Αήττητο και με άμυνα αψεγάδιαστη επέστρεψε στον «θρόνο» του το Λεωνίδιο

Αήττητο και με άμυνα αψεγάδιαστη επέστρεψε στον «θρόνο» του το Λεωνίδιο

Απρίλιος 24, 2023 - 10:52
6 σχόλια

Οι αριθμοί του Λεωνιδίου και δη στο αμυντικό κομμάτι προκαλούν δέος και θαυμασμό γεγονός που αποτυπώνεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στην συνολική του πορεία που επιστεγάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Η ομάδα της Νότιας Κυνουρίας με την νίκη της με 0-1 μέσα στην Μελιγού επί του Ερμή κράτησε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα της παραμένοντας στα 7 γκολ παθητικό σε 24 αγωνιστικές όντας όπως έχουμε επισημάνει και γράψει πάλι η καλύτερη άμυνα όλων των τοπικών πρωταθλημάτων της Πελοποννήσου.

Μέχρι στιγμής σε όλο τον δεύτερο γύρο το σύνολο του Φώντα Καζακόπουλου έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ το ένα από τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη στις 5 Φεβρουαρίου και το άλλο από την Τεγέα στο Λεωνίδιο στις 5 Μαρτίου όπως συνέβη και στο πρώτο μισό της χρονιάς σε μια παροιμιώδη στατιστική σύμπτωση.

Δύο μόλις γκολ σε σχεδόν ολόκληρο τον δεύτερο γύρο και πάνω από 540 λεπτά κρατώντας πεισματικά το μηδέν στα έξι τελευταία τους παιχνίδια οι ερυθρόλευκοι που ακουμπούν και κυνηγούν ιδιαίτερος ιστορικές επιδόσεις στο κομμάτι των αριθμών.

Ταυτόχρονα το Λεωνίδιο είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Α’ Αρκαδίας αποτέλεσμα της συνολικής δουλειάς και ένα απόλυτα δομημένο σύνολο έχοντας μέχρι τώρα φοβερή σιρόπια με 21 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Το Λεωνίδιο είναι στην κορυφή της Α’ Αρκαδίας επιστρέφοντας στους τίτλους έπειτα από την σεζόν 2016-2017 κάνοντας το με ένα δουλεμένο πλάνο και ένα πολύ ρεαλιστικό σε ποδοσφαιρικές αρχές πρότζεκτ.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Αν κρατήσει αυτή την αμυντική λειτουργία και στα μπαράζ, το Λεωνιδιο έχει τύχη! Λίγη περισσότερη προσοχή στο τελείωμα των φάσεων, καθώς δημιουργεί φάσεις αλλά δεν τις μετατρέπει σε γκολ. Vamos leonidio!!!

Πέρυσι φαβορί για τον τίτλο ήταν οι Βρασιες και ο τίτλος πήγε στον Πανθυρεατικο, φέτος φαβορί ήταν ο Ερμής και ο τίτλος πήγε στο Λεωνιδιο! Γι αυτό το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ!

Βρε παιδιά, με τον Σαραντη συμβαίνει κάτι; Γιατί απουσιάζει από την ομάδα σε κρίσιμα ματς; Μπήκε σαν αλλαγή ο Ανδρέας Κυριος! Μπράβο! Θα χρειαστεί η ομάδα στα μπαράζ την εμπειρία του!

Μπράβο στα παιδιά και σε όλους πίσω από αυτά.Τα μπαράζ πραγματικά δύσκολα παιχνίδια ! ! ! ! ! ! ! Και το έβδομο θαυμαστικό στην τελευταία αγωνιστική Λακωνία με πολύ ενδιαφέρον???

Η αξία των αντιπάλων δινει τη μεγαλη αξία στον νικητή.Το ΛΕΩΝΙΔΙΟ πήρε ενα απο τα σημαντικότερα πρωταθλήματα στην ποδοσφαιρική του καριέρα γιατι επαιξε σε ενα πρωταθλημα με πολλες αξιόλογες και δυνατες ομαδες και με μια Μελιγου με πολύ βαρύ ρόστερ.Αξιος πρωταθλητής γιατι εδειξε μια ποδοσφαιρική σταθερότητα και σοβαροτητα ολη την αγωνιστικη περιοδο και στο πιο κρισιμο ματς της σεζον ειχε και το πλανο αλλα και τη θέληση να παρει το αποτέλεσμα.

οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά… για να είμαστε αντικειμενικοί, θα πρέπει να πούμε ότι το πρόγραμμα αγώνων και οι υποχρεώσεις κυπέλου (της ΕΠΣΑ) έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή. Όχι ότι δεν το άξιζε το Λεωνίδιο, αλλά ο Ερμής είχε πολύ βαρύ πρόγραμμα από τα μέσα Μαρτίου και μετά. Τα 3 Χ πριν το Πάσχα έκαναν την ανάσταση στο Λεωνίδιο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.