«Πολιτικός Απολογισμός» λίγο πριν τις επίμαχες εκλογές

«Πολιτικός Απολογισμός» λίγο πριν τις επίμαχες εκλογές

Μάρτιος 24, 2014 - 13:03
2 σχόλια

Βενιζέλος: Θα μπορούσα να είχα προστατεύσει τον εαυτό μου, δε μ’ ενδιαφέρει η σταδιοδρομία μου

Κουβέλης για «Ποτάμι»: Η κοινωνία δεν έχει ανάγκη από αντικομφορμιστές σωτήρες ,     Μπούκουρας: Η Χ.Α μου χρωστάει δεν της χρωστάω

Σε γενικότερο αναβρασμό το πολιτικό κλίμα της Χώρας, κυρίως εσωκομματικά με τους επικεφαλής των περισσότερων κομμάτων, λίγες μέρες πριν τις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών να κάνουν την αυτοκριτική τους.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφέρεται στις επιλογές του τις πολιτικές, επισημαίνοντας ότι εάν τον απασχολούσε η σταδιοδρομία του, θα είχε κάνει άλλες επιλογές, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό του. Εστιάζει στην Ιστορία, θεωρώντας τη ως τον βασικό άξονα κριτικής και αυτοκριτικής. Επιμένει στο μείζονα σημασία των επερχόμενων εκλογών Μαΐου, τονίζοντας ότι δεν επιτρέπεται καμία χαλαρότητα, καθώς κρίνεται το μέλλον της Χώρας.

Σε συνέντευξή του στο «ΘΕΜΑ», ο Φώτης Κουβέλης, τόνισε συνοπτικά ότι παρά το ότι ορισμένοι τον θέλουν εκτός πολιτικού παιχνιδιού, ο ίδιος δηλώνει «παρών» πολιτικά και καθ’ όλα ενεργός, ενώ απορρίπτει τα σενάρια μετακόμισής του, στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο κος Κουβέλης, σχολιάζει και το νεοσύστατο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, «Το Ποτάμι», εγκαλώντας τον για νεολαϊκισμό και σκόπιμη ασάφεια, ενώ τονίζει ότι αυτή τη στιγμή τα πολιτικά «νεφελώματα» στη Χώρα δε βοηθούν κανένα. Η κοινωνία επισημαίνει, αυτήν τη στιγμή, δεν έχει ανάγκη από αντικομφορμιστές σωτήρες.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας, καλεί τους βουλευτές κυβέρνησης να σταθούν στο πλευρό του λαού και όχι δίπλα στο μνημόνιο, ενώ ο πρωθυπουργός Χώρας, Αντώνης Σαμαράς, τονίζει ότι η Ελλάδα δε χρειάζεται να δανείζεται συνεχώς και δηλώνει ότι σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα είναι πιο ισχυρή από ποτέ.

Στα της «Χρυσής Αυγής» τώρα, ο πρώην βουλευτής Στάθης Μπούκουρας, ως ανεξάρτητος πλέον, από τις φυλακές Ναυπλίου αναφέρει, ότι η «Χρυσή Αυγή» του χρωστά δεν της χρωστάει, λέγοντας ότι φέρθηκε «αντρίκια», αντίθετα με τους πρώην συντρόφους.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Η επιτομή της σαφήνειας Φώτης Κουβέλης, κατηγορεί Το Ποτάμι για ασάφεια!!!!