Η υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία Νιόβη Χριστοπούλου από την Παναγίτσα Αρκαδίας

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία Νιόβη Χριστοπούλου από την Παναγίτσα Αρκαδίας

Μάρτιος 27, 2024 - 18:52
4 σχόλια

Εκτός του Βασίλη Κοντοζαμάνη και του Δημήτρη Τσιόδρα στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας υπάρχει και Τρίτη Αρκαδική υποψηφιότητα που αφορά αυτή τη φορά γυναίκα και πιο συγκεκριμένα την Νιόβη Χριστοπούλου.

Η Νιόβη Χριστοπούλου, είναι Ομογενής Νέας Υόρκης, Δικηγόρος Αθηνών και Νέας Υόρκης και είναι στα 28 πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν για το γαλάζιο Ευρωψηφοδέλτιο έχοντας «ρίζα» από τον νομό μας.

Η Νιόβη Χριστοπούλου έχει καταγωγή από το χωριό Παναγίτσα του Δήμου Τρίπολης από όπου και είναι από εκεί η μητέρα της.

Φωτογραφία άρθρου: hetia.org


4 Σχόλια

Η πατρίδα τού Κολοκοτρώνη καί τού Παπαναστασίου καί τού Λαμπράκη, τι βγάζει σήμερα;;; Νεροκουβαλητες τού....... Κούλη!!! Χα!!!

Ομογενής Νέας Υόρκης, δικηγόρος Αθηνών και Νέας Υόρκης, από την Παναγίτσα προφανώς ούτε οσμή, αλλά ας αναφέρουμε μια καταγωγή μήπως πάρει κανένα ψηφαλάκι από τους Αρκάδες. Σαν δεν ντρεπόμαστε...

10:44 Εδώ έβγαλαν τον νυν περιφερειάρχη που στο βιογραφικό του δεν ανέφερε πουθενά τι σχέση έχει με την Πελοπόννησο, μόνο και μόνο επειδή ήταν "του κόμματος". Τέτοιοι ψηφοφόροι που είμαστε, καλά μας κάνουν.

10:44. Ευτυχώς δεν είμαστε. Είναι κάποιοι!! Για να ακριβολογουμε. Όχι όλοι στο τσουβαλι τού Μητσοτάκη. Έλεος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.