Αλλάζει όψη η πλατεία Συνοικισμού Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη

Αλλάζει όψη η πλατεία Συνοικισμού Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη

Μάρτιος 10, 2020 - 18:00
5 σχόλια

Στις 435.000 ευρώ ανέρχεται το έργο της ανάπλασης της πλατείας Συνοικισμού Κολοκοτρώνη και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Στο προτεινόμενο έργο προβλέπεται η ανάπλαση του χώρου της πλατείας «Χαρίτων» στον συν/σμό Κολοκοτρώνη και τα περιβάλλοντα αυτής πεζοδρόμια και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια περίπου.

Το οικόπεδο της πλατείας, με επιφάνεια 1.050,00 τμ. περίπου, βρίσκεται μεταξύ των οδών Ξενοφώντος, Αναξαγόρα και Πλάτωνος στο Ο.Τ.650 της επέκτασης του σχεδίου πόλης στην Π.Ε. Κολοκοτρώνη.

Η επιφάνεια των πεζοδρομίων υπολογίζεται σε 150,00 τμ. περίπου, άρα το συνολικό εμβαδόν του υπό ανάπλαση χώρου ανέρχεται στα 1.200,00 τμ. Περίπου.

Με την ολοκλήρωση του έργου θα παραδοθεί στον δικαιούχο μία πλατεία, περίπου 1.200 τ.μ., που θα περιλαμβάνει νέο φωτισμό και νέο σύστημα άρδευσης –ύδρευση

Η ημερομηνία έναρξης της πράξης ορίζεται η 10/12/2020 και η ημερομηνία λήξης της ορίζεται η 31/05/2022.


5 Σχόλια

Δεν κοιτάει ο Δήμαρχος να φτιάξει κανένα πεζοδρόμιο από το Νοσοκομείο έως 7ο Δ.Σ και τον δρόμο στην Δαρειώτου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι μαχητές του πληκτρολογίου της παράταξης δεν έχουν δει το άρθρο; Αυτό δεν είναι έργο Παυλή; ΑΜΠΕΛΑΛΕ ΑΜΠΕΛΑΛΕ

ΤΌΣΑ ΠΟΛΛΆ ΕΡΓΑ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΥΤΥΧΏΣ ΠΟΥ ΈΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΛΆΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΊΑ. ΊΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΖΉΣΟΥΜΕ ΤΕΤΕΙΑ ΜΕΓΑΛΕΊΑ. ΣΩΤΗΡΗ ΣΤΙΣ ΕΠΆΛΞΕΙΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.