Φαντασία, κέφι και χαρά στο Καρναβάλι της Τρίπολης (pics,vid)

Φαντασία, κέφι και χαρά στο Καρναβάλι της Τρίπολης (pics,vid)

Μάρτιος 17, 2024 - 13:57
16 σχόλια

Σε έντονους καρναβαλικούς ρυθμούς ζει σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου η Τρίπολη, αφού ο δήμος Τρίπολης έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Κέφι, τραγούδια, ξέφρενος χορός και στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς για μικρούς και μεγάλους.

Λίγο μετά τις 12:00 ξεκίνησε η καρναβαλική παρέλαση στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, ενώ μετά όλοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Άρεως για το Colourday Festival και την συναυλία του Ηλία Βρεττού.

Καρναβαλικές ομάδες σχολείων, συλλόγων, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, επιχειρήσεων με φαντασία, ευρηματικότητα και κέφι συνόδεψαν τα άρματα και μετέδωσαν χαρά και αποκριάτικη διάθεση, δημιουργώντας εντυπωσιακές εικόνες!

Την καρναβαλική παρέλαση, με βασίλισσα την Πένυ Βουνάση παρουσίασε η Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος για ακόμα μία χρονιά έδινε τον δικό του ρυθμό, χορεύοντας με τους καρναβαλιστές στην Τρίπολη.

Οι καρναβαλιστές όλων των ηλικιών παρέλασαν στο κέντρο της Τρίπολης προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα με τις πολύχρωμες, καλαίσθητες και ευρηματικές στολές τους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Facebook

Ακολουθεί βίντεο

Video: 

ArcadiaPortal.gr Καρναβαλική παρέλαση στην Τρίπολη


16 Σχόλια

μπράβο δήμαρχε, φανταστικό, ποτέ πάλι το χωριό μας δεν είχε τέτοιο γλέντι και τέτοιο καρναβάλι. Έχετε φοβερές ιδέες και επιτυχία σε ότι κάνετε με την κυρία αντιδήμαρχο και όλον το λαό και τη νεολαία στο πλευρό σας, και η βασίλισσα ήταν θεάρα, πιο θεάρα από τον θεάρο δήμαρχο (τρόπος του λέγειν δηλαδή και συγνώμη αν παρασύρθηκα αλλά πολύ το κέφι γιατί ήπιαμε και κάτι παραπάνω και ξεφαντώσαμε.) και χρόνια είχαμε να δούμε τέτοιες αποκριές στο χωριό μας. Κ του χρόνου με υγείες και τρελές επιτυχίες. Χρόνια πολλάαααα !!!!

Επιτυχία κύριοι δεν είναι μόνο τα καρναβάλια και μπράβο Επιτυχία είναι την Τρίτη που οι γονείς θα πάνε Άργος τα παιδιά για κολυμβητήριο 4.5 χρόνια κλειστό το δικό μας να μην μιλήσουμε για πλατείες που απλά αλλάξαμε πλακάκι

Μπράβο δήμαρχε και όλο το δημοτικό επιτελείο. Ήρθαμε Τρίπολη από Πάτρα και δεν το περιμέναμε να είναι τόσο τέλεια όλα σε ένα μικρό χωριό όπως εδώ αλλά εσείς μας βάλατε τα γυαλιά με τους στολισμούς, την φοβερή πλατεία σας, τα πολύχρωμα χρώματα που ρίχνατε πάνω στα παιδιά και τον κύριο Ουγγαρέζο και το άλλο κύριο τον τραγουδιστή που δεν τον γνωρίζαμε αλλά ήταν πολύ τέλειος στο μουντ της γιορτής. Μπράβο και πάλι και του χρόνου παιδιά. Και οι Τριπολιώτες είστε πολύ τυχεροί και να καμαρώνετε που έχετε τόσο ωραία πόλη. Τρίπολη καρναβαλικός προορισμός το Καρναβάλι της Πελοποννήσου.

20:12, 20:50 Έχεις πολύ μεγάλο πρόβλημα. Αλλά το ξέρεις αυτό ε; Υπάρχουν τόσοι ψυχίατροι στην πόλη. Κλέφτες θα γίνουν;

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...ΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ....ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΤΣΙ

ο Δήμος είχε οργανώσει μόνο αυτούς που θα πλήρωνε (να δούμε και αν ήταν τυχαία η επιλογή). Κατα τ άλλα....πάλι ασπροπρόσωπο τον έβγαλαν οι πολίτες...οργάνωσαν γκρουπς, οργάνωσαν στολές, τα πάντα....Επίσης σε αυτή την πόλη αν έχεις κέφι, ο κάθε προύχοντας το παίρνει πάνω του....παίρνει τα εύσημα επειδή ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει και νομίζει ότι έκανε φοβερή οργάνωση. ΠΦΦΦΦ

07:34 τι έγινε κομπλεξικέ μίζερε τριπολιτσιώτη; δεν σου άρεσε το καρναβάλι για να την πεις στον άξιο δήμαρχο και την λες σε μας που το γουσταρίσαμε και περάσαμε ωραία. Μερικοί είσαστε πολύ ξινοί σε αυτή την πόλη να το κοιτάξετε και να πάς εσύ στους γιατρούς. .Εμείς στην οικογένεια μας και η παρέα μου και όσοι ήρθαν από αλλού πέρασαν πολύ ωραία και θα ξανά ρθούνε και του χρόνου.

Το καλύτερο γλέντι με φαντασία κύριε δήμαρχε, λυπάμαι που το λεω, είναι αυτό που σας κάνουν στα σχόλια τελευταία. Σας πήραν είδηση εσάς κ τους επικοινωνιολόγους.. σας τρολάρει όλη η πόλη που είναι «προορισμός» κ «το καλύτερο καρναβάλι της Πελοποννήσου».. Αυτά συμβαίνουν με αμετροέπεια, έπαρση, υπεροψία κ αδιαφορία στο κόκκινο. Ο δημόσιος λόγος σας υποτιμά κ προσβάλλει τους πολίτες. Οι πολίτες δεν είναι όλοι ανίδεοι και βλάκες να τρώνε αμάσητα όσα σερβίρετε. Καλή Σαρακοστή πάντως κ εύχομαι να προσγειωθείτε και να βγάλετε δουλειά γιατί δεν ξεκινήσατε καλά την θητεία κατά γενική ομολογία.

12:49 Τις εξυπνάδες βλαχάκο τριπολιτσιώτη που μας το παίζεις και επισκέπτης αλλού, όχι σε μένα. Είσαι πολύ τυχερός που δεν σε έχω μπροστά μου για να φας τέτοιο φτύσιμο στα μούτρα και να νομίζεις ότι ψιλοβρέχει

16:47 πότε και που θέλεις να συναντηθούμε να δούμε ποιος θα φτύσει ποιον και να μάθει επιτέλους ο κόσμος και ποιος είσαι εσύ ο "όχι σε μένα" ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.