«Μάλωσε» τους αιρετούς ο Μητροπολίτης Μ&Κ κκ Αλέξανδρος!

«Μάλωσε» τους αιρετούς ο Μητροπολίτης Μ&Κ κκ Αλέξανδρος!

Απρίλιος 29, 2011 - 17:41
1 σχόλια

Της Χριστίνας Τσιορωτά
Και ενώ οι αιρετοί μας λίγα λεπτά μετά την είσοδό τους στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Άστρος , όπου και έφτασαν για τις εκδηλώσεις  για τα 188 χρόνια μετά την Β Εθνοσυνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή, ανέμεναν την έναρξη της δοξολογίας, ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος ο οποίος χοροστατούσε της Θείας Λειτουργίας που τελείτο από το πρωί, τους αιφνιδίασε μαλώνοντάς τους!

Ο Σεβασμιότατος πριν ξεκινήσει τη Δοξολογία απευθύνθηκε στους αιρετούς, τον βουλευτή Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ευάγγελο Γιαννακούρα, τους Δημάρχους και όλους τους αιρετούς θέλοντας να καταθέσει τον προβληματισμό του για την είσοδό τους στους ναούς , εν πομπή, λίγο πριν ολοκληρωθεί η Θεία Λειτουργία. «Πώς γίνετε να περιφρονείτε το Θεό που έρχεστε έπειτα να δοξολογήσετε;» διερωτήθη ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας. Τα όσα είπε ο Σεβασμιότατος στοvideo  που κατέγραψε μόνο το Arcadia portal.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/2GtXjMpKpvw


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η απάντηση είναι απλή Αλέξανδρε. Όπως και εσύ περιφρονείς τους νόμους του κράτους και σηκώνεις μπαϊράκη σε ότι δεν γουστάρεις (σ.σ. ταυτότητες ) αλλά κάθε πρώτη του μηνός τρέχεις στην τράπεζα να τα τσεπώσεις από την κατάθεση στον λογαριασμό σου που σου κάνει το κράτος, έτσι ακριβώς έρχονται και οι αιρετοί να δοξολογήσουν τον θεό που τις άλλες μέρες αγνοούν. Πιστεύω να σε κάλυψα Αλέξανδρε...και δεν το λέω μόνο για σένα φυσικά αλλά σε όλη την εκκλησία και τους κληρικούς της.