Αναμνήσεις από το μέλλον

Αναμνήσεις από το μέλλον

Δεκέμβριος 30, 2018 - 12:24
1 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Εκεί στα βόρεια, ω, άνδρες Τριπολίτες, πραγματώθηκε το αδύνατο: Οι Θεσσαλονικείς μπορούν να καυχώνται ότι, το 2020, όταν ΘΑ λειτουργήσει ο πρώτος σταθμός μετρό στην πόλη τους, τα εγκαίνια ΘΑ έχουν ήδη γίνει. Οι φωτογραφίες του χαμογελαστού Αλέξη θα έχουν ήδη περάσει στην ιστορία. Μπορούν να λένε ήδη οι αγαπητοί πολίτες στη συμπρωτεύουσα ότι έχουν αναμνήσεις από το μέλλον!

Ο Αλέξης χθες, λοιπόν, εγκαινίασε τον σταθμό μετρό «Συντριβάνι», αστειευόμενος κιόλας ότι οι πολίτες δεν μπορούν να τον δουν. Ε, ναι, αφού ο σταθμός είναι κλειστός, δεν λειτουργεί, πώς να το κάνουμε, αν μπορούσαν να τον δουν, θα είχες κάνει κι εσύ κανονικά εγκαίνια, αγόρι μου, όχι γιαλαντζί...

Είπε, μάλιστα, σταθμό έχουμε, συρμούς δεν έχουμε.

Αφήστε, δε, που η χρονιά στο «Σιντριβάνι» άλλαξε δυο μέρες νωρίτερα. Διότι η πρόσκληση έγραφε:

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου αποχαιρετούμε το 2018 και υποδεχόμαστε το 2019, μια χρονιά που το Μετρό θα μπει στις ράγες για δοκιμαστικά δρομολόγια.
 

Άλλη παγκόσμια πρωτοτυπία: Ήρθε το 2019.

Με τα βαγόνια του μετρό Θεσσαλονίκης θα έρθει και η ανάπτυξη.

Είκοσι χρόνια έργο εκεί πάνω, παράς με ουρά φαγωμένος, είκοσι χρόνια ταλαιπώριας για τους Θεσσαλονικείς και το κερασάκι στην τούρτα των ελληνικών μεγάλων έργων είναι ο Τσίπρας χαμογελαστός να εγκαινιάζει ένα έργο που δεν λειτουργεί.

Α, του το αναγνωρίζω. Ο Αλέξης το επικοινωνιακό το πήγε σε άλλο επίπεδο.

Μην πάρει γραμμή όμως κανένας δήμαρχος εδώ στην Τρίπολη, φοβάμαι, και εγκαινιάσει το ανύπαρκτο Διοικητικό Πάρκο, το ανύπαρκτο Μουσείο του Αγώνος και άλλα... ανύπαρκτα.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Εφόσον αρθρογραφεί ένας "Σωκράτης" γιατί να μην κυβερνάει ένας Αλέκσης;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.