5 χρόνια Arcadia Portal...Με νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας

5 χρόνια Arcadia Portal...Με νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας

Απρίλιος 06, 2014 - 00:48
11 σχόλια

295.586 επισκέψεις - 83,291 μοναδικές επισκέψεις - 1,085,571 προβολές σελίδας

τον τελευταίο μήνα (6/3-5/4 2014)

Πέντε χρόνια ,6/4/2009 - 6/4/2014, ενημέρωσης για τους αναγνώστες με πολλές νέες ιδέες και στήλες. Η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση μας έφερε και αυτή τη χρονιά πρώτους στις προτιμήσεις του κόσμου, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται από τη συνεχόμενη άνοδο των στατιστικών.

Η Ηλεκτρονική Πύλη της Αρκαδίας προσπαθεί συνεχώς να μη μένει στάσιμη και να προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό εκτός από την ενημέρωση της επικαιρότητας και νέες στήλες κόσμο πολιτιστικές, πολιτικές αθλητικές και …διασκεδαστικές. Στήλες όπως τη γνωστή και αγαπημένη σε όλους Espresso, τη φωτογραφία της Ημέρας όπου αναγνώστες στέλνουν φωτογραφίες από όλα τα μέρη της Αρκαδίας, αλλά και αυτή της ανάδειξης των μνημείων της πόλης. Φυσικά προσπαθήσαμε να βρούμε και να σας θυμίσουμε παλιούς αγαπημένους "ήρωες" της παλιάς Τρίπολης.

Ας μην ξεχνάμε όμως και το αθλητικό κομμάτι που ο κόσμος δείχνει έκδηλα να προτιμά το Arcadia Portal, αφού η διαδικτυακή εκπομπή "Στα Γήπεδα της Αρκαδίας" κάθε Δευτέρα «χτυπάει κόκκινο» αλλά και όλη η αθλητική ενημέρωση είναι στις προτιμήσεις του κόσμου.Όλα αυτά μαζί με την ομαδικότητα, τη συνεργασία αλλά και την εμπιστοσύνη του κόσμου συνθέτουν την καλή πορεία του site.

Το Arcadia Portal ξεκίνησε κάπως έτσι…

Πριν από 5 χρόνια δύο φίλοι ψάχνοντας στο ίντερνετ συνειδητοποίησαν πως δεν υπήρχε κανένα ενημερωτικό site με τα νέα όλης της Αρκαδίας και έτσι, σκέφτηκαν να δημιουργήσουν ένα site για να ενημερώνονται οι Αρκάδες και το ονόμασαν ArcadiaPortal.gr. Ξεκίνησαν να κάνουν τις πρώτες αναρτήσεις και σιγά σιγά το Arcadia Portal ξεκίνησε να έχει επισκεψιμότητα και αναγνωρισιμότητα.

Περνώντας ο καιρός το site απέκτησε δημοσιογράφους και η θεματολογία εμπλουτίστηκε με αθλητισμό, πολιτικά, διασκέδαση, πολιτιστικά ακόμα και αφιερώματα ρετρό στον αθλητισμό και σε παλιά μαγαζιά της Τρίπολης. Σήμερα, έπειτα από πολύ δουλειά και χρόνο έχει φτάσει στο σημείο να είναι πρώτο στις προτιμήσεις του Αρκαδικού (και όχι μόνο) κοινού με 296.000 επισκέψεις το μήνα!

Ο Θάνος Μπόγρης , ο Γιάννης Συναδινός και η  οικογένεια του Arcadia Portal σας ευχαριστούν για την εμπιστοσύνη που του δείχνετε και σας υπόσχεται ότι θα συνεχίσει έτσι και καλύτερα και δε θα σας απογοητεύσει ποτέ.

Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργάστηκαν και στο παρελθόν μαζί μας αλλά και τους συνεργάτες μας astrosnews.gr, kafeneiomegalopolis.gr, contraepithesi.gr και leonidion.gr.

Το Arcadia Portal σε πείσμα όλων είναι εδώ και θα συνεχίσει να είναι και να… Ταράζει τα νερά στην ενημέρωση. Σεβόμενο πάντα το αναγνωστικό του κοινό αλλά και τη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Πατήστε στο συννημένο αρχείο για να δείτε τα επίσημα στοιχεία του google analytics

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Συγχαρητήρια! Σας αξίζει να είστε πρώτο στις προτιμήσεις του αρκαδικού αναγνωστικού κοινού! Σας αξίζει γιατί είστε το ΜΟΝΟ έγκυρο! Που οι ειδήσεις σας δεν κρύβουν κανένα συμφέρον, δεν είναι προϊόν προπαγάνδας και δεν αποσκοπούν στην προβολή προσώπων! Μπράβο!!!

Συγχαρητήρια και χρόνια πολλά, αλλά χρειάζεται περισσότερος επαγγελματισμός, καθώς πολλές φορές τα άρθρα σας έχουν ανακρίβειες, οι πληροφορίες σας δεν έχουν διασταυρωθεί με αποτέλεσμα όχι μόνο να υπάρχει παραπληροφόρηση αλλά και εσείς οι ίδιοι να εκτίθεσθε και να κινδυνεύτε ακόμα και να κινηθεί νομικά κάποιος εναντίον σας. Το σχόλιό μου είναι καλοπροαίρετο και δεν με ενδιαφέρει να το δημοσιεύσετε. Καλή συνέχεια στο έργο σας.

Μπράβο!!

Συγχαρητήρια σε όλους, το arcadiaportal κατάφερε με το ήθος και την συνέπεια που όλοι έχετε επιδείξει να γίνει το portal που μπηκε στα Αγαπημένα του υπολογιστή μας, στην αρχικη οθονη του κινητου μας και στην σκέψη μας κάθε στιγμή που θέλουμε να μάθουμε τα νέα της πόλης μας, χωρίς κιτρινισμούς, κραξίματα, λασπες και προμοτάρισμα συγκεκριμώνων ανθρώπων. Η αρχή έγινε απο εσάς και σας ευχομαι να είστε πάντα πρωτοπόροι και να παραμείνετε εγκυροι και έγκαιροι όπως όλα αυτα τα χρόνια........ Σίγουρα θα γιορτασετε πολλές πενταετίες ακόμα.

Μπράβο σας που με τέτοιο αθέμιτο ανταγωνισμό είστε πρώτοι! Τα άτομα που απαρτίζουν την ομάδα σας είναι πάντα ευγενικά και με ήθος. Λάθη γίνονται, ακόμα και τα μεγάλα site κάνουν, αλλά και τα λάθη είναι ανθρώπινα. Ευτυχώς το arcadiaportal όσο περνάει ο καιρός διορθώνεται και βελτιώνεται αλλά ποτέ δεν έχει πέσει σε μεγάλα παραπτώματα παραπληροφόρησης. Να είστε πάντα καλά και να συνεχίσετε έτσι και καλύτερα και πάντα με ήθος.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συγχαρητηρια συνεχιστε τη πολυ καλη δουλεια που κανετε και μας ενημερωνετε .

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!! Είσαστε πραγματικό πόρταλ σωστής ενημέρωσης,με ήθος ! Μ Π Ρ Α Β Ο !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΟΡΤΑΛ !!! ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !!!