Αγνοείται η νίκη στον Παναρκαδικό

Αγνοείται η νίκη στον Παναρκαδικό

Φεβρουάριος 13, 2017 - 10:26
6 σχόλια

Σχεδόν 2, 5 μήνες μακριά από τις νίκες - Kαθίζηση σε αριθμούς

Ο Παναρκαδικός δεν κατάφερε να πάρει την νίκη ούτε κόντρα στον Αιολικό την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στην Τρίπολη για την 19η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας συμπληρώνοντας περίπου 2,5 μήνες μακριά από την χαρά του τρίποντου και της επιτυχίας.

Οι πράσινοι προβληματίζουν με την απόδοση τους το τελευταίο διάστημα με την εικόνα τους στο γήπεδο να μην είναι η ίδια με αυτή της αρχής του πρωταθλήματος, με τους αριθμούς να είναι αμείλικτους και να φανερώνουν ουσιαστικά την αγωνιστική του καθίζηση από ένα σημείο της σεζόν και μετά.

Το τριφύλλι λοιπόν έχει να θυμάται την τελευταία του νίκη από τις 27 Νοεμβρίου 2016 για την 10η αγωνιστική και τον αγώνα του στο Λουτράκι επί της ομώνυμης ομάδας με σκορ 0-1 με ένα γκολ του Βασίλη Παπουτσή και την τελευταία του εντός έδρας νίκη στην Τρίπολη και στην έδρα του λίγες ημέρες νωρίτερα στις 23 Νοεμβρίου στην εμβόλιμη 9η αγωνιστική με την Παναχαϊκή με 1-0 με το τέρμα του Γιώργου Καδά.

Από κει και πέρα οι πράσινοι έχουν πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, έχουν πραγματοποιήσει το ρεπό τους ενώ υπάρχει και το αναβληθέν παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με την Χαλκίδα στην Τρίπολη που θα γίνει το Σάββατο (25/2, 15:00) κάτι που μεταφράζεται πως ο Παναρκαδικός δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα στο 2017 με την τελευταία του να είναι πριν τις εορτές των Χριστουγέννων.

Η ''γρανιτένια'' άμυνα που μαζί με την Παναχαϊκή ήταν οι δύο καλύτερες του πρωταθλήματος και είχαν οδηγήσει τον Παναρκαδικό στην 2η θέση και στο -4 από την κορυφή φαντάζει ως μακρινό παρελθόν με τους πράσινους πια να είναι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -13 από την Παναχαϊκή μόλις σε 8 αγωνιστικές και σε δύο μήνες και μερικές ημέρες.

Ποιο αναλυτικά παρατηρώντας κάποιος τους αριθμούς θα δει ότι ο Παναρκαδικός μέχρι και την 10η αγωνιστική και την νίκη του στο Λουτράκι (τελευταία μέχρι τώρα) είχε 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα με σύνολο 10 γκολ υπέρ και μόλις 3 κατά και από κει και πέρα σε 7 αναμετρήσεις του μετράει 5 ισοπαλίες και 2 ήττες με σύνολο 5 γκολ υπέρ και 7 κατά.

Μάλιστα ενδεικτικό είναι και το γεγονός ότι ο Παναρκαδικός σε αυτό το άσχημο σερί του έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια με εξαίρεση την ισοπαλία με σκορ 0-0 στην Πύλο με τον Τσικλητήτα στις 4 Δεκεμβρίου 2016 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως μετά την 10η αγωνιστική οι πράσινοι δεν έχουν εκμεταλλευτή την έδρα τους έχοντας τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με Αστέρα Αμαλιάδας, Θήβα και Αιολικό και με το ίδιο σκορ μάλιστα 1-1.

Το πρωτάθλημα ακόμα έχει πολύ δρόμο με τον Παναρκαδικό να καλείτε να βρει και πάλι την καλή αγωνιστική του ταυτότητα αλλάζοντας άμεσα την εικόνα  του με τις νίκες πια να μην έχουν μόνο βαθμολογική αξία αλλά και έντονα ψυχολογική και στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης ενόψει της συνέχειας.

Τα συνεχόμενα στραβοπατήματα του Παναρκαδικού

11η αγωνιστική: Τσικλητήρας Πύλου-Παναρκαδικός 0-0

12η αγωνιστική: Παναρκαδικός-Αστέρας Αμαλιάδας 1-1

13η αγωνιστική: Παναρκαδικός ρεπό *

14η αγωνιστική:  Παναρκαδικός-Θήβα 1-1

15η αγωνιστική: Φωστήρας-Παναρκαδικός 1-0

16η αγωνιστική: Παναρκαδικός-Χαλκίδας (25/2, 15:00) *

17η αγωνιστική: Ερμιονίδα-Παναρκαδικός 1-1

18η αγωνιστική: Παναργειακός-Παναρκαδικός 2-1

19η αγωνιστική: Παναρκαδικός-Αιολικός 1-1

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Δεν υπάρχει τίποτα.Μας διέλυσαν οι πουθενάδες και οι μυρουδιάδες.

Θεμελιώδης η αρχή της συγκοινωνούσης βλακείας Καλού κακού πάντως εσυ το νου σου !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.