ΑΕΚ Τρίπολης-Μαντινειακός 6-0 (photos και video )

ΑΕΚ Τρίπολης-Μαντινειακός 6-0 (photos και video )

Σεπτέμβριος 11, 2011 - 09:20
1 σχόλια

Η γηπεδούχος ΑΕΚ Τρίπολης, στην έδρα της στο γήπεδο των Άνω Δολιανών (!), νίκησε με το ευρύ σκορ την ομάδα του Μαντινειακού με 6-0.

Η ομάδα του Βασίλη Κούβαλη, μπήκε στο γήπεδο και προσπάθησε να βρει τα «πατήματά» της, που δεν άργησαν να έλθουν. Από νωρίς άνοιξε το σκορ με τον Γιάννη Λάγο, που πέτυχε ένα ωραίο γκολ στο 6΄. Μετά ήλθε το δεύτερο στο 23΄ με τον Ζαχαρόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος την σκυτάλη πήρε ο Κουρόγιωργας και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα 3-0.  Το 4-0 έγινε από τον Ζαχαρόπουλο και πάλι, για να τον «ισοφαρίσει» στα τέρματα ο Κουρόγιωργας ευρύνοντας το σκορ στα 5-0. Και το τελευταίο γκολ, ξεκίνησε στην αντεπίθεση από τον Κοντογιάννη, για να καταλήξει η μπάλα στον ίδιον, που δεν δυσκολεύτηκε να κλείσει το σκορ στα 6-0.

Η ομάδα του Μαντινειακού , είχε ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ Τρίπολης, έπαιξε σοβαρό ποδόσφαιρο, μην αφήνοντας τους αντιπάλους τους να σκεφθούν, ότι μπορεί να έχουν ελπίδες. Στο δεύτερο μέρος, είχε πολύ καλή κυκλοφορία και οι παίκτες  βρισκόντουσαν με «κλειστά μάτια». Έχει στο ρόστερ της, έμπειρους παίκτες , που στην  «μέρα» τους , δεν αφήνουν τον αντίπαλο να  σκεφθεί ότι θα  «τσιμπήσει» βαθμό.

Ο Μαντινειακός έχει σκληρή ομάδα και σύντομα όπως δείχνει, θα βρει τον δρόμο της.

Διαιτητής ο κ. Γκριτζέπης Γιώργος με βοηθούς τον Γκριτζέπη Κυριάκο και Σαμετάϊ Κώστα, ήταν άψογοι στις υποδείξεις τους.

ΑΕΚ Τρίπολης (Βασίλης Κούβαλης): Παπαδόπουλος, Κοκκινάκος, Λιακόπουλος (75΄Κεζάς), Κοντόπουλος, Καψής, Ρούμπης (60΄ Αγόρας), Δημητρέλης, Τερζής, Λαγός  (67΄Κοντογιάννης), Κουρόγιωργας Ζαχαρόπουλος

Μαντινειακός ( Σάκης Μπαχός): Μπιστόλας, Ζαφειρόπουλος, Ι. Παπαδάτος ( 65΄Τράμπας), Δ. Παπαδάτος, Τζαβαλάς, Σταυρόπουλος, Τσέκος (46΄Ανδριανάκος), Κούσουλας, Σπυρόπουλος, Ζέρβας (72΄ Μπάρκουλης) , Πούλος.

Διάφορα… γηπεδικά

Ο Δημήτρης Κουλεντιανός, με τον παίκτη της ομάδας του Κορακοβουνίου Ανρέα Κουλεντιανό, έδωσαν το παρών στον αγώνα.

Ο Τάκης Κουμπούνης ήταν και αυτός στην εξέδρα του γηπέδου.

Οι γονείς του Γιάννη Λαγού, δήλωσαν παρόντες στο γήπεδο, αφού  προηγουμένως είδαν τον άλλο τους γιο τον Σπύρο να παίζει με τον Παναρκαδικό.

Ο πρόεδρος του Μαντινειακού Νίκος Σιάννας, έβλεπε το παιχνίδι παρέα με τον Τάκη Κουμπούνη.

Όλοι που ήταν παρόντες, θαύμαζαν τις εγκαταστάσεις του γηπέδου. Στην Τρίπολη δεν…

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/iADWD6CjUIg


Υπάρχει 1 Σχόλιο