Αισιόδοξα τα πρώτα μηνύματα για τον τουρισμό στην Πελοπόννησο (vid)

Αισιόδοξα τα πρώτα μηνύματα για τον τουρισμό στην Πελοπόννησο (vid)

Ιούνιος 24, 2017 - 11:28
0 σχόλια

Θετικά είναι τα μηνύματα που έδωσε ο πρόεδρος των ξενοδόχων Αρκαδίας σε δηλώσεις που έκανε στα μέσα Ιουνίου για τον τουρισμό τη θερινή περίοδο στην Πελοπόννησο.

Ο κ. Μαρινάκος χαρακτήρισε ως αισιόδοξα τα πρώτα στοιχεία για τον τουρισμό, επισημαίνοντας ότι  παρατηρείται αύξηση των εισερχόμενων τουριστών που μάλιστα προέρχονται από νέες αγορές, όπως το Βέλγιο και η Πολωνία, τονίζοντας τη συνεχόμενη αύξηση αφίξεων στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας.

Το μεγάλο πρόβλημα που παρατηρείται στο θέμα του τουρισμού  είναι η μη διάχυση τουριστών σε όλες τις περιοχές της Πελοποννήσου: «Θεωρούμε ότι πρέπει να εγκύψουμε στους πολιτιστικούς πόρους, που είναι μοναδικοί καθώς και να ενισχυθεί η προώθηση των τοπικών προϊόντων και γενικότερα να υπάρξει ένας στρατηγικός σχεδιασμός και όχι σπασμωδικές και μεμονωμένες κινήσεις που γίνονται τώρα», υπογραμμίζει.

Ο κ. Μαρινάκος αναφέρθηκε και στις διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως το  Μελιjazz, που διοργανώνεται στη Νότια Κυνουρία και το Menalon Trail, το διεθνώς αναγνωρισμένο μονοπάτι, τονίζοντας πως η συνεισφορά τους είναι μεγάλη, αλλά από μόνα τους δεν μπορούν να προσφέρουν σημαντική αύξηση του τουρισμού για την Αρκαδία.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αισιόδοξα τα πρώτα μηνύματα για τον τουρισμό στην Πελοπόννησο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.