Αναγνώριση από Δημήτρη Δέμο και Θεόδωρο Τρύφων σε Κώστα Βλάση

Αναγνώριση από Δημήτρη Δέμο και Θεόδωρο Τρύφων σε Κώστα Βλάση

Οκτώβριος 19, 2023 - 11:33
1 σχόλια

Ειδική αναφορά για την καθοριστική συμβολή του στην ανάδειξη της Τρίπολης σε Φαρμακευτικό Κόμβο. Ειδική μνεία στον βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Βλάση, εξαίροντας την καθοριστική συμβολή του στην υλοποίηση των μεγάλων επενδύσεων από δύο ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες στην Τρίπολη, πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της ΠΕΦ και συνδιευθύνων σύμβουλος της Elpen κ. Θεόδωρος Τρύφων και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Demo κ. Δημήτρης Δέμος κατά τη διάρκεια των ομιλιών τους στο πλαίσιο ημερίδας που οργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανιών χθες στην Τρίπολη. (δείτε ΕΔΩ)

Οι δύο επιχειρηματίες σημείωσαν πως μέσω αυτών των πρωτοποριακών έργων η Αρκαδία μπορεί να εξελιχθεί σε φαρμακευτικό κόμβο όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη και υπογράμμισαν τη συνεισφορά του Κώστα Βλάση στο εγχείρημα αυτό.

Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ενημέρωση μαθητών και μαθητριών της Αρκαδίας για τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που θα προκύψουν μέσω των σημαντικών αυτών επενδύσεων, που θα δημιουργήσουν πολλές νέες θέσεις εργασίας δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στις νέες και τους νέους του τόπου μας να σταδιοδρομήσουν εδώ, χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψουν τις οικογενειακές τους εστίες στρεφόμενοι στο εξωτερικό.

Στις ομιλίες τους έκαναν ειδική μνεία στον κυβερνητικό βουλευτή εξαίροντας την καθοριστική συμβολή του στην πραγμάτωση αυτού του τόσο σημαντικού και πρωτοποριακού για την ελληνική επαρχία έργου, που θα αναδείξει την Ελλάδα και την περιοχή μας σε φαρμακευτικό κόμβο της Ευρώπης. Πιο αναλυτικά ο κ. Τρύφων τόνισε «Συνοδοιπόρο έχουμε και τον Κώστα Βλάση.

Σε βλέπω εδώ Κώστα και πρέπει να το αναφέρω, γιατί όταν βγήκαν τα κίνητρα μαζί τότε με τα συναρμόδια υπουργεία Υγείας, Ανάπτυξης και Οικονομίας βάλαμε και εξειδικεύσαμε και μαζί τον χάρτη περιφερειακών ενισχύσεων, τις περιοχές που έχουν τα κίνητρα. Και έγινε η προσπάθεια και μπήκε πιο έντονα η Τρίπολη στον χάρτη και είμαστε εδώ!

Και με μεγάλη χαρά σας ευχαριστώ που είστε εδώ κοντά μας και είμαστε εδώ μαζί σας να σας μεταφέρουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα μπορεί. Οι Έλληνες επιστήμονες μπορούμε να ξαναφέρουμε πίσω παραγωγή στην Ευρώπη, στην Ελλάδα και να σταματήσει η διαρροή θέσεων στην Ασία.».

Επιπρόσθετα, ο κ. Δέμος ανέφερε «Η Τρίπολη βέβαια έχει ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι είναι στο 10% των επενδύσεων. Και σε αυτό θα πρέπει πραγματικά να κάνω μνεία στον Κώστα Βλάση που λόγω των φιλικών επαφών που είχαμε λειτούργησε κάπως και σαν μεσίτης.

Πως έρχεται ο μεσίτης και σου λέει «έλα να δεις έχω ένα καλό οικόπεδο κάτω». Ακόμα θυμάμαι που γυρνάγαμε τη ΒΙ.ΠΕ. και ψάχναμε τα οικόπεδα παρέα.»


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ελα ρε συ,τι να ξερουν αυτοι,εδω οι ανωνυμοι σχολιαστες που γραφουν κατα του βλασση ξερουν καλυτερα ,τι να μας πουν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.