Το 80% των έργων υγείας θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ ως τις 30-6 (video)

Το 80% των έργων υγείας θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ ως τις 30-6 (video)

Μάιος 25, 2011 - 22:10

- Σύσκεψη το απόγευμα στο Αποστολοπούλειο της Τρίπολης υπο τον Γ.Γ του Υπουργείου Υγείας

 

Της Χριστίνας Τσιορωτά

  Μαγνητική τομογραφία» στην υγεία  έκαναν ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος , ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ. Πολύζος, ο Διοικητής κ Υποδιοικητής της 6ης ΔΥΠΕ, Διοικητές νοσοκομείων και φορείς υγείας το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο της Τρίπολης. Η Σύσκεψη κλειστή με την είσοδο των δημοσιογράφων να μην επιτρέπεται ούτε και για την καταγραφή στοιχείων της συζήτησης. Στις δηλώσεις τους τόσο ο Τάσος Αποστολόπουλος όσο και ο Γενικός Γραμματέας δήλωσαν

την πεποίθησή τους πως θα κατορθώσουν να εντάξουν το 80% των έργων που αφορούν την υγεία στο ΕΣΠΑ. Όλα αυτά βέβαια έως και τις 30 Ιουνίου όταν και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα παραδώσει την αρμοδιότητα στην αιρετή Περιφέρεια.
Αύριο αναμένεται από την 6η ΔΥΠΕ, σύμφωνα με την δέσμευση του Διοικητή της Υπηρεσίας , λίστα με όλα τα έργα που θα ενταχθούν ενώ ανακοινώθηκε το νοσοκομείο της Λευκάδας.
Ο δε Διοικητής του Παναρκαδικού νοσοκομείου αναφέρθηκε και στα έργα της ανακαίνισης του ιδρύματος αυτού τα οποία έχουν μπει στο μικροσκόπιο του ελέγχου.
Σε πού λίγο το video  με τις δηλώσεις…
 

Video: 

youtube://v/RFxPQ1xq3ic