Τατούλης
symvolo

Αφορολόγητο: Ποιοι εξαιρέθηκαν από την υποχρέωση ηλεκτρονικών πληρωμών

Αφορολόγητο: Ποιοι εξαιρέθηκαν από την υποχρέωση ηλεκτρονικών πληρωμών

Μάρτιος 15, 2019 - 19:22
1 σχόλια

Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου υπέγραψε σήμερα υπουργική απόφαση, με την οποία προστίθενται άλλες δύο κατηγορίες στους φορολογούμενους που εξαιρούνται από την υποχρέωση χρήσης ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής για το χτίσιμο του αφορολόγητου ορίου.

Πρόκειται για τις εξής κατηγορίες:

  • Πολίτες των οποίων το ετήσιο πραγματικό εισόδημα δεν υπερβαίνει το ποσό των 6.000 ευρώ και το ετήσιο τεκμαρτό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει τα 9.500 ευρώ, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι περιστασιακά απασχολούμενοι.
  • Υπήκοοι τρίτων χωρών που αιτούνται ή/και λαμβάνουν διεθνή προστασία από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κοιτάξτε να καταργήσουν οι τράπεζες τις ανέπαφες πληρωμές στις κάρτες που μας εχουν επιβαλλει με το έτσι θέλω, για να μην ψαχνόμαστε κάθε τόσο και για να μην εκμεταλλεύονται οι τράπεζες την αγωνία μας ζητώντας μας να ασφαλίζουν έναντι χρηματικού ποσού τις κάρτες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.