Αφιέρωμα στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (video)

Αφιέρωμα στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (video)

Μάιος 04, 2012 - 18:05

από το www.messiniaportal.gr

Το πρωτάθλημα της  Α κατηγορίας  της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ 2011-12 ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.Στην τελευταία στήλη των 24 δευτερολέπτων  της φετινής περιόδου επιλέξαμε να μην γίνει σχολιασμός  αλλά ένα βίντεο έκπληξη με στιγμές από την όλη την αγωνιστική περίοδο.
Η 18η αγωνιστική εκτός από αδιάφορη  ήταν και μισή αφού έγιναν  μόνο 3 αναμετρήσεις από τις  5 που είχε όλη η αγωνιστική.

 

Στο μοναδικό παιχνίδι που έχει λίγο ενδιαφέρον η Καλαμάτα 80 γνώρισε την   ήττα  από την ομάδα του  Άτλα και δεν κατάφερε να κλείσει  την χρονιά αήττητη.

Το αποτέλεσμα αυτό  έχει μικρή σημασία για την ομάδα της Καλαμάτας  80, γιατί η φετινή  σεζόν είναι απόλυτα επιτυχημένη και δίκαια κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Στα υπόλοιπα 2 παιχνίδια όλες ομάδας ήταν αδιάφορες, αγωνίστηκαν  παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και όλα τα αποτελέσματα ήταν πιθανά.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την νέα χρονιά ελπίζοντας  σε ένα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες  μπορούν να κάνουν διακοπές μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα  και να ξεκουραστούν αλλά  σίγουρα δεν πρέπει να κάνουν το ίδιο και αυτοί που κρατάνε  την τύχη του μπάσκετ της  Καλαμάτας στα χέρια τους.

Πρέπει να σκεφτούν τις κινήσεις  που πρέπει να κάνουν  ώστε να πάει  το άθλημα  ένα βήμα μπροστά  και όχι να γίνεται το επίπεδο κάθε χρόνο και χειρότερο..

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν για να βγει αυτή η στήλη.

Ιδιαίτερα τους αθλητές που δέχθηκαν να σχολιάσουν τις αγωνιστικές.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/oI7MK_8XDJM