Αγιασμός για τη νέα δικαστική χρονιά στην Τρίπολη (pics,vid)

Αγιασμός για τη νέα δικαστική χρονιά στην Τρίπολη (pics,vid)

Σεπτέμβριος 22, 2016 - 10:52
1 σχόλια

Τελέστηκε το πρωί της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου στο Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας Δικαστικής χρονιάς.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του ευχήθηκε η ευλογία του Θεού να είναι πάντα μαζί τους και να έχουν μία καλή δικαστική χρονιά.

Δικαστές, δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι, παραβρέθηκαν με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης Δημήτρη Κωστόγιαννη να εύχεται μια καλή χρονιά.

Ο κ. Κωστόγιαννης αναφέρθηκε και στον πολύμηνο αγώνα που έκαναν οι δικηγόροι μέσω αποχής αλλά και στην απούσα ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, που είναι αδύναμη να ανακόψει τις δυσμενείς επιπτώσεις που προετοιμάζονται για τη Δικαιοσύνη, τη δικηγορία και κυρίως για την κοινωνία.

«Δώσαμε και δίνουμε έναν αγώνα επιβίωσης και αξιοπρέπειας. Είναι φανερό ότι ο χώρος της δικαιοσύνης σηκώνει το Σταυρό του, εύχομαι ο Σταυρός από βάρος να γίνει πραγματικά σύμβολο της Δικαιοσύνης», ανέφερε.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Αγιασμός για την νέα Δικαστική χρονιά στην Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.