Το 328ο εκλογικό τμήμα ίσως αλλάξει τη σύνθεση του νέου ΔΣ Τρίπολης

Το 328ο εκλογικό τμήμα ίσως αλλάξει τη σύνθεση του νέου ΔΣ Τρίπολης

Ιούνιος 06, 2019 - 13:12
8 σχόλια

Μηδενική είναι η αρίθμηση των ψήφων ανά υποψήφιο στο 328ο εκλογικό τμήμα στην Τρίπολη.

Όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία από το πρωτοδικείο Τρίπολης, ενώ το σύνολο των ψήφων έχει καταμετρηθεί στις παρατάξεις, αυτές δεν έχουν σημειωθεί αναλυτικά στους υποψηφίους των δημοτικών παρατάξεων.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην ανάρτηση του ArcadiaPortal.gr από την 223 σελίδα έχει ξεκινήσει η μέτρηση των ψήφων, αλλά αυτή δεν έχει δηλωθεί αναλυτικά στα ονόματα των υποψηφίων που τις έχουν λάβει.

Ίσως αυτή η νέα καθαρογραφή και το μοίρασμα των ψήφων  να αλλάξει τα δεδομένα, και οι υποψήφιοι που μπαίνουν στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης με διαφορά ελάχιστων ψήφων ή ακόμα και με ισάριθμες ψήφους να αλλάξουν.

Αναμένεται η ολοκλήρωση της καταμέτρησης και η εκ νέου δημοσιοποίηση των στοιχείων.

Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με έγκυρες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο δικαστικός αντιπρόσωπος στο εν λόγω εκλογικό τμήμα κατέγραψε κανονικά την σταυροδοσία και την παρέδωσε στο Πρωτοδικείο ως όφειλε η διαδικασία.


8 Σχόλια

Πολύ βρώμικο παιχνίδι... Ποιους κοροιδευετε ρε; Βγάλτε τα αληθινά αποτελέσματα και κοροιδεψτε τους εαυτούς σας

Άνοιξα το άρθρο και με το που έφτασα στο σημείο "...ίσως αυτή η νέα καθαρογραφή και το μοίρασμα των ψήφων να αλλάξει τα δεδομένα...", σταμάτησα την ανάγνωση και βούρκωσα. Νικόλα που είσαι;;;

Δεν έχουν καταμετρηθει σταυροί για πολλούς υποψήφιους από διάφορα εκλογικά τμήματα και ιδίως στα χωριά

ξυπνατε υποψηφιοι αποτυχοντες και μη .πρωτη φορα γινεται να μην υπαρχει η σταυροδοσια πριν τον 2ο γυρο. και αυτο εγινε με ευθυνη της περιφερειας και την συμφωνη γνωμη ολων των επικεφαλης για ευνοητους λογους.ΨΑΧΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ

Αν υπήρχαν μηχανικοί δικαστικοί αντιπρόσωποι θα άνοιγαν νέοι δρόμοι στην καταμέτρηση...

Γιαυτό βγάζετε τους ίδιους και τους ίδιους.. Μεγάλο μαγείρεμα στους ψήφους και σταυροδοσια αυτών που δεν είχαν καν ψήφους.. Γιαυτό αφήσατε άτομα έξω που ήταν να βγουν.. Ντροπή.. Να επέμβει εισαγγελεας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.