«Αναρχία» στους κάδους απορριμμάτων στην Τρίπολη (pics,vid)

«Αναρχία» στους κάδους απορριμμάτων στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούλιος 04, 2017 - 13:06
8 σχόλια

Αλλού βρίσκει τους κάδους η μέρα και αλλού τη νύχτα, σημείωσε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο οποίος τοποθετήθηκε για το θέμα μεταφοράς των κάδων σε συνέχεια καταγγελίες που δέχθηκε από κάτοικο της Τρίπολης.

Ο καταγγέλλων αναφέρει ότι γίνεται άτακτη μεταφορά των κάδων απορριμμάτων από τους υπαλλήλους Καθαριότητας, οι οποίοι αντί να τοποθετήσουν τους κάδους εντός των υποδοχών τους αφήνουν λίγα μέτρα δίπλα.

Να αναφέρουμε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που το θέμα έχει τεθεί σε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβούλιου Τρίπολης, καθώς σε μερικές περιπτώσεις οι κάδοι, όχι μόνο μετακινούνται αλλά και εξαφανίζονται.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι κάδοι βρίσκονται στην άκρη του δρόμου, λίγα μέτρα μακριά από την κατάλληλη υποδοχή.

Ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε ότι κάτοικοι μετακινούν τους κάδους γιατί, όπως υποστηρίζουν, δεν τους θέλουν μπροστά στην πόρτα τους, είτε τους εμποδίζουν στο παρκάρισμα του οχήματός τους.

Υπάρχει μια άναρχη κατάσταση και έτσι δίνουμε προτεραιότητα στην ψήφιση του κανονισμού για την καθαριότητα

Σημείωσε ότι περίπου σε δύο μήνες γίνονται προσπάθειες να ψηφιστεί ο Κανονισμός Καθαριότητας ο οποίος μεταξύ άλλων θα αναφέρει σε ποιο ακριβώς σημείο θα τοποθετούνται οι κάδοι. Πιθανότατα αν δεν τηρείται ο κανονισμός τότε θα υπάρχουν και οι ακόλουθες συνέπειες για αυτούς που μετακινούν χωρίς λόγο τους κάδους.

Όπως σημείωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, οι υπάλληλοι δέχονται οχλήσεις από τους κατοίκους για να μεταφέρουν τους κάδους, αλλά ακόμα και αντιμετωπίζουν το πρόβλημα οι ίδιοι οι κάτοικοι να μετακινούν τους κάδους και να τους εμποδίζουν στην εργασία τους.

Υπάρχει γενικό πρόβλημα και το έχω επισημάνει πολλές φορές, η μόνη λύση είναι να υπάρξει κάποιος κανονισμός για να βάλει τάξη σε αυτό το χάος

Τέλος, ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε ότι σε καμία περίπτωση οι υπάλληλοι Καθαριότητας δεν μετακινούν τους κάδους κατά βούληση.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr «Αναρχία» στους κάδους απορριμμάτων στην Τρίπολη


8 Σχόλια

Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι υπάλληλοι του δήμου έχουν μετακινήσει τους κάδους κατά βούληση και όχι οι κάτοικοι.Οπως καλά βλέπετε κυριε Παπαδημητρίου δεν γίνεται καμμιά προσπάθεια επανατοποθετησή τους στο ειδικό χωρο που έχει διαμορφωθεί.

Η λύση σε καθε αναρχια ειναι η χρυση αυγη. μπορείτε να προσλαβετε παιδια απο χρυση αυγη να δειτε πως θα συμπεριφέρονται στα αναρχικά μπαζα

Η μετακίνηση αυτή δεν έχει γίνει σήμερα. Είναι καιρό. Φαίνονται άλλωστε και τα χορτάρια που έχουν φυτρώσει. Στο συγκεκριμένο σημείο όμως ίσως είναι λάθος τα σίδερα τοποθετημένα γιατί εκεί που είναι, το απορριμματοφόρο για να σηκώσει τους κάδους, κλείνει και τον άλλο δρόμο διότι είναι σε σταυροδρόμι.

Το ενδεχόμενο να μην μπαίνουν οι κάδοι μέσα στα κιγκλιδώματα γιατί αυτά έχουν στραβώσει, δεν το μελετά κανένας, ε; Μπράβο ξεφτέρια...Πάρτε το βραβείο...της ανοιχτής παλάμης!

Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Τρί, 04/07/2017 - 18:37. Εσύ αγόρι μου είσαι για πανεπιστήμιο.Απορώ πως δεν σ εχουν ανακαλύψει ακόμα.Κρίμα.

Όταν Σωτηράκη σας τα έλεγε ο Τσιαμούλος στο Δημοτικό Συμβούλιο του απάνταγε τότε ο Τότσης ότι έχετε σχέδιο και διάγραμμα.Για ψάξε και βρες το και αν το βρεις χαιρέταμε.Τελικά μάθατε όλοι να λέτε ψέμματα σαν τον αρχηγό σας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.