Οι αφανείς ήρωες της Παναρκαδικής ιδέας (pics)

Οι αφανείς ήρωες της Παναρκαδικής ιδέας (pics)

Μάρτιος 27, 2024 - 10:27
18 σχόλια

Ο Παναρκαδικός είναι πρωταθλητής Αρκαδίας ανεβαίνοντας στην κορυφή του τοπικού μας ποδοσφαίρου και ταυτόχρονα βάζοντας πλώρη για την επιστροφή του στην Γ’ Εθνική κατηγορία μέσω των επικείμενων μπαράζ ανόδου.

Η διετία αυτή από τον υποβιβασμό των πράσινων ως την κατάκτηση της κορυφής πέρασε από χίλια κύματα ωστόσο για να φτάσουμε ως εδώ κάποιοι φρόντισαν να κρατήσουν ψηλά την σημαία με το τριφύλλι κόντρα ίσως και στους ανέμους που ήρθαν στο διάβα.

Επίσης, στην διετία αυτή οι κάποιοι που λέω δεν κράτησαν μόνο την σημαία ψηλά αλλά προσπάθησαν, δούλεψαν, έτρεξαν και έγιναν ασπίδα της ομάδας καταφέρνοντας το σωματείο να κερδίσει ξανά τον σεβασμό και την αξιοπιστία όλης της ποδοσφαιρικής Αρκαδίας με την αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα του φέτος.

Επειδή λοιπόν μου αρέσει να είμαι δίκαιος άνθρωπος στον Παναρκαδικό εκτός από τους μεγάλους πρωταγωνιστές που είναι οι παίχτες και ο προπονητής και οι συνεργάτες του, εκτός από την οξυδέρκεια του Προύντζου και την σημαντικότατη οικονομική βοήθεια του Πόκα και των χορηγών υπάρχουν και οι πιστοί στρατιώτες της ιδέας, οι ακάματοι εργάτες της Παναρκαδικής αγάπης, οι αφανείς αν θέλετε ήρωες και σε αυτούς θα αναφερθώ και αυτή την φορά εκτενώς (γιατί άκουσα πολλά και κάποια ίσως και άδικα).

Αναφέρθηκα σε κάποιους επιγραμματικά (τα άκουσα διότι δεν υπάρχει υπομονή) και συνεχίζω αυτό που είχα ως σκέψη στο μυαλό μου εδώ και μέρες κάνοντας την δική μου αναφορά σε αυτούς που έτρεξαν και τρέχουν, σε αυτούς που κάθε μέρα είναι εκεί προσπαθώντας να βοηθήσουν το ιστορικό σωματείο της Τρίπολης.

Παναρκαδικός λοιπόν εκτός από τους παίχτες, τον Λαγό, τον Προύντζο, τον Πόκα και τον Καναβέτα είναι o Μουλόπουλος που είναι πάντα εκεί, είναι ο Τζανής που μια ζωή έχει το τριφύλλι στην καρδιά, είναι οι γιατροί, ο Λουμπαρδιάς και ο Μιχαλόπουλος, είναι o Παναγόπουλος, είναι ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος που πάντα στα δύσκολα με την προσωπικότητα του πήρε πρωτοβουλίες για το σωματείο, είναι ο Πάγκας με το άπλετο χιούμορ, είναι o Κοντογιάννης που θα έρθει στην εξέδρα, είναι ο Σίδερης (Canadian) που όταν ελέω υποχρεώσεων δεν είναι γήπεδο σπάει τα τηλέφωνα να μάθει για την ομάδα που αγαπά, είναι ο Κουτσανδρέας, είναι ο Γκόρος ο πάντα πιστός, είναι ο Κοσκολός είναι και όλοι αυτοί οι λίγοι που μετρήθηκαν ξανά στην εξέδρα αυτά τα δύο χρόνια στο τοπικό.

Επιπλέον, ο Παναρκαδικός είναι ο Σχίζας με τα καλά του και τα δικά του αλλά είναι ο Σχίζας όμως, είναι εκείνος που μάλλον για να υπάρχει γήπεδο και να μην έχει γίνει χωράφι παλεύει από το πρωί ως το βράδυ, που πλένει, καθαρίζει και κάνει ότι άλλο περνά από ανθρώπου το κεφάλι για την Παναρκαδική ιδέα.

Που θέλω να καταλήξω; Ότι για να φτάσει αυτή η ομάδα εδώ έπρεπε πρώτα να κρατηθεί όρθια και για να συμβεί αυτό κάποιοι έβαλαν πλάτη (ο καθένας από την δική του πλευρά βέβαια και με τον δικό του τρόπο).

Γνωρίζοντας λοιπόν πως θα ακούσω για μια ακόμα φορά τα σχολιανά μου είτε γιατί γράφω για τον Παναρκαδικό είτε γιατί μπορεί να ξέχασα κάποιον/κάποιους (χωρίς καμία πρόθεση πιστέψτε με) ξέρω πως για την δική μου ψυχοσύνθεση και για τον τρόπο που λειτουργώ εγώ σαν άνθρωπος μέσα μου είμαι καλά γιατί ξέρω πως για να υπάρχει αυτή η ομάδα υπάρχουν και όλοι αυτοί (είτε αρέσουν, είτε όχι).

Όσο για τους ανώνυμους φίλους που δεν χάνουν ευκαιρία να μου τα χώσουν γιατί απλά διαφωνούμε θα σας τονίσω πως ποτέ μου δεν έκρυψα τις απόψεις μου και τις σκέψεις, ποτέ μου δεν μπήκα σε καλούπια γιατί νιώθω ελεύθερος να πω και να γράψω όσα έχω μέσα μου.

Κλείνω με το γεγονός πως η προσπάθεια αυτή από το που και πως ξεκίνησε η ομάδα τα «πέτρινα» δύο χρόνια αυτά στο τοπικό ως την κατάκτηση του τίτλου θα αναλυθεί με πάσα λεπτομέρεια και ειλικρίνεια στα επόμενα.

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

18 Σχόλια

θα μεινετε με την ιδεα του χρονου παλι τοπικο ρε που θελετε να κοντραρετε και τον ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ εισαστε τρεις και ο κουκος μις καποιας ηλικιας

Όλοι αυτοί έβαλαν πλάτη και το έκαναν με την καρδιά τους. Τέλεια. Δυστυχώς δεν μπορώ να γελάσω. Είμαστε μια τόσο μικρή κοινωνία.....

Φιλε αντωνη τα πραγματα ειναι ακριβως οπως τα περιεγραψες, για να κρατηθει ;; και να πετυχει μια ομαδα δεν περισευει κανεις. Μπραβο στο παναρκαδικο και για το πρωταθλημα.....αλλα και μπραβο σε ολους αυτους που αγαπουν την ομαδα και κανουν οτι μπορουν να την βοηθησουν...

Ρε χρονική τα θέλεις και τα λες τρεις. Και ο κούκος μείνανε κάνανε όλε με οχτώ άτομα πως καταντήσαμε καρναβαλιιιιιιι

Ο Παναρκαδικός όσο δεν επενδύει σε ακαδημίες, σε παιδικά πρωταθλήματα και στα παιδιά της πόλης μας, το μέλλον του είναι προδιαγεγραμμένο να ξεχαστεί και να διαλυθεί. Εσεις αυτοί που μείνατε επενδύστε στα νεα παιδιά της πόλης μας.

Φιλε Ρεντούμη δεν σε γνωρίζω προσωπικά.Γνωριζω όμως την αγάπη και το πάθος σου τόσο για την ομάδα σου όσο και για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νόμου μας.Συγχαρητηρια για το θάρρος σου να πεις δυο καλά λόγια τόσο για τον Χρονάκη όσο και για τους αντιπάλους σου για ενενήντα λεπτά του Παναρκαδικού.Εισαι ο μοναδικός που σύ ε άρεις την ομάδα που κατά γενική ομολογία ήταν η πιο πλήρης ομάδα εφέτος.Ο Παναρκαδικός.Μπραβο σου Αντώνη Ρεντούμη .Δεν είναι υποτιμητικό να αναγνωρίζεις την αξία του αντιπάλου σου και των ανθρώπων του

Ντροπή να είσαι από τριπολη και να υποστηρίζεις Παναρκαδικό με πρόεδρο τον κύριο που ήταν στην ΕΠΟ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟ 2013 ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

Πρέπει να ντρέπεσαι. Ασυ που δεν ξέρεις την ιστορία του ποδοσφαιρου όσο για τον Αστέρα πρέπει να ντρέπεται που έριξε τον Ιστορικό ΗΡΑΚΛΗ ……..

αντώνη απλά κλαίω με το άρθρο σου...κάποιοι από αυτούς που αναφέρεις κατέστρεψαν τον παναρκαδικό... ή τελικά δεν καταλαβαίνετε ή δεν θέλετε να καταλάβετε...

Μπράβο σου Αντώνη στους δύσκολους καιρούς που όλα είναι Χρήμα δίνεις μια νότα ΕΛΠΙΔΑΣ πως υπάρχει κ ο ρομαντισμός! Συνέχισε έτσι όπως εσύ έχεις επιλέξει κ νάσαι σίγουρος πως, θα δικαιωνεσαι καθημερινά!

Παναρκαδικός η αγάπη όλων μας αγάπη των απανταχού αρκάδων η αγάπη των νεωτέρων και παλαιοτέρων φιλάθλων του ορφανίδη του λάγαρη του κουμπούνι του καλοπίσει ο παναρκαδικός όλων μας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.