Αναπαράσταση με πέτρα και ρολό ταμειακής στην συνέντευξη τύπου του Λουτσέσκου

Αναπαράσταση με πέτρα και ρολό ταμειακής στην συνέντευξη τύπου του Λουτσέσκου

Μάρτιος 04, 2018 - 18:16
1 σχόλια

Σταματημό δεν έχουν τα όσα απίστευτα έχουν διαδραματιστεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Ράσβαν Λουτσέσκου συντάκτης που ήταν παρών στην αίθουσα τύπου έδειξε μία πέτρα και ένα ρολό χαρτί ταμειακής μηχανής στον Ρουμάνο τεχνικό ρωτώντας τον πιο από τα δύο είναι πιο βαρύ όταν σε χτυπάει.

Ο Ράσβαν Λουτσέσκου διατήρησε την ψυχραιμία του δίνοντας απάντηση πως αυτό που κάνει δεν είναι τίμιο με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκο Κυριάκο να τον ρωτάει αν βρισκόταν εκεί για να κάνει συγκεκριμένη πολιτική.

Την στιγμή εκείνη υπήρξε αμηχανία με τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης να απομακρύνουν τον εν λόγω συντάκτη από την αίθουσα ζητώντας παράλληλα συγνώμη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και το περιστατικό αυτό να λαμβάνει τέλος και την συνέντευξη τύπου να συνεχίζεται.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.