Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ο βιαστής της Δάφνης που κρατείται στην Τρίπολη

Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ο βιαστής της Δάφνης που κρατείται στην Τρίπολη

Ιούνιος 23, 2017 - 12:36
2 σχόλια

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο 52χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό μιας 20χρονης φοιτήτριας, την οποία κράτησε κλειδωμένη στο διαμέρισμά του στη Δάφνη για δύο μέρες. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τον κόσμο τόσο λόγω της σκληρότητας των βασανιστηρίων που υπέφερε η άτυχη γυναίκα, όσο και για την ψυχραιμία με την οποία ο δράστης αντιμετώπισε την έρευνα στο σπίτι του και την πορεία της σύλληψής του.

Ο 52χρονος κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης με ηλεκτρονική επιτήρηση, δηλαδή με «βραχιολάκι», λόγω της αναπηρίας του που πιστοποιήθηκε στο 95%, σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος του, κ. Ειρηνάκης, στο Star.

Σημειωτέον ότι κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως και ζητά να μεταφερθεί σε κατοικία.

Όπως επισημαίνει σε ρεπορτάζ του το Star, η 20χρονη φοιτήτρια, αφού βγήκε από το Τζάνειο Νοσοκομείο, μεταφέρθηκε στην πόλη απ’ την οποία κατάγεται, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, καθώς, από το πολύωρο δέσιμο με τους ιμάντες που υπέστη, φέρει σοβαρές κακώσεις στα πόδια και τα χέρια της. Στο κέντρο αυτό γίνεται προσπάθεια αποκατάστασής της και η θεραπείας της είναι αρκετά χρονοβόρα και δύσκολη. Δεν μπορεί ακόμα να περπατήσει, ούτε να χειριστεί πράγματα με τα χέρια της, σύμφωνα με το Star.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Και άργησε να το κάνει. Έπρεπε από πολύ νωρίτερα το παιδί να είχε ενεργήσει. Εδώ ζούμε στην Ελλάδα, στη χώρα της Δημοκρατίας, της ελευθερίας, της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεν βλέπετε τι γίνεται στα Πανεπιστήμια. Άντε και καλός πολίτης άνθρωπέ μου....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.