ΑΕΚ Τρίπολης - Λεωνίδιο 0-0 (pics,vid)

ΑΕΚ Τρίπολης - Λεωνίδιο 0-0 (pics,vid)

Φεβρουάριος 12, 2023 - 18:18
7 σχόλια

Σε ένα παιχνίδι που η μία ομάδα εξεδουτέρωσε τα ατού της άλλης ΑΕΚ Τρίπολης και Λεωνίδιο αναδειχθήκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα και μοιραστήκαν από έναν βαθμό στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με την ΑΕΚ Τρίπολης να στέκεται καλά όντας αρκετά διαβασμένη και προσαρμοσμένη πάνω στο Λεωνίδιο το οποίο από την πλευρά του κινήθηκε σε ρηχά νερά μη μπορώντας να δημιουργήσει επί της ουσίας κινδύνους.

Το ντεμπούτο στο στον κιτρινόμαυρο πάγκο έκανε ο Θανάσης Καλοπίσης ο οποίος έπειτα από σχεδόν μια εικοσαετία επιστρέφει και πάλι ως προπονητής στα δρώμενα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Δείτε στο βίντεο τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι της ΑΕΚ Τρίπολης με το Λεωνίδιο.

ΑΕΚ Τρίπολης: Μίτο, Κολιόπουλος, Μπαρμπαγιάννης, Λιακόπουλος,  Νικολόπουλος, Πετρόπουλος ε., Παρασκευόπουλος, Παπαδόπουλος, Γάσπαρης, Αρδάμης, Πετρόπουλος Δ.

Λεωνίδιο: Γιαννούσης Κ., Λάτσης, Μπαλαρίνης, Μπακάλης, Σαρρής, Βρεττάκης, Καλκανάκος, Γεωργίτσης, Βερβεσός, Μπαρμπόσα, Γιαννούσης Σ.

 

Οι χορηγοί είναι:

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr ΑΕΚ Τρίπολης - Λεωνίδιο 0-0


7 Σχόλια

συγχαρητήρια στους πιτσιρικάδες της αεκ το δεξι μπακ και το δεξι στοπερ της. αυτό είναι το μέλλον του αρκαδικό ποδοσφαίρου κύριοι ανοίξτε τα μάτια σας.

συγνώμη κύριοι.. αυτό το Λεωνίδιο πάει για πρωτάθλημα; που δεν έκαναν ούτε ευκαιρία κλασική; κρίμα γιατί είστε όλοι μαγκες στα σχόλια και γράφετε κάθε σαββατοκύριακο κακιες υπέρ της αεκ. τώρα να σας δω που είστε; ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ

Φίλε της ΑΕΚ ασχολησου με την ομάδα σου που πήρε τον πρώτο βαθμό σε ντέρμπι μετά από έναν γύρω+ και βγαίνετε και πανηγυρίζετε λες και είστε ομάδα που πάει να σωθεί.

Η ΑΕΚ στο μισό γήπεδο περίμενε λες και έπαιζε ο τελευταίος με τον πρώτο και το Χ είναι επιτυχία.Εχετε καταλάβει ότι η ομάδα έχει παίκτες πολύ καλούς και σε κάποιες θέσεις καλύτερους και από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν όπως Αρδαμης , Παρασκευόπουλος Παπαδόπουλος κτλπ. Θα μου πεις εκεί που χάναμε συνέχεια φέραμε και ένα Χ αλλά μην τρελαθουμε.

Φέτος η ΑΕΚ απέτυχε και μην προσπαθείτε να κράζετε τον Παναρκαδικό γιατί το παγωτό που φάγατε σας πονάει ακόμα.

Με βάση την μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΚ μπορείς να πει κάποιος ναι ωραία καλό το Χ όμως δεν είναι έτσι ακριβώς γιατί η ΑΕΚ μέσα στην έδρα της ήταν πάντα δυνατή και συνήθως τα κέρδιζε αυτά τα παιχνίδια και με όχι τόσο καλό ρόστερ όπως φέτος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.