Ανακοίνωσε Στριφτόμπολα ο ΠΑΟΚ Τρίπολης

Ανακοίνωσε Στριφτόμπολα ο ΠΑΟΚ Τρίπολης

Σεπτέμβριος 20, 2018 - 16:19
1 σχόλια

Ο ΠΑΟΚ Τρίπολης συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και της πρώτης του συμετοχής στο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας κάνοντας γνωστό μέσω ανακοίνωσης του την απόκτηση του 15χρονού Δημήτρη Στριφτόμπολα.

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Τρίπολης ο Δημήτρης Στριφτόμπολας

Την απόκτηση του 15χρονου ταλαντούχου, Δημήτρη Στριφτόμπολα ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ Τρίπολης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε το 2010, σε ηλικία 7 ετών, στην ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης και το πρώτο του δελτίο υπόγραψε το 2016 (σε ηλικία 13 ετών).

Μέχρι πέρυσι, αγωνιζόταν στην Κ15 του Αστέρα Τρίπολης, όμως λόγω μίας πιθανής μετεγκατάστασής του στην Αθήνα, έφυγε για να δοκιμαστεί στην Κ16 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Για προσωπικούς λόγους, δεν κατέστη δυνατόν να διαμείνει μόνιμα στην Αθήνα και επέστρεψε στην Τρίπολη. 

Μετά από συζητήσεις με τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ Τρίπολης, Κώστα Μπακέα, συμφώνησε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική καριέρα στους «ασπρόμαυρους».

Η Διοίκηση καλωσορίζει τον Δημήτρη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ Τρίπολης και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν.
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Πολυ καλη μεταγραφη.Το παιδι ξερει πολυ μπαλα.Βλεπω τον Παοκ αν προσεξει λιγο με το υλικο που εχει να ειναι απο τα φαβορι ανοδου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.