Ακόμα 6.256 ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις πήραν το επίδομα των 800 ευρώ

Ακόμα 6.256 ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις πήραν το επίδομα των 800 ευρώ

Μάιος 25, 2020 - 17:33
5 σχόλια

Πιστώνεται σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς 6.256 επιχειρήσεων, δικαιούχων της Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού, ποσό συνολικού ύψους 5.004.800 ευρώ.

Παράλληλα, το Υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, μετά τον έλεγχο των στοιχείων που είχαν υποβληθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ myBusinessSupport, εντόπισαν 595 περιπτώσεις επιχειρήσεων-δικαιούχων της ενίσχυσης, οι οποίες είχαν δηλώσει λανθασμένο αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ).

Οι επιχειρήσεις αυτές θα ειδοποιηθούν από την ΑΑΔΕ με ηλεκτρονικό μήνυμα, προκειμένου να διορθώσουν το IBAN. Μόλις πραγματοποιήσουν τη διόρθωση, θα λάβουν και αυτές Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού, συνολικού ύψους 476.000 ευρώ.

Μετά την ολοκλήρωση της καταβολής των παραπάνω ενισχύσεων, συνολικά 480.810 επιχειρήσεις θα έχουν λάβει Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού, συνολικού ύψους 384.648.000 ευρώ.

Tags: 

5 Σχόλια

Οι δικηγόροι για άλλη μια φορά στην απέξω. Παρά την διαφορετική ρητή δήλωση της κυβέρνησης περίπου ένα μήνα πριν. (όπως τέτοια δήλωση είχε γίνει ΚΑΙ για τα πρώτα 800€). Ε θα πάρει τα @@ μας οπότε γίνουν εκλογές.

@21:11 Μόλις αποκάλυψες πως πάντα ΠΑΣΟΚ και τελευταία ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζεις. Με αυτά τα κριτήρια χηφίγουν και οι γύφτοι.

@00:54 όταν σου υπόσχεται εντελώς ρητά ότι θα τα πάρεις και μετά σε γράφει κυριολεκτικά τι θες να κάνω; Ξέρεις τι είναι το δικαίωμα ισότητας στο Σύνταγμα; Όμοιες καταστάσεις τις αντιμετωπίζεις όμοια. Για πες μου ποια η διαφορά μεταξύ των δικηγόρων και των λοιπών επαγγελματιών; Γιατί οι πρώτοι να πάρουν με τα χίλια ζόρια 600€(και ύστερα από κατάρτιση ΚΕΚ, που δεν καταργήθηκε) και οι δεύτεροι 800€(χωρίς έξτρα προυποθέσεις); Γιατί η διαφορά των 200€. Έπειτα γιατί οι δεύτεροι να ξαναπάρουν 800€ και οι πρώτοι τπτ; Αυτό λέγεται κοροϊδία και εξευτελισμός.

@00:54 και για να συνεχίσω: Δλδ αυτοί που παίρνουν τα 800€ δεν είναι γύφτοι; Μόλις αποκάλυψες ότι είσαι όχι μόνο ΝΔ αλλά και κομματόσκυλο. Έχεις παρωπίδες και δεν παραδέχεσαι τις αδικίες που κάνει το κόμμα σου.

Δικαιως τα παιρνουν οι επαγγελματιες τα 800 ευρω,αφου εδω και 10 χρονια πληρωνουν τον φορο Αλληλεγγυης ,και τον φορο επιτηδευματος.Κακως που δεν το λαμβανουν ολοι οσοι πληρωνουν τους φορους αυτους και τους εξαιρει ο νομος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.