ΑΕΚ Τρίπολης: «14 Σεπτεμβρίου 1922 - Δεν ξεχνούμε»

ΑΕΚ Τρίπολης: «14 Σεπτεμβρίου 1922 - Δεν ξεχνούμε»

Σεπτέμβριος 14, 2023 - 15:20
1 σχόλια

Σαν σήμερα ολόκληρος ο ελληνισμός πονάει. Σαν σήμερα τρεις χιλιάδες χρόνια πολιτισμού τελειώνει με το αίμα αθώων .

Σαν σήμερα επίσημη Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικρας Ασίας, ολοκληρώνεται και η συστηματική Γενοκτονία των Ελλήνων της Ιωνίας έχοντας ξεκινήσει δέκα χρόνια πριν.

ΟΛΕΣ οι ΑΕΚ του κόσμου, έχοντας βαθιά χαραγμένη τη Προσφυγιά στο DNA τους, αλλά και ολόκληρος ο Ελληνισμός,οφείλουν να ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ !!!

Η μνήμη των χιλιάδων ψυχών που χάθηκαν και των αλησμόνητων πατρίδων πρέπει να γίνει δάδα που θα μεταλαμπαδεύουμε από γενιά σε γενιά!!!

Ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ολόκληρο το ΔΣ αλλά και όλα τα στελέχη του συλλόγου, σήμερα μνημονεύουν!!

Η ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ !!»

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η ΑΕΚ με την Μικρά Ασία και τους απανταχού Μικρασιάτες ένας σύλλογος που των ίδρυσαν μετά από την μικρασιατική τραγωδία στην Αθήνα με το ΔΣ των ιδρυτών να είναι 4 γηγενείς Αθηναίοι στους 5 χωρίς να έχει καμμία σχέση με το ελληνικό στοιχείο των Κωνσταντινουπολιτών ο δε πρώτος πρόεδρος ήταν πολιτευτής του Βενιζέλου Τα Μικρασιατικα σωμάτια ήταν ο Απόλλων Σμύρνης το Πέρα Κλουμ .Πανιώνιος, ο Ηρακλής στα Ταταύλα, ο Προμηθεύς Τραπεζούντας, ο Αιολικός στο Αϊβαλί κλπ. Τουλάχιστον την πρόσφατη ιστορία μην την παραποιούνται ορισμένοι για ίδιο όφελος!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.