Όλοι όρθιοι, φωνάζουν μέλη της Χρυσής Αυγής στη συνέντευξη Μιχαλολιάκου (βίντεο)

Όλοι όρθιοι, φωνάζουν μέλη της Χρυσής Αυγής στη συνέντευξη Μιχαλολιάκου (βίντεο)

Μάιος 07, 2012 - 01:47
38 σχόλια

«Όλοι όρθιοι», φωνάζουν μέλη της Χρυσής Αυγής στους δημοσιογράφους σε ένδειξη σεβασμού στο Νίκο Μιχαλολιάκο την ώρα που έμπαινε σε αίθουσα ξενοδοχείου για να κάνει δηλώσεις για το ποσοστό του κόμματος στις εκλογές.

 

Πηγή: koutipandoras.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/UHY0tPTRadM


38 Σχόλια

Αν ειναι δυνατον.... Δεν το πιστευω αυτο που βλεπω. Ποιοι ειστε ρε?Ποιοι νομιζετε οτι ειστε ρε? ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ.

'Ετσι να μαθαίνουν οι πουλημένοι δημοσιογραφίσκοι απο πειθαρχεία, γιατί το είχανε παραξευτιλήσει! Δειχνουν ακόμα οτι δεν γλύφουν δημοσιογραφίσκους οπως κανουν αλλοι πολιτικοί! Μπράβο τους! Υ.Σ. Και για ειναι δημοκρατικοί σε οποιον δεν αρέσει μπορεί να περάσει έξω.

Φασιστες ε? ρε θυματα πηγατε και ψηφισατε Συριζα....! Οταν οι δημοσιογραφοι προπαγανδιζαν παρεα με καποια κομματα πως το Συριζα ειναι πισω απο τα επεισοδια στην Αθηνα τοτε τους βριζατε..Τωρα το βγαλατε 2ο κομμα..ΘΥΜΑΤΑ... Σας φταινε τωρα οι φασιστες της Χρυσης Αυγης....Την παραπληροφοριση την τρωτε με το κουταλι και πατε σαν τα προβατα.

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ....ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ.

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όρθιοι όλοι σε ένδειξη σεβασμού; Σε ποιον, ρε παιδιά; Στον πάπα; Στο Χριστό; Ποιος είναι ο κύριος, ο πατριάρχης; Από πού κι ως πού μπορεί να επιβάλλει στον άλλο τί να κάνει; Πού πήγε η ελευθερία βούλησης; Κ Α Λ Α Ν Α Π Α Θ Ε Τ Ε ! Λ Ο Υ Σ Τ Ε Ι Τ Ε Τ Ο Υ Σ !!!

Έπρεπε όντως να σηκωθούν όρθιοι οι δημοσιογράφοι και να εγκαταλείψουν την αίθουσα!

Πολύ καλά σας κάνουνε. Να σφίξουνε λίγο οι κώλοι να συνέλθετε.

Παλι καλα που δεν ζητησαν απο τους δημοσιογραφους να "χαιρετησουν" ναζιστικα τον προεδρο φωναζοντας "Χαιλ Μιχαλολιακο"... Περιμενετε! Δεν εχουμε δει τιποτα ακομα απο αυτους τους "λεβεντες"... Να τους χαιρεται το 7% του εκλογικου σωματος που τους ψηφισε, και ειδικοτερα αυτοι που τους ψηφισαν χωρις ουτε καν να ξερουν τι πρεσβευουν. Ομορφαααααααααντρεεες μου!!!

Μην τα αποπαίρνετε τα παιδιά της χρυσής αυγής. Η φύση σε κάποιους δίνει μυαλό, σε κάποιους άλλους μόνο μύες. Το πρόβλημα που έχουν αυτοί οι “πατριώτες” πέραν του ότι αγνοούν την Ελληνική ιστορία και ιδίως την πρόσφατη, είναι ότι αγνοούν και αποστρέφονται τις βασικές αρχές της δημοκρατίας, της ισότητας, της δικαιοσύνης. Όταν ακούν ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίση καίγονται τα μελίγγια τους. Πέραν αυτών, ήταν είναι και θα είναι τα αηδιαστικά τσιράκια του συστήματος που κάνουν τις βρωμοδουλειές τους σε αγαστή συνεργασία με τους μπάτσους. Άπυρα πια τα βίντεο και οι μαρτυρίες που μπορεί πολύ εύκολα να βρει ο καθένας μας στο youtube. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα ποσοστά της χρυσής αυγής ήταν πολύ μικρά στους πάνω των 50, μιας και οι πιο μεγάλοι από αυτούς έζησαν οι ίδιο τα “καλά” του φασισμού, είτε γεννηθεί λίγο μετά από την κατοχή, αλλά οι πληγές των Ελλήνων από αυτά τα καθάρματα τους φασίστες ήταν ακόμα νωπές. Οι πιο νέοι, άβουλα όντα και αμόρφωτοι όπως φαίνεται από την ψήφο τους ίσως να νομίζουν ότι την κατοχή 41-45 οι Έλληνες πολέμησαν εναντία στον Πήτερ Παν και τους 40 κλεφτές. Άντε “πατριώτες” και καλές κουκούλες!!!

Μιλάμε για πολύ φωτεινά μυαλά οι χρυσαυγίτες. Να υμνείς το ναζισμό σε μια χώρα που είχε από τα περισσότερα θύματα ναζισμoού και να λες ότι είσαι και ...εθνικιστής... Πήρε ένα ποσοστό λόγω διαμαρτυρίας και νομίζουν ότι βγήκαν κυβέρνηση. Χρήσιμο πάντως είναι αυτό το ποσοστό για να συνηδειτοποιήσουμε τι κυκλοφορεί γύρω μας.

<p> κοιτάξτε τον φίλο σας,τον γνωστό σας ή και τον εαυτό σας στον καθρέφτη και θα δείτε έναν χρυσαυγίτη-νεοναζί-***</p>

<p> antmin, σε ότι αφορά στην περίπτωση της αρκαδίας φέρετε και εσείς ευθύνη γιατί παρουσιάσατε την εγκληματική-**** οργάνωση χρυσή αυγή σαν ένα πολιτικό κόμμα στα πλαίσια της κοινοβουλευτική μας δημοκρατίας..Κάντε μια έρευνα για την υπόθεση Περίανδρος και μετά καθίστε να επωάσετε και εσείς το αυγό του φιδιού</p>

οι πραγματικοί ναζί δεν ξεπερνούν το 0,5-1%. ΟΙ λοιποί είναι φοβισμένοι συμπολίτες μας, δουλειά όλων μας να τους συνεφέρουμε.

ΛΟΥΔΔΙΣΤΗ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΠΟΙΟΝ;;;;; ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ;;; ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΩΤΩΣΑΝ;;; ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΘΥΜΙΣΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

ARCADA... Πάλι το πας από δω το πας από κει μπας και γλιτώσεις Είσαι πολύ βαρετή γιατη δεν ξέρεις πως να απαντήσεις στα θέματα. πως πας και μπλέκεις παρόν με το παρελθόν για να μην απαντήσεις και κάτι φόρες κάνεις το ανάποδο. . Δεν είναι μόνο ο Περιάνδρος.. Παλι τα ίδια θα λέμε Βρέ; Ειλικρινά πιστεύω ότι η Αρκαδία απέδειξε ότι έχουμε πολλούς στενόμυαλους και το κεφάλι τους είναι γεμάτο *****. Μήπως για αυτό θέλει ο Μιχαλο να βάλει αυτούς τους βουλευτές που θέλει για να μην καταδικαστεί το πρωτοπαλικαρό του;;;; "Για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, δικάζεται στις 14 Μαΐου 2012, μια εβδομάδα ακριβώς μετά τις βουλευτικές εκλογές, ο Ηλίας Κασιδιάρης, υπεύθυνος τύπου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος βουλευτής στο Υπόλοιπο Αττικής. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που ήλθε σε γνώση μας από νομικούς κύκλους που χειρίζονται το συγκεκριμένο θέμα, ο Κασιδιάρης κατηγορείται ως υπαίτιος του ότι, με πρόθεση παρείχε συνδρομή σε 5 άγνωστους δράστες οι οποίοι ενεργώντας από κοινού πλησίασαν στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου τον παθόντα, καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών" ( http://odromos.wordpress.com/2012/05/01/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%B1%CE%B4%CE%B9/#more-9658) Σε Παρακαλώ να πας να κανείς εξετάσεις DNA για να δούμε πόσο Ελληνίδα είσαι και μάλιστα Αρία!!! Περιμένουμε τα αποτελέσματα!!!! Ο Ιμπραιμ πρέπει να ήταν από αρχαία ελληνική οικογένεια που κατέβηκαν από τον πλανήτη "Χρυσό αυγό" Και ενώθηκε το DNA του με αυτό των Αρκάδων και "καθάρισε!!!"

...ασε που το παίζουν Έλληνες χωρίς να ξέρουν ελληνικά! Το βοϊδοπαλίκαρο που είναι στην πόρτα όταν μπαίνει ο αρχηγός τους φωνάζει...<strong>εγέρθητω</strong>!!!! (άσχετα βέβαια αν ο σωστός τύπος είναι εγέρθητι) Στην αρχαία Ελλάδα, Έλλην ήταν ο μετέχων της ελληνικής παιδείας. Αυτοί όπως βλέπετε δεν είναι μετέχοντες της ελληνικής. (παιδείας τε και γλώσσης)

Επιτελούς ξυπνάει ο λαός!!!! ζητώ η χρήση αυγή!!!! τηλεκατευθυνόμενα πρόβατα σας έχουν κάνει. άκουσα ένα τύπο να λέει για δημοκρατία την πια?????? χαχαχαχαχαχα νομίζετε τόσο καιρώ ότι ζείτε σε δημοκρατία? όταν βάζουν χέρι στο μισθό σου? όταν έχει γίνει ξεφραγμένο αμπέλι η ελλας? όταν όλα είναι πουλημένα? όταν έχουν ρίξει το ηθικό τον ενόπλων δυνάμεων? όταν όταν όταν τόσα είναι τόσα πολλά που δεν τα χωράει το κεφαλάκι σας και κολλήσατε στην χρήση αυγή άντε κάντε μας την χάρη!!! κειτατε την λεπτομερια και χάνετε την ουσία... πια είναι η ουσία? βρείτε το!!! Κρίμα στο αίμα που έχυσαν οι προγονοί μας τομάρια έχουμε γίνει όλοι... Δεν με ενδιαφέρει αν η χρήση αυγή είναι ναζιστικό φασιστικό κουμουνιστικο ας είναι ότι θέλει εξαλου αυτές οι φράσεις ανήκουν σε μια παλιά μόδα ξεπερασμένη. εμένα με ενδιαφέρει να πάει πρωστα η ελλας να γίνει αυτή που ήταν κάποτε!!!

<p> ΠΟΣΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.?? ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ***. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ..ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ..ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΟΒΑΤΑ. http://prezatv.blogspot.com/2012/05/7_07.html</p>

Για να μάθετε τι ψηφίσατε...!!!!!!! http://on-news.gr/2012/04/23/i-afisa-tis-chrisis-avgis-gia-tis-ginekes/

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΜΑ, ΑΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ CLUB-ΑΚΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΟΡΘΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 5ΩΡΟ...

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΖΩΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΠΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Κ ΝΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΘΩΣ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΙΑΝΙΖΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ. ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ Κ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

Γιατί ρε? Το σύριζα είναι καλύτερο ή το ΚΚΕ? Όλα κάτι πρεσβεύουν και όλα κάτι έχουν από πίσω. Ο Τατσόπουλος που είναι, σε ποιο κόμμα? Η Ρεπούση, σε ποίο κόμμα? Μην ακούω χαζομάρες. Και ναι, αυτό κάνουν στο χώρο τους και όσοι είναι εκεί οφείλουν να σεβαστούν. Αλλιώς έξω. Αν έρθει στο σπίτι μου κάποιος, οφείλει να σεβαστεί αυτό που θέλω εκεί. Αλλιώς να φύγει. Όσο αντιδρούν μερικοί τάχα δημοκράτες, τόσο μετανιώνω που δεν ψήφισα ΧΑ. Και ποιοι φταίνε που μπήκαν στη βουλή οι νεοναζί? Κάτι αριστεροκουλτουριάρηδες. Μην ζητάνε και τα ρέστα τώρα!!!!!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ? ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.. ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ!

O άλλος λέει για το club. Πες ρε και για τις δουλειές του σπιτιού που καθόμαστε όρθιες για να σκουπίσουμε. Καταλαβαίνετε το νοητικό τους επίπεδο. Kαταλαβαίνετε γιατί θα καταστραφούμε.

ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 15000 ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ....ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ

Κακώς υπήρχε ελληνική σημαία στην λιτανεία πρώτα από όλα...Τι δουλειά έχει το σύμβολο του κράτους σε θρησκευτική συνάθροιση;; Οι ναζ΄ της Χ.Α. πήραν 7% από μερικούς φοβισμένους και φοβικούς συμπατριώτες μας αλλά στην ελληνική κοινωνία είναι μια μειοψηφία του 0,5% το πολύ. Στις επόμενες εκλογές, όταν θα τους πάρουν χαμπάρι, θα αλλάξουν τα πράγματα. Θα γυρίσουν ξανά στην σπηλιά τους και δεν θα βγουν ποτέ παρά μόνο για να δικαστούν μερικοί από αυτούς για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου για τα οποία κατηγορούνται και που πάνε να τα γλιτώσουν μέσω της βουλευτικής ασυλίας.

Χρυσή αυγή είναι ένα ναζιστικό και παγανιστικό κόμμα αποτελούμενο από Νεοναζί, γερμανόφιλους και πατριδοκάπηλους. Πότέ δεν πίστεψαν στην δημοκρατία παρά μόνο στην οργάνωση στρατιωτικής διάρθρωσης και λειτουργίας. Είδατε μια Ελληνική σημαία και ένα πατριώτες και νομίζετε ότι είναι μια "καθαρή"οργάνωση/κόμμα; Ερωτήσεις σας κάνω και απαντήσεις γυρεύω αλλά βλέπω ότι δεν απαντάτε και σαν απάντησή σας ρωτάτε και εσείς και πάντα τα ρίχνετε σε άλλους πχ... "πόσα κακά έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και ασχολείστε με την Χ.Α κτλ κτλ". Εάν νομίζετε ότι μπορείτε να μου απαντήστε στα παρακάτω τότε καλώς...και μπορώ να καταλάβω ότι είσαστε ανίκανοι για διάλογο όπως και να απαντήσετε σε θέματα που δεν έχετε την δυνατότητα να απαντήστε. Δυστυχώς φταίνε τα μεγάλα κόμματα γιατί σας πουλούσαν ασυλία τόσα χρόνια για να εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα. Και τώρα σας βρήκαν μπροστά τους και μπράβο σας. αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως μπορεί να συνδεθεί ο νεοναζισμός με τον Πατριωτισμό τον Ελλήνων. Έχετε διαβάσει το μανιφέστο της χρυσής αυγής; Έχετε διαβάσει για την ιστορία της; Στις θέσεις της Χ.Α. λένε να κάνουμε συμφωνίες με τους γείτονες της ΑΟΖ της δικής μας και της Κύπρου. Κάποιοι γείτονες μας είναι Μουσουλμάνοι και Εβραίοι. πως η Χ.Α. δέχεται να συνθηκολογήσει με τους μογγολούς και τους σιωνιστές ,όπως συνηθίζετε να τους λέτε, όπου είναι οι Νο1 εχθροί σας; για τις Γερμανικές αποζημιώσεις που το λέτε στις θέσεις του κόμματος σας; Δεν βρήκα κάτι για αυτό. μπορείτε να μου πείτε τον λόγο; Δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι αριστερός για να μην θέλεις την Χ.Α. Επίσης τόσο καιρό που ήσασταν που κυκλοφορούσαν μετανάστες παράνομοι στην Τρίπολη και στις αγροτικές περιοχές;;; Μόνο με Έλληνες ξέρετε να τα βάζετε. Δεν είδα να πιάσετε κάποιον λαθρομετανάστη και να τον πάτε στο Αστυνομικό τμήμα. Ο Μιχαλολιάκος τι έκανε σαν δημοτικός σύμβουλός για την Αθήνα; Σαν κάτοικος του κέντρου δεν βλέπω κάποια αλλαγή!! Μπορείτε να μου πείτε από που βρίσκετε χρηματοδότηση; Τα μεγάλα κόμματα την περνούν από δάνεια και μαύρα ταμεία! ΕΣΕΙΣ;;;; ----------------------------------------------------------------------------- κ. Κουσουμβρής τονίζει ότι η μελέτη κειμένων του Χίτλερ και του Γκέμπελς ήταν όρος εκ των ων ουκ άνευ για να γίνουν αποδεκτά τα νέα μέλη. Το ίδιο φυσικά ίσχυσε για τον ίδιο, ο οποίος εντάχθηκε στη «Χρυσή Αυγή» το 1990, σε ηλικία 17 ετών, μαζί με τον αδελφό του Σωκράτη. «Κάποιοι μας έδιναν λεφτά- τα δικά μας δεν έφθαναν» Άκρως ενδιαφέροντα είναι όσα αναφέρει ο συγγραφέας για τους άδηλους πόρους της οργάνωσης. Τονίζει συγκεκριμένα: «Ως ταμίας, είχα τη δυνατότητα να γνωρίζω ότι στο ταμείο δεν είχαμε ποτέ περισσότερα από 300-400 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά δεν συντηρείται οργάνωση. Ποιος την ενίσχυε, δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Ξέρω όμως ότι το προεκλογικό μας υλικό για τις ευρωεκλογές είχε έρθει με δελτίο αποστολής από τα γραφεία μεγάλου κόμματος...». Σκιαγραφώντας με εντονότερα χρώματα αυτήν την εικόνα ... εξωτερικών συνεργασιών, ο συγγραφέας προσθέτει πως κάποτε ο «αρχηγός» τον είχε στείλει, με άλλους, να συνοδεύσουν σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ πολιτικό πρόσωπο που τον είχε καλέσει βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Στο βιβλίο τονίζεται ακόμη: «Απ' ό,τι εμμέσως μας έδωσε να καταλάβουμε ο ίδιος ο διαβόητος ''αρχηγός'' της Χρυσής Αυγής, ''αρπαχτές'' γινόντουσαν από όλους τους κομματικούς χώρους καταπώς συνέφερε τα δύο μεγάλα κόμματα». Πηγή: http://www.e-magazino.gr/apopseis/agnostes-ptixes-tis-xrisis-aigis-apo-ena-proin-megalostelexos.html

το βιντεο το ειδα και ο χρυσαυγιτησ απευθυνεται στα μελη ειναι ολοφανερο γιατι κοιταζει προσ τα κατω τησ αιθουσασ, ενω η δημοσιογραφοσ ειναι μπροστα του. ολοι εσεισ ομωσ που εισαστε αντιδραστικα ατομα και δεν ξερω τι αλλο ακομα, διαστρεβλωνετε τα παντα. ριξατε τονουσ λασπη και ομωσ ο κοσμοσ τουσ ψηφισε, αρα εσεισ με πιο δικαιωμα κατακρινετε τουσ 450.000 ψηφοφορουσ τησ χρυσησ αυγησ;;;; και στο τελοσ ολοι εσεισ για πεστε μασ τι ψηφισατε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΑΝΟΝΥΜΟΣ ΤΡΙ. 8 ΜΑΙΟΣ 1.56 ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΚΑΘΕΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΟΣ ΤΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΙΝΕΙΣ ΤΟ ΡΗΜΑ ΠΕΙΝΑΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

μη δίνετε απάντηση σε ανθρώπους που καταργούν τη δημοκρατία και την ελευθερία της έκφρασης στην ιδεολογία τους!

H ARCADA που τώρα έγινε XRISTINA. Παιδιά όντως δεν ασχολούμαι άλλο. Για ακόμα μια φορά ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι το ΙQ δεν ξεπερνάει αυτό ενός πιθήκου. Απλοί μιμητές και φυσικά ημιμαθής. Οι ίδιες απαντήσεις καρμπόν σε ερώτηση ακόμα και "τι έφαγες σήμερα;" Θα σου απαντήσει: "ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΙΝΕΙΣ ΤΟ ΡΗΜΑ ΠΕΙΝΑΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ," ΟΥΓΚΑΑΑΑΑ ΜΠΟΥΓΚΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΕΙ ΕΠΑΝΩ. ΣΥΝΙΘΕΙΣΑΤΕ ΤΟ ΣΚΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;;;;;;;

Η αλήθεια είναι πως ορισμένοι δημοσιογραφίσκοι είναι για πάρα πολλές μπάτσες!! Νομίζουν πώς με ότι γράφουν και ότι λένε θα μένουν στο απυρόβλητο χωρίς κανείς να μπορεί να τους αγγίξει.

Παρακολούθησα σε ένα τοπικό κανάλι, κατά την προεκλογική περίοδο, συνέντευξη ενός εκπροσώπου τύπου των χρυσαύγουλων. Είδα και το πιο πρόσφατο γαύγισμα προς τους δημοσιογράφους και η εντύπωση που αποκόμισα είναι ότι πρόκειται για συμμορία του υπόκοσμου με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ψυχολογικά προβλήματα, των οποίων η συμπεριφορά εμπίπτει στον κώδικα ποινικού δικαίου. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον ναζί και τον νεοναζί; Οι πρώτοι (τουλάχιστον τα στελέχη, η συντριπτική πλειοψηφία είχε πάθει μαζική παράκρουση) πίστευαν σε μια ολοκληρωτικά απάνθρωπη ιδεολογία, οι δεύτεροι είναι ανεγκέφαλα τσογλανάκια που ψάχνουν ευκαιρίες να τραβάνε μαχαίρι και να κάνουν τους νταήδες. Το σχεδόν 7 τοις εκατό οφείλεται κατά ένα ελάχιστο ποσοστό σε χουντικά απολιθώματα και κυρίως στους νέους, πολλοί εκ των οποίων ψήφιζαν για πρώτη φορά, που ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι απαγορευμένο, αλλά και επειδή τους προκαλούσε μεγάλη απέχθεια το κομματικό παιχνίδι. Επειδή το 0,29 τοις εκατό, λόγω της ψυχασθένειας, δεν πρόκειται να αλλάξει μυαλό χωρίς την κατάλληλη θεραπεία, στις επόμενες εκλογές τα ποσοστά θα επανέλθουν στο φυσιολογικό.

Αντιγράφω από το rednotebook (http://www.rednotebook.gr/details.php?id=5618) Άλλη παράπλευρη κι απίστευτη πραγματικότητα είναι το πού ψηφίστηκε περισσότερο το ναζιστικό κόμμα. Όχι στον Αγ. Παντελεήμονα, που ήδη έχει γευτεί το βαρύ χέρι των φαλαγγιτών, αλλά στην ειδυλλιακή Οία της Σαντορίνης, που δεν έχει ούτε μισό «σιχαμερό» πακιστανό, αλλά μόνο υπόσκαφα σπίτια. Ας αφήσουμε το Δίστομο και τα Καλάβρυτα, γιατί εκεί μάλλον συντελέστηκε η απόλυτη άρνηση της ελληνικής ιστορίας. Αν τους έφταιξε η βουλευτής Μαρία Ρεπούση για έναν ατυχή ίσως χαρακτηρισμό, τι θα πρέπει να πούνε οι πατριώτες για το Δίστομο που γέμισε αυτή τη φορά με αγκυλωτούς ψήφους;