«Πράσινες» οι στέγες κτιρίων της ΕΑΣ Αρκαδίας - Συνδέθηκε ο Φ/Β σταθμός με το δίκτυο (video)

«Πράσινες» οι στέγες κτιρίων της ΕΑΣ Αρκαδίας - Συνδέθηκε ο Φ/Β σταθμός με το δίκτυο (video)

Φεβρουάριος 20, 2013 - 15:03
9 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε σήμερα  η σύνδεση του φωτοβολταΐκού πάρκου της ΕΑΣ Αρκαδίας (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών) με το δίκτυο της Δ.Ε.Η. δυναμικότητας 100KW  το οποίο κατασκευάστηκε στην οροφή του κτηρίου του εργοστασίου ζωοτροφών της Ένωσης, που εδρεύει στο 3ο χλμ της Εθνικής οδού Τρίπολης – Πύργου, από την εταιρεία B&T Energy που είχε αναλάβει την εκπόνηση του έργου μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό που είχε διεξαχθεί από την ένωση.

Από την πλευρά της ΕΑΣ Αρκαδίας παραλαμβάνοντας το έργο μίλησε στο ρεπορτάζ του Arcadiaportal.gr ο Γεωπόνος Βαγγέλης Παρασκευόπουλος και παρουσιάστηκε το έργο από τον υπεύθυνο της εταιρείας B&TEnergy Ko Βασίλειο Βλάχο.

Με σωστό προγραμματισμό και συντονισμένες ενέργειες η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και υποστηρίζει ενεργά το όραμα της πράσινης ανάπτυξης και της περιβαλλοντικής ευθύνης με ένα έργο που αναμένεται να αποτελέσει σημείο εκκίνησης για άλλες παρόμοιες δραστηριότητες γιατί όχι και από άλλους συνεταιρισμούς και ενώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο ΕΔΩ

 

Video: 

youtube://v/bxJDK1xzZeY

youtube://v/xAB2c_Ua55w


9 Σχόλια

ΤΙ ΩΦΕΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙ? ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΠΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΑΛΙ....

ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙ ΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΩΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΝΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Κάποιου του δείχναν το φεγγάρι και αυτός κοιτούσε το δάχτυλο!!Έδω γίνονται κάποια έργα ανάπτυξης και προόδου και ο άλλος κοιτάει να πάρει τζάμπα με πίστωση...

Συγχαρητήρια στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αρκαδίας για την επένδυσή της! Εύχομαι καλά αποτελέσματα και γρήγορη απόσβεση! Και συμφωνώ με τις τοποθετήσεις των κυρίων στο βίντεο σχετικά με την ευαισθησία που πρέπει να επιδείξουμε όλοι μας σχετικά με το περιβάλλον και την προστασία του. Δεν είναι όλα θέμα κόστους αλλά και ποιότητα διαβίωσης. Όμως από ότι φαίνεται και από τους λοιπούς αναγνώστες του παρόντος άρθρου το μόνο που ενδιαφέρει είναι το προσωπικό συμφέρον και όχι το κοινωνικό. Τελικά η κρίση στην ελλάδα δεν είναι οικονομική αλλά ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ! Δυστυχώς αυτό μας κατέστρεψε και θα συνεχίσει να μας καταστρέφει.

Πράσινη ανάπτυξη; Όταν η Δεη αγοράζει 50 λεπτα και πουλάει 10; Καποιος οργάνωσε σχέδιο να ρίξει τη ΔΕΗ έξω.

Αυτό καθ εαυτό αποτελεί έργο,και κείνο κρίνουμε ,αυτό σχολιάζουμε.Τώρα,τι κάνει η ΔΕΗ είναι άλλη υπόθεση πολιτική ,κοινωνική,και άπτεται άλλου θέματος.Μα καλέ μου κύριε,(23΄.31)ποιοί νομίζεις είναι εκείνοι που σχολιάζουν;Εκτιμάς ότι γνω΄ρίζουν το αντικείμενο και εκφέρουν την άποψή τους;Είναι για την γκρίνια,την καχυποψία,και την ...υποτιθέμενη αντίδραση.Γιαυτό δεν πάμε καλά.Απ ότι βλέπω, ΔΕΝ μπήκε σε δασική έκταση,ΔΕΝ κόβει τη θέα κανενός,ΔΕΝ ενοχλεί.Υπάρχει μόνον κέρδος.Ετσι δεν είναι ;Συνεπώς ;;;

ΑΣΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ

Σωστή κίνηση. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του συνεταιρισμού.

Μπραβο στην ενωση και συγχαρητηρια για την επιλογη της συγκεκριμενης εταιρειας. Επειδη εχω συνεργαστει κ γω με τα παιδια της bt energy και εχω βαλει 5 kw στο σπιτι μου, ειναι απο τις σοβαροτερες εταιρειες της Πελοπονησου.