Αναχώρηση λεωφορείου από Τρίπολη για την εκδήλωση του ΚΚΕ στο Χάνι του Κουλουρά

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αναχώρηση λεωφορείου από Τρίπολη για την εκδήλωση του ΚΚΕ στο Χάνι του Κουλουρά

Ιούλιος 10, 2018 - 19:34
1 σχόλια

Η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες, τις γυναίκες και τους νέους των λαϊκών στρωμάτων στην πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 13  Ιούλη στις 6:30 το απόγευμα στο Χάνι Κουλουρά (διασταύρωση Αγίου Ιωάννη - Πλατάνου) στο Άστρος Κυνουρίας, με ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος του ΠΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του ανακατασκευασμένου μνημείου  προς τιμήν των Ιωάννη Άρχοντα (Τασόγιαννη), Ιωάννη Σάγκα (Νικηταρά) και των άλλων μαχητών του ΔΣΕ της περιοχής.
Ιστορία γραμμένη με αίμα δεν μπορεί να σβηστεί από αυτούς που γκρεμίζουν μνημεία αγωνιστών του λαού!

Ένας αιώνας αγώνων και θυσιών είναι η ιστορική διαδρομή του ΚΚΕ μέχρι σήμερα!

Στα 100 χρόνια του Κόμματός μας τιμάμε όλους, όσες και όσους έδωσαν τη ζωή τους, βασανίστηκαν, φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν για τα μεγάλα ιδανικά μας.

Εμπνεόμαστε και διδασκόμαστε από την 100χρονη ιστορία του ΚΚΕ!

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα του Παναγιώτη Κακούρου από τις Λίμνες Αργολίδας. 

Όλοι και όλες την Παρασκευή 13  Ιούλη στις 6:30 το απόγευμα στο Χάνι Κουλουρά (διασταύρωση Αγίου Ιωάννη - Πλατάνου) στο Άστρος Κυνουρίας. 

Έχει δρομολογηθεί λεωφορείο που θα αναχωρήσει από την πλ. Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη, στις 5:00 το απόγευμα της Παρασκευής.

Δελτίο Τύπου

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.