Πυρκαγιά σε καταστήματα στο κέντρο της Τρίπολης

Πυρκαγιά σε καταστήματα στο κέντρο της Τρίπολης

Δεκέμβριος 09, 2009 - 11:57

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 3:50 τα ξημερώματα, σε δύο καταστήματα επί των οδών Επισκόπου Ανθίμου & Δολιανών (πεζόδρομος) στην Τρίπολη...

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης, η οποία έσπευσε στον τόπο του συμβάντος με τρία οχήματα και επτά άνδρες και με συντονισμένες ενέργειες, κατόρθωσαν να θέσουν την πυρκαγιά υπό πλήρη έλεγχο, πριν προλάβει να εξαπλωθεί και σε άλλα κτήρια της περιοχής.

Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς δύο καταστήματα, ενώ με επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής, απεγκλωβίστηκε από διαμέρισμα του 1ου ορόφου παρακείμενης πολυκατοικίας και με την εφαρμογή αναπνευστικής συσκευής μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα λόγω του πυκνού καπνού.

Από θαύμα πάντως δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς σε ένα από τα καταστήματα βρέθηκαν και απομακρύνθηκαν έγκαιρα τρεις φιάλες υγραερίου.

Στον τόπο της πυρκαγιάς παρέμειναν, για προληπτικούς λόγους, μέχρι αυτή την ώρα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με ένα όχημα και τρεις άνδρες.

Πηγή:http://troktiko.blogspot.com/

Ειδήσεις: