό σχήμα του Ερμή Κορυδαλλού βρέθηκε ο Αντώνης Αντωνίου ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο ενώ στο 68ο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή πέρασε και ο Λεωνιδίατης μέσος Σοφοκλής Γιαννούσης.

Με την νίκη του αυτή ο Ερμής Κορυδαλλού έφθασε τους 7 βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα δείχνοντας πως αποτελεί μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του πρώτου ομίλου.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Βύρης στο 42’,  Μούτσα στο 54’ , Καλαϊτζάκης  στο 62’ και Κίτσιος στο 90’ με πέναλτι και για την Θύελλα Μοσχάτου και τα δύο τέρματα σημείωσε ο Νταής (41', 52').

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Γερογιάννης, Μπάλιος(74’ Ναρλιάν), Σκοπελίτης(55’ Μάνος), Βερεσόγλου, Κωνσταντάκος, Κωστής, Νταής, Εφέντι, Παππάς Ν.(81’ Ευαγγέλου), Νικολόπουλος(82’ Κούτρης), Παππάς Γ..

ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Δράμπαλης, Θεοδωρόπουλος, Αντωνίου(46’ Πέτσι), Αγγέλου, Δημόπουλος, Στασινάκης, Νταλάκος(46’ Καλαϊτζάκης), Λαζάκης, Βύρης(68’ Γιαννούσης), Κίτσιος, Μούτσας(75’ Καλαϊτζής).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.