Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού και τα χιόνια στην Αρκαδία

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού και τα χιόνια στην Αρκαδία

Δεκέμβριος 29, 2014 - 10:32
0 σχόλια

Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί στην Τρίπολη σήμερα Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 7 βαθμούς Κελσίου, με μικρή εξασθένιση των ανέμων. Για αύριο Τρίτη 30/12, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 2 έως 4 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει στα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφρά επιδείνωση, με χιονόπτωση, με το θερμόμετρο να πέφτειστους 0 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού όπως αποτυπώθηκε από τα περισσότερα μετεωρολογικά site:

O Καιρός στην Τρίπολη θα αλλάξει από το μεσημέρι της Τρίτης όπου και θα έρθουν τα πρώτα χιόνια. Από νωρίς το μεσημέρι θα ξεκινήσουν οι αραιές χιονοπτώσεις με τη θερμοκρασία να βρίσκεται στους 0 βαθμούς Κελσίου. Τα φαινόμενα όσα περνά η ώρα θα γίνονται πιο ισχυρά με μέγιστη θερμοκρασία τους 4 βαθμούς και ελάχιστη τους -1 βαθμούς Κελσίου. Τα χιόνια θα συνεχιστούν για την πόλη της Τρίπολης έως την Πέμπτη 1 Ιανουάριου.

Ο καιρός στη Δημητσάνα θα αλλάξει από την Τρίτη το μεσημέρι όπου θα ξεκινήσει το χιονόνερο και η θερμοκρασία θα μείνει στους 2 βαθμούς Κελσίου.

Χιονόνερο θα πέσει και στην περιοχή του Λεωνιδίου από το μεσημέρι της Τρίτης, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 2-3 βαθμούς Κελσίου.

Τα χιόνια, όπως όλα δείχνουν, δεν θα πέσουν στο Άστρος, αλλά αναμένονται ισχυρές βροχές την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου.

Στη Μεγαλόπολη θα υπάρξουν ασθενείς χιονοπτώσεις το βράδυ της Τρίτης με τηθερμοκρασίανα βρίσκεται στον 1 βαθμό Κελσίου.
 Στο χιονοδρομικό κέντρο θα υπάρξουν ασθενείς χιονοπτώσεις, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους -8 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.