«Ανέκριναν» το Σμυρνιώτη στις κατασκηνώσεις του Άστρους (photos&video)

«Ανέκριναν» το Σμυρνιώτη στις κατασκηνώσεις του Άστρους (photos&video)

Αύγουστος 01, 2014 - 11:29
4 σχόλια

Τις κατασκηνώσεις του δήμου Τρίπολης στο Άστρος επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 31 Ιουλίου ο δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης. Οι κατασκηνώτριες τον περίμεναν να του θέσουν διάφορες ερωτήσεις οι οποίες, όπως θα δείτε και στο βίντεο, τον… δυσκόλεψαν λίγο.

Ο κ. Σμυρνιώτης συνομίλησε μα τα κορίτσια και άκουσε τις εντυπώσεις τους από την κατασκήνωση. Επίσης, μίλησε με τους εργαζόμενους στην κατασκήνωση και κυρίως με τα παιδιά, τα οποία επισκέφθηκε στους θαλάμους και τα ρώτησε πώς περνούν και αν τους αρέσει η κατασκήνωση και το πρόγραμμά της.

Οι μικρές μαθήτριες του ζήτησαν να προσθέσει κι άλλη μία κατασκηνωτική περίοδο, για να έχουν την ευκαιρία τα μεγαλύτερα παιδιά να πάνε και να απολαύσουν ένα πολύ ωραίο δεκαήμερο.

Η κάμερα του Arcadia Portal βρέθηκε και στο απογευματινό μπάνιο των κατασκηνωτριών, των γυμναστών και των ομαδαρχών όπου διασκέδασαν με διάφορα παιχνίδια και αθλητικές δραστηριότητες.

Video: 

youtube://v/ok8bGUD-tsE


4 Σχόλια

Απο του χρόνου το καλοκαίρι ο Γιάννης μπορει να γίνει ομαδάρχης στις κατασκηνώσεις μιας και θα ειναι άνεργος.

Ο Σμυρνιώτης και είχε και έχει δουλειά. Τον Παυλή βλέπω για μάγειρα, αν προλάβει να εκπαιδευτεί το χειμώνα, τόσο γιατί "αμόλησε" το λογιστικό του γραφείο όσο και με τη νίλα που θα πάθει με τις εκλογές.

Στο Σμυρνιώτη αξίζουν συγχαρητήρια για την κατασκήνωση , γιατί κατάφερε με σωστή οικονομική διαχείριση να πάρει 300 παιδιά παραπάνω κάθε χρόνο για να κάνουν διακοπές και έφτιαξε υποδομές στην κατασκήνωση που είχαν χρόνια να γίνουν. Είναι επίσης ο μόνος δήμαρχος που έφτιαξε κανονισμό λειτουργίας και λειτουργούν πλέον οι κατασκηνώσεις με έμπειρο και σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.