Συζήτηση για βιομηχανικά απόβλητα στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης

Συζήτηση για βιομηχανικά απόβλητα στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης

Φεβρουάριος 08, 2010 - 20:31

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, τη 8η του μήνα Φεβρουαρίου του έτους 2010 ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 8.00΄ μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:
1. Συζήτηση σχετικά με την κατασκευή Χώρου Διαχείρισης Βιομηχανικών Αποβλήτων (Χ.Δ.Β.Α.) στη Μεγαλόπολη, ύστερα και από αίτηση του συνόλου των Συμβούλων της μειοψηφίας (παρ. 2 άρθρο 95 του Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.).

2. Αίτηση της κας Τσαούση – Τολιάκη ΄Αννας – Μαρίας για χορήγηση άδειας στη θέση «Παλιόχανο» του Οικισμού Δερβένι Τ.Δ. Σουλίου για έκθεση προϊόντων παραγωγής της.
3. Αίτηση του κ. Δουβή Ιωάννη του Κωνσταντίνου για χορήγηση άδειας στη διασταύρωση Τ.Δ. Μαλλωτών με την εθνική οδό Καλαμών –Αθηνών για την πώληση προϊόντων γης.
4. Αίτηση του κ. Μαρκολέφα Αθανασίου του Νικολάου για χορήγηση παροχής νερού στο σταύλο του στη θέση «Χερέλια» του Τ.Δ. Λυκοχίων.
5. Αίτηση του κ. Κουτσουμπού Χρήστου για μείωση των τελών ύδρευσης σε παροχή του στο Τ.Δ. Περιβολίων λόγω των γνωστών προβλημάτων σύνδεσης.
6. Αίτηση του κ. Καραθανάση Ιωάννη του Αποστόλου για μεταφορά του δικτύου ύδρευσης από οικόπεδο ιδιοκτησίας του στον Οικισμό Δερβένι Τ.Δ. Σουλίου.
7. Αίτηση του κ. Μπουλαλά Ιωάννη του Γεωργίου για διάνοιξη δημοτικής οδού, στο Ο.Τ. 73, εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλης Μεγαλόπολης.
8. Αίτηση του κ. Τσόπελα Φωτίου του Αγγελή για προσκύρωση καταργούμενης από το ΕΡΣ αγροτικής οδού, στο Ο.Τ. 303, στην όμορη ιδιοκτησία του.
9. Αποδοχή & κατανομή πίστωσης ποσού 196.630,18 € της πρώτης (ι΄) δόσης μηνός Ιανουαρίου Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ) οικ. έτους 2010.
10. Αποδοχή πίστωσης ποσού 3.660,66 € από το Υπουργείο Εσωτερικών από παράβολα αδειών παραμονής υπέρ του Δήμου Μεγαλόπολης.
11. Κατανομή πίστωσης ποσού 264,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών για την επιχορήγηση των Σχολικών Επιτροπών για την προμήθεια υλικού αντιμετώπισης του ιού της γρίπης.
12. Διάθεση πίστωσης – Διοργάνωση εκδήλωσης στις Βίγλες Τ.Δ. Μαλλωτών Δήμου Μεγαλόπολης.
13. ΄Εγκριση της αριθμ. 1/2010 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου ΚΑΠΗ Δήμου Μεγαλόπολης, περί έγκρισης του Π/σμού οικ. έτους 2010.
14. ΄Εγκριση της αριθμ. 24/2009 απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Προστασίας Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης Περιοχής Μεγαλόπολης (Δ.Ε.Π.Υ.Π.Π.Α.Π.Μ.) Δήμου Μεγαλόπολης, περί έγκρισης του Π/σμού οικ. έτους 2010.
15. ΄Εγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ος Α.Π.Ε.) του έργου «Συντήρηση και επισκευή Δημοτικού Σχολείου Οικισμού Χρούσα Τ.Δ. ΄Ισαρη».
16. Ορισμός μελών ¨3ης Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής 4ου Δημοτικού Σχολείου – 1ου Νηπιαγωγείου¨.

Πηγή: ΑΡΚΑΔΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις: