Αγιασμός για τον Α.Ο. Τεγέας (pics,vid)

Αγιασμός για τον Α.Ο. Τεγέας (pics,vid)

Σεπτέμβριος 10, 2016 - 19:00
4 σχόλια

Τον καθιερωμένο Αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς πραγματοποίησε η ομάδα του  Α.Ο. Τεγέας το απόγευμα του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας.

Το παρών στον Αγιασμό έδωσαν διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Τεγέας  παίρνοντας την ευχή για μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με τις ευλογίες του Θεού.

Όπως είναι αναμενόμενο πέραν των παλιοσειρών την τιμητική τους είχαν και τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Τεγέας με τους Δημήτρη Τσιόγκα, Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο, Αλέξανδρο Κωτσιώπουλο και Βασίλη Σεφέρη να βρίσκονται στον Αγιασμό της ομάδας.

Το Αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Γεώργιος και αμέσως μετά μιλώντας στους ποδοσφαιριστές έδωσε τις ευχές του για μια καλή χρονιά με υγεία και την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει  ενώ όπως αποκάλυψε στο παρελθόν και ο ίδιος έχει εμπειρία από ομάδες καθώς έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Στην συνέχεια τον λόγω πήρε ο πρόεδρος της ομάδας της Τεγέας κ. Ηλίας Δελής ο οποίος αφού πρώτα και αυτός ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία σε όλους καλωσόρισε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας δίνοντας προτροπή για πολλές επιτυχίες τονίζοντας την σημασία του ευ αγωνίζεσθε για την ομάδα του.

Μετά το τέλος του Αγιασμού ακολούθησε προπόνηση για την ομάδα της Τεγέας σε πολύ υψηλούς ρυθμούς με την προετοιμασία πια να μπαίνει στην τελική της ευθεία  λίγες μόνο ημέρες πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς με την ΑΕΚ Τρίπολης για τον θεσμό του κυπέλλου Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Αγιασμός για τον Α.Ο. Τεγέας


4 Σχόλια

Που πατε με τον <κοντο> ρε παιδια?Θα παρετε πεντε βαθμους τον πρωτο γυρο ?????

Αυτοι οι κυριοι που βλεπουμε στην φωτογραφεια με πολιτικα ρουχα αποφασισαν να βαλουν δυο λυκους στο μαντρι να φυλαξουν τα προβατα.δεν αναλογιστικαν ομως το παρελθον τους και την γνωστη παριμεια.Κριμα για την ομαδα .Με τους δυο γορτυνιους που φερατε ειδικα αυτον τον τελευτεο θα τα βριτε τα σπιρτα σας.ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ?

Στο τελος ο <κοντος> θα την πατισει όπως τοτε ο Στρατος που τον μαζεψε και τον εφερε στου Γορτυνιους με αποτελεσμα στην συνεχεια να του <φαει> την θεση του προπονητη.Τοτε ο προφιτης το ειχε γραψει στην ιστεοσελιδα σας ότι αυτοι θα είναι η αρχη του τελους για την ομαδα της Γορτυνιας.Ομως οι παραγοντες της ομαδας δεν το ελαβαν υποψη τους.Ετσι εφτασε η ομαδα τους ένα βημα πριν το γκρεμο.Αυτο θα γινει και τωρα,ως τον Γεναρι.Θα γινει χαμος και φυσικα όπως παντα θα επιβιωσει ο κατσουλιερος,ενώ ο <κοντος>θα ξαναρχισει το κυνηγι και το ψαρεμα.Αλωστε μαθημενος είναι.....

Με αυτους που πηρατε σας βλεπω του χρονου στο β' τοπικο.Α ρε γελια που θα πεσουν σε κανα δυο μηνες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.