Εγκαίνια στο 6ο Δημοτικό Σχολείο και το 11ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης

Εγκαίνια στο 6ο Δημοτικό Σχολείο και το 11ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης

Σεπτέμβριος 22, 2009 - 10:31

Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος εγκαινίασε την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, το 6ο Δημοτικό Σχολείο καθώς και το 11ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης (συνοικισμός Κολοκοτρώνη).
Στην τοποθέτηση του, κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων, ο Υφυπουργός Παιδείας τόνισε…«Σήμερα παραδίδουμε στην πόλη μας, στο συνοικισμό μας, αυτό το σχολείο. Βρεθήκαμε εμείς εδώ συνεχιστές μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από χρόνια και συμμετείχαν πολλοί. Και η πρώην Υπουργός κυρία Γιαννάκου και οι συνάδελφοι μου στο κοινοβούλιο, που επέδειξαν το ίδιο ενδιαφέρον με εμένα, τόσο ο κ. Τατούλης, όσο και ο κ. Ρέππας. Όσο και ο προηγούμενος Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΚ κ. Παταργιάς, αλλά και οι δύο διευθυντές του σχολείου, ο πρώην Διευθυντής κ. Κουτσομύτης αλλά και ο νυν Διευθυντής.

Αλλά αξίζουν ευχαριστίες και στην εταιρεία η οποία κατασκεύασε το σχολείο. Συμπαράσταση είχαμε και από τους γονείς, τον πολιτιστικό σύλλογο της περιοχής και από τους εκπαιδευτικούς. Προσυπογράφω τη δήλωση του κ. Νομάρχη για την ολοκλήρωση του έργου, με την ανάπτυξη του νηπιαγωγείου. Ευχαριστώ από την καρδιά μου τον κ. Νομάρχη, διότι τα τελευταία χρόνια στην Αρκαδία επιτελείται ένα πρόγραμμα σχολικής στέγης πρωτόγνωρο και σημαντικό. Επίσης, να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κοτσιάνη. Έχουμε συνεργαστεί και βρήκαμε λύσεις, νομάρχης, Δήμαρχος και Υφυπουργός, εκεί που φαινόταν ότι τα πράγματα καθιστούν απαγορευτική την κατασκευή του οποιουδήποτε καινούργιου σχολείου, είτε αυτού, είτε του Μουσικού και του Πειραματικού.»

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις