Γιώργος Λαγός: Προτεραιότητά μας η καθημερινότητα των πολιτών

Γιώργος Λαγός: Προτεραιότητά μας η καθημερινότητα των πολιτών

Ιανουάριος 15, 2020 - 08:47
6 σχόλια

Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας κ. Γιώργος Λαγός, επισκέφθηκε τα χωριά της Δ.Ε Λεβιδίου για να ελέγξει προσωπικά την διαδικασία συλλογής των απορριμμάτων.

Κατά τη διάρκεια της αποκομιδής διαπίστωσε κάποια προβλήματα που δυστυχώς χρονίζουν, τα οποία όμως μπορούν και έχουν δρομολογηθεί να επιλυθούν.

Παράλληλα συζήτησε με τους προέδρους των Τ.Κ Λεβιδίου, Βλαχέρνας, Κανδύλας, Δάρα, Κώμης,για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους και προτάθηκαν πιθανές λύσεις.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Προτεραιότητα σας η φωτογραφία, το δελτιο τυπου και ο καφες στην Πλ. πετρινου. Αυτά και τίποτ'αλλο

@09:15 Ας υποθέσουμε πως είναι έτσι. Έχει ονοματεπώνυμο και πρόσωπο όμως. Δεν είναι ανώνυμο κουκουλοφόρο σκουπίδι του διαδικτύου. Μόκο τώρα

ΑΝΩΝΥΜΟ ( ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΊΔΕΣ!!!!!) ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ. ΕΙΧΕΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΝΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΘΑ ΣΥΝΗΘΊΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ.

Ευχαριστούμε την Νέα Δημοτική Αρχή Τρίπολης για το κλείσιμο των λακκουβών στην οδό Ασημάκη Φωτήλα. Είχαμε σπάσει τ’ αυτοκίνητά μας. Σχεδόν 10 χρόνια ήταν σε αυτή την κατάσταση ο δρόμος και <<κανενός το αυτί δεν ίδρωνε>>. Ρυθμίστε και το φανάρι στον κόμβο του 1ου Γυμνασίου/Λυκείου Τρίπολης, γιατί ευρισκόμενος επί της οδού Καλαμών με κατεύθυνση προς Καλαμάτα ο χρόνος διάρκειας της πράσινης ένδειξης για τα οχήματα είναι ελάχιστος, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα στην κίνησή τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.