Ακροδεξιοί, φανατικοί και ένας γυναικοκτόνος ανάμεσα στους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Ακροδεξιοί, φανατικοί και ένας γυναικοκτόνος ανάμεσα στους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Δεκέμβριος 13, 2021 - 19:15
10 σχόλια

Eurokinissi

Φανατικοί, ακροδεξιοί, συνωμοσιολόγοι απαρτίζουν την ομάδα των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος». Οι εισαγγελείς ερευνούν τη σύσταση αυτής της ομάδας που έχει εξαπλωθεί σε πολλά μέρη της χώρας, ύστερα από την αρπαγή του γυμνασιάρχη στην Πιερία την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες των ανθρώπων αυτών που κραδαίνουν όπλα και κάνουν ασκήσεις στρατιωτικού τύπου.

Επίσης, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «Στο Νησί», ένας από τους πιο «επιφανείς» «Θεματοφύλακες» στη Λέσβο είναι ένας άνδρας που έχει σκοτώσει τη γυναίκα του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ:

«Φανατικός αντεμβολιαστής και εκ των επικεφαλής στους «θεματοφύλακες του Συντάγματος» ήταν ο γνωστός γυναικοκτόνος που πριν εννέα μόλις χρόνια κατέσφαξε τη γυναίκα του στο σπίτι που διέμεναν στη Λακέρδα στο Πυργί.

»Πρόκειται για μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Η 41χρονη υπάλληλος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης δολοφονήθηκε από τον 43χρονο τότε σύζυγο της. Όπως είχε γίνει γνωστό τη σκότωσε με 10 μαχαιριές σε θώρακα, κοιλιά και καρωτίδα, με ένα κουζινομάχαιρο.

»Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια, στο Εφετείο αποδείχθηκε ότι ήταν... εν βρασμώ ψυχής, και εδώ και δυο χρόνια κυκλοφορεί ελεύθερος και.... αντεμβολιαστής.Το προφίλ του βρίθει παραεπιστημονικών, παραθρησκευτικών και δωδεκαθειστικών απόψεων ενώ δε διστάζει να καταφερθεί και κατά της Δικαιοσύνης».

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Ευτυχώς που έχουμε χειμώνα και όταν θα βγούν τσουκου τσούκου με το μαχαιράκι τους, θα βρούμε όλοι από ένα σύννεφο να πέσουμε πάλι. Τη καληνύχτα μου στους αρμοδίους.

Θυμίζω, "πατριωτισμός, το τελευταίο καταφύγιο των καθαρμάτων" Σάμιουελ Τζόνσον

Έγραφα "ευνουχισμό και λοβοτομή" και το λογόκριναν. Σωστά! Είναι ήδη λοβοτομημένος. Αν κόψουν κι αυτό το σχόλιο, μάλλον θα είναι και αυτοί λοβοτομημένοι.

Μικτή ηλιθίων και αποβρασμάτων με λίγα λόγια. Χειρότεροι ζημιά από αυτούς όμως την κάνουν πολίτες που υποτίθεται ότι έχουν μόρφωση αλλά λένε ότι μπαρούφα τους κατέβει στο κεφάλι, για διάφορους λόγους.

Παρακαλείστε να μην λέτε ότι μπαρούφα σας κατεβαίνει στο κεφάλι για τον πτιΚούλη γιατί ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι του Παύλου που έχει και στίγμα και τα άλλα μέρη του σώματος μένουν χωρίς.

Πού είναι ο ναζί μεγκελοκιλοτάκης, ιατρός Ελβετίας, να τους υπερασπιστεί και να αρχίσει την παραληρηματική προβοκάτσια του;

Το αντίθετο έκανα αμερικανοτσολιά 19:06. Μάθε ανάγνωση ουγκανέ. Πρακτόρια προβοκράτορες χαρακτήρισα τα trendy boys του ορεινού υπουργείου της κοσμοπολίτικης Αράχωβας. Παρεπιπτόντως απόλαυσε την αφεντικίνα σου σε στιγμές δόξας. Δάδες, παρελάσεις, βήμα χήνας και άλλα φολκλορικά και ευρωπροοδευτικά.

ΠαρεΜπιπτόντως, όπως του έχει ξαναεπισημανθεί, δεν υπάρχει μπατριώτης που να μην ξεκωλιάζει την ελληνική γλώσσα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.