Αισιόδοξος ο Παυλής προχωρεί το σχέδιό του για τα απορρίμματα

Αισιόδοξος ο Παυλής προχωρεί το σχέδιό του για τα απορρίμματα

Μάιος 19, 2016 - 15:58
21 σχόλια

Τη δική του λύση στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων έχει ανακοινώσει ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής και σύμφωνα με πρόσφατα λεγόμενά του, φαίνεται να δείχνει πιο σίγουρος από ποτέ για την προώθηση του δικού του έργου διαχείρισης των απορριμμάτων.

«Εμείς έχουμε έτοιμη τη λύση την οποία έχει δεχτεί ο αναπληρωτής υπουργός Γ. Τσιρώνης αλλά και άλλα μέλη της κυβέρνησης, όπως και ο υπουργός Φλαμπουράρης και ο Σταθάκης που με έχουν εξουσιοδοτήσει να προχωρήσω τις διαδικασίες», είπε.

«Έχουμε το Ok από την κυβέρνηση», αποκάλυψε ο δήμαρχος την Πέμπτη 19 Μαΐου σε συζήτηση που είχε με εκπροσώπους των ΜΜΕ.

«Να κάνεις, δήμαρχέ μου, το καλύτερο που νομίζεις για τους πολίτες», του ειπαν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, όπως υποστήριξε ο κ.Παυλής, ερωτηθείς για τις εξελίξεις στο θέμα των απορριμμάτων.

Επίσης ξεκαθαρίστηκε οτι υπάρχουν εξασφαλισμένα χρήματα από το ΕΣΠΑ για το έργο της διαχείρισης.

Οι πολίτες του Δήμου Τρίπολης ανυπομονούν να δοθεί ένα τέλος στο μεγάλο πρόβλημα που τους ταλανίζει πολλά χρόνια και ακούει στο όνομα «απορρίμματα».

Ευελπιστούμε σύντομα να κυλήσουν οι διαδικασίες και να ολοκληρωθεί το έργο και όχι να μείνει στα χαρτιά.

Ειδήσεις: 

21 Σχόλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ Ο ΤΣΙΡΩΝΗΣ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΕΓΩ ΣΑΣ ΣΤΟ ΛΕΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Αξιότιμε κύριε δήμαρχε οι εκλογές ξανάρχονται τότε θα δούμε άν θα μπορείς να κοιτάζεις κατάματα τους πολίτες.Το ίδιο βέβαια ισχίει για Σμυρνιώτη Τζιούμη Τσαμούλο.

Οι πολίτες ας καλέσουν Σμυρνιώτη Τζιούμη Τσαμούλο να μας πουν πέρα από το σχέδιο που έχουν για τα σκουπίδια,που θα τα πάνε;Μούγκα στη στρούγκα.

ΦΙΛΕ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ.ΑΥΤΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΤΟΝ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΛΑΤΩΜΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΗΜΟ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ ΡΕ ΜΗΤΣΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ? ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑ Η ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΙΟΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΞΑΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.ΣΕ ΕΧΩ ΙΚΑΝΟ

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ? ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ? ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΗ ΛΕΩ Η ΟΤΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΗΣ . ΔΗΜΗΤΡΟ ΦΤΑΝΕΙ

Έλεος με αυτόν τον άνθρωπο πόσα ψέματα μπορούμε να καταπιούμε ακόμα !!! Κάποιος ας τον μαζέψει εκεί στο δημαρχιακό μέγαρο Τασούλη ακούς ?????

ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΚΙ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,(ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΜΗΤΣΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Οτσαμούλος και ο Τζιούμης δεν κάνουν πρόταση απλά αναφέρουν αυτά που λέει ονόμος.Και φυσικά με τον μόνο που δεν ασχολούμαι καθόλυ είναι ο Νικολάου.Δέν τον ψηφίζω φυσικά γιατί πιστεύω στα δημοκρατικά και όχι στα ολοκληρωτικά κόμματα.Μη βγάζεις εύκολα συμπεράσματα.

Ε ρε γλέντια, τώρα που τίγκαρε η.....λύση (χωματερή Αγ. Βλάσης) μας παρουσιάζει τη λύση που είχε στο......άλλο τσεπάκι, χαχαχα! Μη βγάλει στο τέλος και κανα λαγό από το καπέλο γιατί τη βάψαμε!!!

Το ίδιο και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι δήμαρχοι.Θα το γράφω συνέχεια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.