Έκτακτο: Παραιτήθηκαν Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος

Έκτακτο: Παραιτήθηκαν Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος

Μάρτιος 28, 2024 - 19:59
37 σχόλια

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους.

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Οι παραιτήσεις τους έρχονται στον απόηχο των πληροφοριών ότι οι δυο τους είχαν συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πληροφορία που διέψευσε ο Άκης Σκέρτσος, αλλά που επιβεβαίωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Το παρασκήνιο είναι έντονο. Από το βήμα της Βουλής ο Άκης Σκέρτσος αναφέρθηκε σε «μυθεύματα» και «θεωρίες συνωμοσίας» ως προς τη συνάντηση με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά ο Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε ως φιλική τη συνάντηση των υπουργών με τον επιχειρηματία και εκδότη του «Βήματος» που φιλοξένησε, να θυμίσουμε, το ρεπορτάζ για τη «μονταζιέρα» στα Τέμπη και που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Κυβερνητικές πηγές στη Βουλή ανέφεραν πως «Η συμμετοχή σε μια κοινωνική συνάντηση έστειλε το λάθος μήνυμα».

Ειδήσεις: 

37 Σχόλια

Τώρα θα γλύφουν τον Βαγγέλα για να σωσουν τις καρέκλες τους... μπράβο στο Βαγγέλα που ξερει πως να χορεύει τα ανθρωπάκια

Έλα Παυλάρα, δώσε πόνο........Θεωρίες συνωμοσίας ή κοινωνική εκδήλωση; Α ρε μαύρε, σε ησυχία δε σε αφήνουν τα αφεντικά......Έλα, ξεκινά τις "θεωρίες" σου, να γελάσει λίγο το χειλάκια μας.....

Δε θα μείνει κανείς "παρά τω Πρωθυπουργώ" στο τέλος.....Πάει ο ανιψιός, πάει ο Μπρατάκος, πάει ο Παπασταύρου....Και που είσαι ακόμα....Ας είναι καλά ο μονάρχης θα μου πεις....Έχεις δίκιο!!!!

Παύλο έστω τηλεφωναααααααααααααααααα

Καιρός ήταν. Αρχίζει το ξηλωμα, θα βγεί πράμα από το Μαξίμου. Έχουν φωλιάσει πολλά εκεί μέσα. Να πάρουμε ανάσα. Μας φλομωσε στα ψέματα ο Μητσοτάκης απόψε. Τέλος.

@20:58 Εγώ προτείνω τον Παύλο για τη θέση που χήρεψε. Αφυδάτωση έχει πάθει από το γλύψε γλύψε, δικαιούται προβιβασμό.

ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ. 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

Οι χειρότεροι πρόεδροι τής Βουλής είναι οι σημερινοί. Πόλεμο στην αντιπολίτευση συνεχώς. Αρκετά.

Μόνο αν πάνε όλοι οι υπουργοί στη θύρα 7 καί φωνάζουν μαζί με τόν Τσουκαλά "άντε γειά" μπορεί να το ξανασκεφτεί ο Βαγγέλης.

Τόσο "βαμμένος' είσαι ρε φίλε που γράφεις το ένα σχόλιο/δηλητήριο μετά το άλλο; Πρόσεξέ το, θα πάθεις κάτι.

Στο τέλος θα τού μείνουν τού Μητσοτάκη ο ηθοποιός Βορίδης καί ο ογκόλιθος τής πολιτικής Κοντοζαμανης. Το "καμάρι" τής Αρκαδίας μας. Νεροκουβαλητης τού Μητσοτάκη.

Άλλο που δεν θέλει ο Κούλης να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια προς εξωτερικό μεριά και να ασχολείται με τις μπίζνες του ,και ας διαχειριστούν οι άλλοι το χάος που προξένησε

Είσαι στο μυαλοοοοοό, κάτι ολιγαρχικοοοοό, σπίτι σου θα 'ρθω, να πιω ένα ποτό και ας παραιτηθωωωωωωώ....(Ξύπνησαν τα γαύρικα συναισθήματα)!!!!

Διαβλέπω κάποιους υποψήφιους ψηφοφόρους του Μαρινάκη στα σχόλια. Μήπως να το σκεφτεί ο Βαγγέλας να κατέβει στις εκλογές; Γιατί με τον 20 ημέρες φαντάρο από τα lidl και τον Κατσελάκη, προκοπή δεν κάνει. Ο Α.Α. να ετοιμάζεται για δυνατή θέση στο κόμμα. Λογική εξέλιξη μου φαίνεται. Φωνάζατε ότι ο φιλελευθερισμός είναι το χειρότερο που υπάρχει, φέρατε αρχηγό καπιτάλα μπας και δείτε φως. Φωνάζετε για διαπλοκή, φέρτε τον εφοπλιστή-ιδιοκτήτη ΜΜΕ να σας σώσει.

Τι σχέση έχει ο κ. Μπρατάκος που έφυγε με τον κ. Μπρατάκο που ορίζει τους διαιτητές στην Α κατηγορία ποδοσφαίρου?

Άσε μας εμάς Παυλάρα, μια είμαστε Ζωή Κωνσταντοπούλου, μια Βελόπουλος, μια Αλ6ς, μια ότι σου κατέβει στο κεφάλι κτλ κτλ ...Δε βγάζεις άκρη. Για το θέμα πες μας λίγο να γελάσουμε κι άσε μας εμάς.....

Παυλάρα, να στο κάνω πιο εύκολο...Ποιον να πιστέψουμε: Σκέρτσο (θεωρία συνωμοσίας), Μαρινάκη Παύλο (κοινωνική εκδήλωση με "λάθος μήνυμα") ή Κυριάκο (δε θα κυβερνήσω με κανένα παράμετρο).... Αγωνιούμε, δε θέλουμε να ξαναγυρίσουμε πίσω και να ψηφίσουμε Κασέλ, Τάυλερ και σκυλίτσα (Φάρλυ)....Πες μας τι να κάνουμε.....

Βρε ΑΑ, εσύ συντάσσεσαι κατά καιρούς με τις απόψεις της Ζωής, του Βελόπουλου, του Αλέκση, εγώ τι σου φταίω; Έχεις απορίες για το θέμα; Που σε δυσκολεύει; Είδαν τον Βαγγέλα, τους απέλυσε (παραιτήθηκαν) και η ζωή συνεχίζεται. Ο Βαγγέλας ποντάρει σε άλλο άλογο για τους δικούς του λόγους (προφανώς). Θυμάσαι κάποτε που ο Βαρδής τσίμπαγε το μαγουλάκι της Περιστέρας; Κάτι τέτοιο.

@13:40 - Μήπως έχεις μπερδέψει τον Μπρατάκο με τον Μπαλτάκο;

@14:05 - Εσύ είσαι προνομιούχος. Έχεις πάρα πολλές επιλογές για ψήφο. Από Κουτσούμπα, Χαρίτση μέχρι Βελόπουλο, Ανδρουλάτση και Φάρλυ. Πραγματικά δεν ξέρω πως θα διαλέξεις από μια τέτοια...dream team. Πες μας όμως για το μπάζωμα. Τι είπε ο Βελόπουλος; Γιατί το έκαναν; Μην ξεχάσεις και την παραγγελία με τις κηραλοιφές να πάρεις (επί τη ευκαιρία της ενημέρωσης).

Παυλάρα μου, άλλο σε ρώτησα εγώ. Ποιον να πιστέψουμε σε ρώτησα. Καταλαβαίνω ότι κανείς τον Κινέζο και μου φαίνεται λογικό. Άσε τις "επεξηγήσεις" σε μένα, εγώ καταλαβαίνω πολύ καλά τι γίνεται. Εγώ γράφω συνεχώς για ανυπαρξία δημοκρατίας και κυριαρχία ολιγαρχίας. Τι σημασία έχει ε;ν είναι ο Κασέλ, ο Κούλης ή ο οποιοσδήποτε; Με τον ίδιο "σκοπό" κυβερνάνε όλοι...Απλά, αλλάζουν τα "κόζια" που λένε στο χωριό μου. Και ξέρεις κάτι; Ο "φιλελευθερισμός", ο "καπιταλισμός" και η "ελεύθερη αγορά" είναι υπαίτιοι γι' αυτό αλλά μην το αναπτύξουμε παραπάνω, θα χάσουμε τη μπάλα. Στο θέμα: Ποιον από τους τρεις;

Πες μας τώρα ότι ο Κυριάκος "δεν είναι εκλεκτός" κανενός, να πεθάνουμε στα γέλια......Και ο Κυριάκος, "εκλεκτός" κάποιου είναι....Τι αλλάζει, ότι είναι ομορφάντρας; Ότι πήγε φαντάρος; Ότι τι; Και αυτός "δουλίτσα" κάνει....Και όταν θα αλλάξουν τα "κόζια", θα την "κάνει" (ή θα του την κάνουνε, πάρτο όπως θες)....Γι' αυτό τους είχε στην "πρίζα" με το Predator, τον απαυτό του προσπαθούσε να "καλύψει" όσο μπορούσε, να ξέρει τι του γίνεται. Αλλά, φευ!!!! Άσε ρε Παυλάρα. Όταν θα έρθει η ώρα, θα τον ξεφορτωθούν και αυτόν όπως έχουν ξεφορτωθεί όλους τους άλλους....Αnd life goes on.....

@AA - Επειδή καταλαβαίνω ότι έχεις μια ηλικία, είναι απογοητευτικά τα συμπεράσματά σου. Ο χορηγός στην πολιτική υπάρχει αιώνες πριν, με διάφορες μορφές. Κάτι μας είπες, ότι και τον Κυριάκο κάποιος τον στηρίζει. Προφανώς, προφανέστατα. Γράφω τους χορηγούς και των υπόλοιπων πολιτικών γιατί παριστάνουν ότι είναι "αθώοι του αίματος" και η μύγα στο γάλα είναι ο Μητσοτάκης. Έλεος με τις μπούρδες για τον φιλελευθερισμό και τις ελεύθερες αγορές. Εξάλλου για ποιον φιλελευθερισμό μιλάς με μονιμότητα και αναξιοκρατία (έλλειψη αξιολόγησης); Όσο για την ερώτησή σου, ότι είπε ο πρωθυπουργός. Προΐσταται.

Επομένως ρε Παυλάρα, προς τι τα "αστειάκια" με το μαγουλάκι της Περιστεράς; Επειδή δεν έχουμε δει τα μαγουλάκια της Μαρέβας; Εγώ ξέρω γιατί αλλά άστο.....Ελπίζω να κατάλαβες ότι η απάντηση που έδωσες στο ερώτημά μου είναι "για τα πανηγύρια. Πώς δεν κυβερνάει με "παράκεντρα" αφού προφανώς, προφανέστατα "κάποιος" τον "στηρίζει"; Δεν είναι "παράκεντρο" αυτός, τι είναι; Κέντρο; Ο Σκερτσος έλεγε ψέματα λοιπόν, γιατί να τον πιστέψω όταν προκάλεσε το συναίσθημα με αυτά που έκανε και "κοβόταν" ότι δε θα υπάρξει κάμία συγκάλυψη; Για το φιλελευθερισμού σου είπα να το αφήσεις, μην προκαλείς την τύχη σου.

Ο Βελόπουλος και ο Δασκαλακος θα κάνουν την ΝΔ να παραμιλάει με τους ψήφους που θα της πάρουν .Ο Κούλης τα κατάφερε μάζεψε τα ορφανά του Σημίτη και θα χάσει τους δεξιούς ψηφοφόρους ,άσε που θα φτάσει τα χρέη 600 μυρια μέχρι να φύγει νύχτα .

@20:57 - Παυλάρα, για να προστατεύσω, μήπως θες να πάρεις πίσω το "προΐσταται" και να αλλάξεις τοποθέτηση; Γιατί όποιος προΐσταται, έχει ΚΑΙ την ευθύνη όσων προΐσταται και όσων υφίστανται και δε δικαιούται να λέει ότι "δε γνώριζα".....Για σένα το λέω, εμένα δε με νοιάζει, θα πάρω μια κηραλοιφή και θα μου περάσει.....

Ο μισθός στην Ελλάδα έφτασε τα 700 ευρώ όσο ήταν όταν μπήκαμε στην κρίση ! Σας ευχαριστούμε Έλληνες γιατί χάρη σε εσάς τρώει ψωμάκι το παιδί του Καναδού (canadair) , του Γάλλου ( Rafael), του Αμερικάνου (F35) κτλ … Κυριακο μην στάνταρ πουθενά μέχρι να σε αλλάξει ο Βαγγέλης ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο ..λος μας ! Μέχρι να μας ρίξει ο Βαγγέλης και μετά πολιτικό κεφάλαιο δίπλα σε Τσίπρα , Καραμανλή , Παπανδρέου ,Σημίτη, Σαμάρα …διακόπαρες να πας να δεις και τον αδερφό σου στο χαρβαρντ !

Ο Μητσοτάκης προΐσταται και έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας. Με τα θετικά του και τα αρνητικά του, είναι μακρά ο καλύτερος από τις επιλογές που είχαμε στις προηγούμενες δύο εκλογικές αναμετρήσεις και από ότι φαίνεται και στην επόμενη, αν είναι αντίπαλοί του οι σημερινοί. Η επιλογή γίνεται ακόμα πιο εύκολη από την στιγμή που αυτή η διαφορά επεκτείνεται και στα υπόλοιπα στελέχη.

@ΑΑ - Μα ο άνδρας της pigeon θα άλλαζε την Ελλάδα, την Ευρώπη, τον κόσμο. Δεν θα τσίμπαγε κανείς μαγουλάκια. Δείχνω την υποκρισία λοιπόν. Φιλελεύθερος είμαι, φιλελεύθερη είναι η ΝΔ (σήμερα), εσύ είσαι παιδί του δημόσιου τομέα. Λογικό είναι να μας χωρίζει το χάος. Εσύ θα μου πεις λοιπόν να μην προκαλώ την τύχη μου; Δεν έγλυψα κανέναν για καμία θέση και ούτε θα το έκανα σε 10 ζωές. Δεν έχω ανάγκη κανένα Κυριάκο, Αλέκση, Στέφανο, Ανδρουλάτση...Άλλοι έχουν αγωνία ποιος κυβερνάει, ποιος είναι Δήμαρχος, ποιος Περιφερειάρχης.

Ολη η αντιπολιτευση ειναι οντως για τα μπαζα χωρις ιδεες χωρις προγραμμα εφικτο και βασιζεται σε ψεματα πιανεται απο θεματα που αγγιζουν το θυμικο των πολιτων μηπως και παρουν καμμια φηφο αλλα παψαμε να τρωμε κουτοχορτο απο καποιο παρατραγουδο ουρανοκατεβατο απο καποιον πολυ λιγο για το ΠΑΣΟΚ και απο καποιο λαικιστη που πουλαει μεχρι και χειρογραφα του Χριστου

Εύγε Παυλάρα. Ανέδειξες την υποκρισία και απέδειξες ότι και αυτοί, τέτοιοι είναι, ίδιοι. Ανακύπτει το "πρόβλημα" βέβαια ποιον θα χαρακτηρίζεις πλέον χρυσαυγίτη, Βελοπουλικό, Κωνσταντοπουλικό, ΚΚΕ ή οτιδήποτε άλλο σου κατέβει στο κεφάλι (που λένε ότι όλοι είναι ίδιοι ντε...) αλλά δε σε φοβάμαι εσένα. Κάτι θα σκαρφιστεις....Όσο για την "τύχη" σου δε θα σε πιέσω, μην ανησυχείς. Δε θέλω να σε κάνω να λακίσεις σα λαγός πάλι.....Είναι μεγάλη κουβέντα, δε "λύνεται" με 600 χαρακτήρες!!!!! Άστο εκεί....

Αν είχα σχέση με το δημόσιο Παυλάρα, θα είχα αγκιστρωθεί σε μια "άποψη" και θα την "υπερασπίζουν" μέχρι τέλους, όπως κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Δε θα είχα λόγο να "ψάχνομαι" και να "συντάσσομαι" με διάφορες "απόψεις", όπως είπες ότι κάνω δηλαδή. Είναι "κοινή λογική", που λες και εσύ. Θα καθόμουνα στα αυγά μου και θα το πήγαινα μέχρι τέλους....Καλή Κυριακή Παυλάρα μου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.