Πολιτική εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κοντοζαμάνη στην Τρίπολη (pics,vid)

Πολιτική εκδήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κοντοζαμάνη στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάιος 11, 2024 - 22:01
6 σχόλια

Βασίλης Κοντοζαμάνης: Έχω δώσει πολλές μάχες και θα συνεχίσω. Θα είμαι δίπλα σας και θα πάμε τον τόπο μπροστά

Μεγάλη υπήρξε η συμμετοχή στην εκδήλωση για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κοντοζαμάνη που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαΐου στην Τρίπολη.

Ο κ. Κοντοζαμάνης βρέθηκε εκ νέου στην πόλη στα πλαίσια της προεκλογικής του δραστηριότητας ενόψει της ευρωκάλπης της 9ης Ιουνίου και από το καφέ Menta απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στις ευρωεκλογές, ζητώντας από τους φίλους και πατριώτες του Αρκάδες, να τον στηρίξουν με την ψήφο τους για να δώσει τις μάχες του στο ευρωκοινοβούλιο για το καλό του τόπου.

Εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, της Αυτοδιοικησης, στελέχη και μέλη της ΝΔ και πολιτικοί του φίλοι υποδέχθηκαν τον κ. Κοντοζαμάνη και άκουσαν την ομιλία του στα πλαίσια της οποίας περίεγραψε τα διακυβεύματα των ευρωεκλογών και επισήμανε την κρισιμότητα τους.

Η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αρκαδίας κυρία Βάλια Μαυραϊδοπούλου καλωσόρισε τον υποψήφιο και έδωσε τον λόγο στον βουλευτή Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάση όπου και μίλησε για τον φίλο του, υποψήφιο ευρωβουλευτή Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης είναι πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, ήταν Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για θέματα υγείας. Εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Αρχής Ετοιμότητας και Αντιμετώπισης Έκτακτης Ανάγκης στον τομέα της Υγείας (HERA), έχει διατελέσει Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA). Επίσης,ήταν Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας.

Ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Βλάσης μίλησε για τον Βασίλη Κοντοζαμάνη τον οποίο γνωρίζει 3 δεκαετίες όπως ανέφερε από τα χρόνια τα φοιτητικά.

Ο πρώτος σταυρός ξεκινάει από τον Βασίλη, η Αρκαδία τον έχει ανάγκη. Πρέπει να τα καταφέρουμε και τον στείλουμε στις Βρυξέλλες για να βοηθήσει τον τόπο του

Ο κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση και δεσμεύτηκε ότι αν βρεθεί στο ευρωκοινοβούλιο θα δώσει την μάχη του για να πάει η Αρκαδία και η Πελοπόννησος μπροστά.

Πρέπει στις 9 Ιουνίου να πάμε να ψηφίσουμε γινάτι κρίνονται πάρα πολλά θέματα στην Ευρώπη και η Ελλάδα πρέπει να έχει ισχυρή παρουσία

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του μίλησε για τους στόχους που έχει θέσει σημειώνοντας ότι έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και την αποτελεσματικότητα, ώστε να δώσει νέες μάχες και να φανεί χρήσιμος και αποτελεσματικός για τα εθνικά συμφέροντα, για τα παιδιά μας, την πατρίδα και τον απανταχού ελληνισμό.

« Υπάρχουν τεράστια ζητήματα, λοιπόν, όπως το ζήτημα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και της πράσινης μετάβασης με δίκαιους όρους. Από την εξίσωση δεν μπορεί να λείπουν θέματα, όπως το μεταναστευτικό και το δημογραφικό. Αν θέλουμε να συγκεκριμενοποιήσουμε και να κατηγοριοποιήσουμε τις κρίσιμες στρατηγικές προτεραιότητες της επόμενης μέρας, τότε κατά τη γνώμη μου είναι τρεις: αυτονομία, αυτάρκεια, ανταγωνιστικότητα.»

Τόνισε ότι από την Ευρώπη θα αγωνιστεί για την ενίσχυση της αυτονομίας, της αυτάρκειας και της ανταγωνιστικότητας απέναντι σε κράτη όπως η Κίνα, που αυξάνει συνεχώς την επιρροή της. «Μεγάλωσα με τις αρχές και τις αξίες του περήφανου Μοριά. Αυτές οι αξίες με συνοδεύουν στη ζωή μου και αν με επιλέξουν οι συμπολίτες μου αυτές τις αρχές θα πάω στις Βρυξέλλες.

Στις Βρυξέλλες, εφόσον οι πολίτες με εμπιστευτούν, πιστεύω πως μπορώ να διαδραματίσω σημαντικό και παραγωγικό ρόλο για την προάσπιση και προβολή των ελληνικών συμφερόντων. Με μεθοδικότητα, σχέδιο και μετρήσιμα αποτελέσματα μπορούμε να διεκδικήσουμε όλα αυτα που μας αξίζουν.

Κλείνοντας έδωσε το μήνυμά του:

Έχω δώσει πολλές μάχες στο δημόσιο βίο μου και θα δώσω ακόμα περισσότερες. Τον τόπο θα τον πάμε μπροστά. Θα είμαι δίπλα στην Αρκαδία, δίπλα σας. Θέλω να είμαι η δική σας φωνή στην Ευρώπη αυτή που θα προασπίσει τα συμφέροντα του τόπου και τις αξίες του Μοριά. Πάμε τον τόπο μπροστά. Θα τα καταφέρουμε.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Facebook

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πολιτική εκδήλωση του Βασίλη Κοντοζαμάνη στην Τρίπολη

ArcadiaPortal.gr Η ομιλία του υποψήφιου ευρωβουλευτή Β. Κοντοζαμάνη


6 Σχόλια

Όπως πάνε τον τόπο μπροστά Μανδρώνηδες, Πτωχοί κτλ. Έτσι θα τον πας μπροστά και εσύ

Κρίμα να μην μπορώ να σε επιβραβεύσω για την περίοδο που μπάλωνες τις τρύπες που άνοιγε ο Κικίλιας επειδή είσαι συνυποψήφιος του Αυτιά!

Δεν αντέχουμε άλλη ανάπτυξη σε ετούτον τον τόπο Βασίλη μας. Έχουμε περίσσευμα από δαύτην!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.