Αγωγή από απόδημο κατά του ΥΠΕΣ για τo σκάνδαλο Ασημακοπούλου

Αγωγή από απόδημο κατά του ΥΠΕΣ για τo σκάνδαλο Ασημακοπούλου

Μάρτιος 18, 2024 - 12:00
10 σχόλια

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, που αφορά στη μαζική αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε Έλληνες της διασποράς από το πολιτικό της γραφείο.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του Open, κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου από κάτοικο Ολλανδίας, η οποία δέχθηκε e–mail από το γραφείο της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, σε ηλεκτρονική διεύθυνση που είχε δηλώσει για να ψηφίσει στις εθνικές εκλογές και όχι τις ευρωεκλογές.

Η ενάγουσα, είναι κάτοικος Ολλανδίας και ζητά 20.000 ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο, καθώς όπως αναφέρει στην αγωγή της, ενώ είχε υποβάλει τα στοιχεία της για εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο προκειμένου να ασκήσει το συνταγματικό της δικαίωμα στην ψηφοφορία των Εθνικών Εκλογών, την 1 Μαρτίου του 2024, «έλαβε στο προσωπικό της email που είχε υποβάλλει στο Υπουργείο Εσωτερικών ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιείχε μη ζητηθείσα πολιτική επικοινωνία από μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με το οποίο η ενάγουσα δεν είχε απολύτως καμία προηγούμενη διάδραση».

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Αυτή η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή, όσο θέλει η Κυβέρνηση να την παρουσιάσει. Υπάρχει θέμα προσωπικών δεδομένων και πολλών άλλων ζητημάτων που δεν μπορούν να καλυφθούν μόνο με την απόσυρση της κας. Ασημακοπούλου.

Κι όμως μπορούν.....Και θα καλυφθούν....Και τίποτα δε θα "τρέξει"......Και θα ζήσουμε εμείς καλά και άλλοι καλύτερα!!!!!

Με λίγα λόγια σήμερα μας έφερε εδώ η απελπιστική κατάρρευση της εμπιστοσύνης που βιώνουμε στην Ελλάδα, σε σχέση με την ορθή λειτουργία των θεσμών. Άνθρωποι απλοί, καλοπροαίρετοι και νομοταγείς δεν αντέχουμε τη νομιμοποίηση της ατιμωρησίας. (Αυτές οι 5 γραμμές που είπε η Κυρια Καρυστιανου είναι όλη η πραγματικότητα της τελευταίας πενταετίας υπό το καθεστώς Μοατσο και λοιπής μαφίας .

Εδώ ξεκάναν 35 χιλιάδες λαού στην πανδημία και ψήφισαν ακαταδίωκτο ,σε ποια άλλη χώρα θα ζητούσαν ακαταδίωκτο και η δικαιοσύνη θα έλεγε οκ ;

Μην λες εξυπνοχαζομάρες 19:59! Η κυρία μας αποκάλυψε πως τα μάζευε χρόνια τώρα. Τι δεν κατάλαβες; Μετά από το κοριτσάκι με τα σπίρτα θα κλάψουμε και για την κυρία που μάζευε σπυρί σπυρί τα email των αποδήμων! Νεοδημοκρατική κατάντια για άλλη μια φορά!

@00:37 - Την τελευταία πενταετία μόνο ε; Ενώ επί καθεστώτος Αλέκση του Άχαστου - Πανάρα Τουρκοφάγου ζήσαμε τις καλύτερες ημέρες του Ελληνικού κράτους...Τότε που οι ίδιοι οι υπουργοί τους λένε ότι υπήρχε ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ υπουργείο δικαιοσύνης. Τότε που δεν τέλειωναν ποτέ την δίκη για την ΧΑ, αλλά ανακάλυπταν την μεγαλύτερη μπαρούφα από συστάσεως Ελληνικού κράτους σε χρόνο dt, με... ντοκουμέντα...

00:37 θα το άκουγα το σχόλιό σου αν δεν περιοριζόταν στην τελευταία πενταετία αλλά ξεκινούσε το 2015. Οι θεσμοί στη χώρα διαλύθηκαν από τον Σύριζα. Η αστυνομία και η δικαιοσύνη διαλύθηκαν από τον Σύριζα. Εννοείται ότι και επί Κούλη συνεχίζετε το πάρτι των επιτήδειων όλων των παρατάξεων εις βάρος των εντίμων. Δεν είναι θέμα αριστείας -ούτε ηθικής- αλλά εντιμότητας.

Καλώς το δυΣΤΟΙΧΟ... τσίμπησες, ε! Δεν είπαμε και τίποτα καινούργιο..

Θεσμοί δεν υπήρχαν ΠΟΤΕ στην Ελλάδα. Δεν είναι ότι είχαμε μέχρι το 2015 και τους "ξεχαρβαλώσαμε"....Δεν είχαμε, δεν έχουμε και δεν προβλέπεται να έχουμε. Απλά "ελπίζαμε" στους "άριστους" αλλά φευ, καθότι φαίνεται πως "πήχης" τους είναι το "τι έκανε ο άχαστος Αλ6ς". Κρίμα .....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.