«Αλύγιστος»… Ξάνθη - Αστέρας 0-0

«Αλύγιστος»… Ξάνθη - Αστέρας 0-0

Σεπτέμβριος 25, 2017 - 21:23
4 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης είδε τους Ιγκόρ και Ιγκλέσιας να εγκαταλείπουν λόγω τραυματισμών στο πρώτο 20λεπτό και να πραγματοποιεί δύο αναγκαστικές αλλαγές ωστόσο δεν λύγισε ποτέ, έμεινε όρθιος στα «Πηγάδια» και έφυγε με τον σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας από την Ξάνθη στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Με άριστη αμυντική τακτική και εξαιρετικό στήσιμο στον αγωνιστικό χώρο η παθιασμένη αρκαδική ομάδα έλεγξε τον ρυθμό πηγαίνοντας το παιχνίδι εκεί που ήθελε με το τελικό 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Μάλιστα οι κιτρινομπλέ στο δεύτερο μέρος έφθασαν δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ όμως τα σουτ των Τσιλιανίδη και Γιαννούλη πέρασαν ελάχιστα άουτ με την Ξάνθη να έχει την ευκαιρία του αγώνα με το δοκάρι στην διπλή χαμένη ευκαιρία του Μπρίτο στο 56’.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να έρχεται από πολύ νωρίς αντιμέτωπος με την ατυχία αφού με την συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου ο Σάββας Παντελίδης αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών με τον Κώτσιρα να αντικαθιστά στον Ιγκόρ στο 15’ και τον Μαντίντα τον Ιγκλέσιας στο 19’.

Το γεγονός αυτό έπαιξε τον ρόλο του ωστόσο δεν έβγαλε τον Αστέρα από το πλάνο του με την σωστή αμυντική λειτουργία να μπλοκάρει την Ξάνθη με τον ρυθμό του αγώνα να πηγαίνει σε χαμηλό τέμπο. Στο 27’ η εκτέλεση φάουλ του Ισνάλντο βρήκε σε ετοιμότητα τον Ζίβκοβιτς ενώ άστοχο ήταν και το μακρινό σουτ του Ντε Λούκας τρία λεπτά αργότερα. Στο  36’ ο Ντε Λούκας έστρωσε με το κεφάλι στον Τριάδη, ο οποίος γύρισε, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ όπως και το σουτ του Μπρίτο στο πρώτο λεπτό του επιπλέον χρόνου των καθυστερήσεων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ξάνθη να μπαίνει πιο επιθετικά και με σαφή διάθεση να πιέσει και να μεταφέρει το σκηνικό μπροστά από τα καρέ του Αστέρα Τρίπολης. Στο 56’ ήρθε η διπλή μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχος όταν από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης, η μπάλα έφτασε και πάλι στον  μεσοεπιθετικό απ' το Πράσινο Ακρωτήρι, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στο 62’ ήρθε η απάντηση του Αστέρα με το πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Τσιλιανίδη να περνάει ελάχιστα άουτ ενώ κάτι ανάλογο έγινε και στο σουτ που επιχείρησε ο Γιαννούλης στο 70’ με την μπάλα  να φεύγει λίγο έξω απ' το αριστερό δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

Στα τελευταία λεπτά ο Αστέρας δεν ρίσκαρε καθώς είχε και την επιπλέον κούραση από τις αναγκαστικές αλλαγές του πρώτου μέρους παίρνοντας με σχετική άνεση τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας για το τελικό 0-0 στα «Πηγάδια» της Ξάνθης.

Γήπεδο: "Ξάνθη Arena"

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης

ΞΑΝΘΗ (ΜΙΛΑΝ ΡΑΣΤΑΒΑΤΣ): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Ντε Λούκας, Καμαρά, Λουσέρο (62' Π. Ορφανίδης), Τριάδης (54' Ρότσε), Μπρίτο, Γέντρισεκ (74' Κάστρο).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ): Αθανασιάδης, Ίγκορ (15' Κώτσιρας), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας (20' Μαντιντά), Κάλτσας, Ισνάλντο (59' Τσιλιανίδης), Μανιάς.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

τι αλυγιστοι ,ΗΡΩΕΣ ,μιλαμε για μεγαλη μπαλα ,δωστε τους πριμ κιολας ............σωθηκαμε οπως παμε ,τι να λεμε ,μεχρι και ευρωπη προλαβαινουμε και μαλιστα CL !!!!!!!!!!!!!

Με 3-4 καλές προσθήκες τον Γενάρη μπορει να σωθεί η χρονια !!εξαλου μαζι με τον Παναθηναϊκό ειμαστε βαθμολογικά ,και στον -5 απο την υπερομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ !χαχαχαχαχα

αντιποδόσφαιρο και από τις 2 ομάδες... Κρίμα γιατί και οι 2 είχαμε καλύτερες ομάδες στο παρελθόν. Πόνεσαν τα μάτια μας. Πάμε ρε Αστεράρα.... Ελπίζω να ξαναδούμε το άστρο σου να λάμπει στην Α' εθνική.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.