ΑΕΚ Τρίπολης - Παναρκαδικός 0-1 (vid)

ΑΕΚ Τρίπολης - Παναρκαδικός 0-1 (vid)

Ιανουάριος 28, 2023 - 18:11
19 σχόλια

Ο Παναρκαδικός συνεχίζει την ανοδική του πορεία επικρατώντας στο ντέρμπι της Τρίπολης με 0-1 της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας για τον πρώτο γύρω αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Το γκολ του Μανώλη Βόφρι στο 3ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για το τριφύλλι για να του χαρίσει την νίκη με τους κιτρίνομαυρους να έχουν ευκαιρίες στην συνέχεια αλλά να μην μπορούν αν βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Δείτε στο βίντεο το γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση του Παναρκαδικού με την ΑΕΚ Τρίπολης.

Οι χορηγοί είναι:

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr ΑΕΚ Τρίπολης - Παναρκαδικός 0-1


19 Σχόλια

Συγχαρητήρια στην διαιτησία 2 off side που δεν τα είδε κανένας εκτός από τον επόπτη και ένα γκολ που το ακύρωσε για φάουλ υπέρ του παίχτη που σκόραρε. Αλλά φυσικά δεν έδωσε κόκκινη κάρτα αλλά κίτρινη. Δεν λέω για όλα τα υπόλοιπα. Λέω μόνο για αυτά που είναι για γκολ και 0-3. Ντροπή σε αυτόν τον άνθρωπο που έχει το θράσος να αποκαλεί τον εαυτό του διαιτητή και παίζει με τον ιδρώτα τον παιχτών. Πάλι καλά η ΑΕΚ δεν κερδίζει ούτε έτσι.

Κάποια στιγμή το μέλλον δείχνει και εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι....Η διοίκηση της ΑΕΚ έκανε πολλά λάθη το καλοκαίρι τα οποία εκτός ότι η ομάδα μετά τις αλλαγές που έγιναν δεν έδειξε να δικαιώνουν την ίδια την διοίκηση,το κακό είναι ότι η ζημιά που έχει γίνει στην ομάδα είναι πολύ μεγάλη και θα δείξει στο μέλλον.

Αρε Παναγούλια...... τώρα θα σε εκτιμήσουν και με βάση την πορεία τις ομάδας δικαιώνεσαι.Το έχει καταλάβει και η ίδια η διοίκηση αλλά τώρα είναι αργά.Οτι σπέρνεις θερίζεις κύριοι.

Θεοι και Δαιμονες εχουν βαλθει να ανεβασουν τον Παναρκαδικο, αλλα βρε μαυρομοιροι στά μπαραζ τι θα κανετε ρε φτωχαντζες,με τι μαλλι θα πατε στην Γ κατηγορία; Με τους επενδυτες που βριζαν σημερα λες και ηταν στην τρουμπα,χωρις να σκεφτουν οτι διπλα τους καθοντουσαν Γυναικες και μικρα παιδια..Απλα απαραδεκτοι....

Ποιος έχει βαλθεί ρε άσχετε να ανεβάσει τον Παναρκαδικό; Που τον εσφαξε η διαιτησία και πάλι κέρδισε; Ποιός; Τόσο πολύ πονάτε. Ξύδι ρεεεεεεε.

Στα ντέρμπι οι ΑΕΚ όχι μόνο δεν κερδίζει αλλά δεν σκοράρει κιόλας. όλα τα παιχνίδια τα έχει χάσει με 0 στην επίθεση.

18:31.. Αγαπητέ είσαι κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου και το μόνο λάθος που έγινε είναι ότι σφύριξε το φάουλ υπέρ σας γρήγορα και δεν άφησε την φάση να εξελιχθεί. Όλοι είδαν ότι πιο πολύ επηρεάστηκε ηι άμυνα και ο παίχτης σας βρήκε το κενό που χρειάστηκε να περάσει. Όσο για τα offside που λες οι ίδιοι οι επιθετικοί σου φώναζαν στους συμπαίκτες τους ότι είναι... Κοίταξε να φτιάξεις ομάδα για του χρόνου... Αλλιώς πάλι 3-5θεση θα πάρεις. ΥΓ : Συγχαρητήρια για τους παράγοντες στις κερκίδες και την άψογη συμπεριφορά τους(μάνες σπίτια κλπ... Για γέλια...). Ποίοι να έβριζαν έτσι άραγε;

Ρε ασχετε βλάκα που είσαι με μέσον εκεί που είσαι κοιτά γύρω σου που γελάνε μαζί σου νομίζεις ότι κάποιος είσαι αλλα τελικά είσαι ένα τίποτα ….μα ένα τίποτα ….

Για ποιους επενδυτές μιλάτε αυτοί αντί να ντρέπονται που έριξαν την ομάδα κυκλοφορούνε χωρίς ντροπή ρε ουστ άσχετοι η ΑΕΚ έχει μέλλον κύριοι ο Παναρκαδικός θα ζητιανευει πάλι για παίχτες και δεν θα μπαίνει κανένας στο μαντρί με τους ασχετους που μαζέψατε εκεί μέσα.

Από την σφαλιάρα που θα τρώει ο Παναρκαδικός για τα επόμενα χρόνια μου θυμίζει Κωνσταντάρα Τζανετάκο.Οσο για τους απ έξω παράγοντες δίνει μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι πολλά γέλια

Μπεεεεεεεεεεεε……….καυτό μεγάλο έχεις πας κανένα στοίχημα ……????????????πραγματικο αυτή την φορά

22.54 εγώ προσωπικά απλος θεατής είμαι ,δεν είμαι σε καμία θέση οπότε δεν χρωστάω χαρεςπουθενά...Μάλλον εσύ ξέρεις από χάρες και πλάτες άσχετες πουθενά εσύ κ η Ομαδιτσα του τοπικού.

23:53, 09:15 Τη δουλεύετε άψογα και οι δύο τη μητρική σας γλώσσα βλέπω. Το μόνο που πρέπει τώρα να μας πείτε είναι ποιός είναι ο γιός της γίδας και ποιός της κατσίκας

Οι παιχταράδες τις αεκ που κάνουν κουμάντο στην ομάδα που είναι? Πότε θα πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους.Ένα παιχνίδι δεν μπόρεσαν να κερδίσουν.Η μαγκιά φαίνεται στο γήπεδο κύριοι και όχι στα λόγια!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.