«Αιμορραγεί» στην Τρίπολη ο Αστέρας

«Αιμορραγεί» στην Τρίπολη ο Αστέρας

Οκτώβριος 24, 2017 - 21:30
1 σχόλια

Το πάλαι ποτέ «κάστρο» του Αστέρα Τρίπολης το γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» δεν θυμίζει πια σε τίποτα την απόρθητη έδρα που έδινε στην ομάδα τους βαθμούς και την ώθηση σπρώχνοντας την από επιτυχία σε επιτυχία.

Ο Αστέρας Τρίπολης όπως την περσινή σεζόν που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην έδρα του χάνοντας πολλούς βαθμούς έτσι και φέτος σε αυτό το πρώτο ξεκίνημα του πρωταθλήματος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» η ομάδα αιμορραγεί και τα εντός έδρας παιχνίδια μοιάζουν με αγιάτρευτη πληγή.

Οι κιτρινομπλέ στις πρώτες 8 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League έχουν δώσει 4 παιχνίδια στην Τρίπολη με τον συνολικό τους απολογισμό να είναι 1 νίκη επί της ΑΕΚ, 3 ήττες από ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία και Πανιώνιο και καμία ισοπαλία.

Με απλά μαθηματικά αυτό σημαίνει μόλις 3 βαθμοί στα 4 παιχνίδια που ο Αστέρας Τρίπολης έχει δώσει στο γήπεδο γεγονός που έχει δημιουργήσει το πρόβλημα της χαμηλής βαθμολογικής του συγκομιδής στο πρωτάθλημα.

Εκτός έδρας τα πράγματα είναι διαφορετικά με την αρκαδική ομάδα να έχει φύγει όρθια από πολύ δύσκολα γήπεδα όπως το «ΑΕΛ FC Arena», το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τα «Πηγάδια» της Ξάνθης παίρνοντας 3 ισοπαλίες ενώ η μοναδική ήττα ήρθε κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι ελέω διαιτητικής «σφαγής» από τον Στυλιαρά.

Με 6 βαθμούς σε 8 αγωνιστικές με τους τρεις μόλις βαθμούς να προέρχονται από τα παιχνίδια της Τρίπολης και άλλους τρεις από τα εκτός έδρας ο Αστέρας βρίσκεται πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και συνεχίζει το δύσκολο πρόγραμμα του αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της «Τούμπας».

Θα πρέπει να λοιπόν ο Αστέρας Τρίπολης να αρχίσει να εκμεταλλεύεται και πάλι την έδρα του και το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» να γίνει ξανά το ορμητήριο του για να ανέβει εκεί που πραγματικά θέλουν να τον δουν οι φίλαθλοι του και που του αξίζει.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.