Ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο για την απόφαση Μπιρμπίλη

Ευρεία σύσκεψη στο δημαρχείο για την απόφαση Μπιρμπίλη

Μάρτιος 08, 2011 - 22:06
15 σχόλια

Της Χριστίνας Τσιορωτά

  Τις φωνές τους ενώνουν οι φορείς της Αρκαδίας  προκειμένου να κατορθώσουν να άρουν την απόφαση της Υπουργού Τίνας Μπιρμπίλη με την οποία αναστέλλονται οι οικοδομικές εργασίες και η έκδοση αδειών στην ευρύτερη περιοχή του Μαινάλου για ένα έτος. Όπως αναφέρθηκε στην σύσκεψη η απόφαση είναι πρόχειρη, κακογραμμένη, αναφέρει λάθος τα τοπωνύμια και περιλαμβάνει μια περιοχή η οποία φτάνει μέχρι τις πρώτες γειτονιές της Τρίπολης.

  Ο Δήμαρχος Σμυρνιώτης αναφέρθηκε στην απόφαση που ελήφθη ερήμην του Δήμου και όλων αλλά και για τα 3 βασικά στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν ώστε να φτάσουμε στην αναστολή οικοδομικών εργασιών, στοιχεία τα οποία δεν υπάρχουν στο σύνολό τους στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Η πρόεδρος του ΤΤΕ ανέφερε χαρακτηριστικά  πως η απόφαση είναι εκτός πραγματικότητας , μια απόφαση η οποία δεν είναι προιόν διαλόγου, μια απόφαση που ουσιαστικά πλήτει βάναυσα τις επενδυτικές και όχι μόνο δραστηριότητες. Μάλιστα αναφέρθηκε πως στην περιοχή που αναφέρει ο νόμος υπάρχουν εγκεκριμένες επενδύσεις νέων αγροτών οι οποίες τώρα ουσιαστικά τινάζονται στον αέρα.
Για συγκεκριμένους ανθρώπους που υπέβαλαν και προώθησαν αυτήν την απόφαση έκανε λόγο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ.Σ Τρίπολης Δ. Παυλής ζητώντας ν ακολουθηθεί η νομική οδός. Στη σύσκεψη έδωσε το παρόν και ο Βουλευτής Ανδρέας Λυκουρέντζος ο οποίος μίλησε για συνεννόηση για διάλογο και για ένα κοινό συμφέρον το οποίο έχουν όλοι. Το καλό του τόπου. Ειδική μνεία έκανε σε εκείνους που μιλούν για εξυπηρέτηση συμφερόντων τονίζοντας πως «θα πρέπει να μας αναγνωρίσουν πως όλοι εμείς που είμαστε σε αυτήν την αίθουσα θέλουμε ένα συμφέρον να εξυπηρετήσουμε, την πατρίδα μας».Όσοι μετέχουν στην σύσκεψη , μεταξύ αυτών οι πρόεδροι του Επιμελητήριου και του Εμπορικού Συλλόγου, κλήθηκαν να υπογράψουν ψήφισμα, ώστε να συγκροτηθεί επιτροπή η οποία θα συνομιλήσει με το Υπουργείο για την τροποποίηση της απόφασης και την εφαρμογή της στις περιοχές που πραγματικά θα εξυπηρετήσει την προστασία του Μαινάλου.

 

Video: 

youtube://v/NAj_CxdCH8M


15 Σχόλια

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ ΤΟ 2007. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΑΤΑ ΞΕΡΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΒΙΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ.ΚΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ.ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ.ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΥΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΤΕ.ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΜΕ ΣΙΛΟ 35 ΜΕΤΡΩΝ.ΜΠΑΖΩΜΑΤΑ ΡΕΜΑΤΩΝ.ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΔΑΣΟΥΣ ΣΕ ΕΚΑΝΤΟΤΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ.ΔΕΗ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ.ΤΙΝΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕ? ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ,ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.ΟΧΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.ΗΛΙΘΙΟΙ Ε ΗΛΙΘΙΟΙ.

ΔΕ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ. ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΦΑΓΑΜΕ ΠΟΤΕ.ΤΡΩΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ,ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ.ΟΧΙ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΩΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ. ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ.ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ.ΦΤΑΝΕΙ.

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟΝ . ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!! ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΝΑ ΕΛΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟΝ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΘΕΣΤΕ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ . ΑΥΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Κα ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ? ΜΗΠΩΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΊ ΑΦΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ? ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΥ? ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕΣΑ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ , ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ!!!

ΣΙΓΑ ΡΕ ΓΝΗΣΙΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ!! ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΑ! ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ;

Α! ΜΕΓΑΛΕ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ! ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΟΡΤΕΞ ΒΡΗΚΕΣ ΕΝΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ!!!!

ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠ

Τσιμέντο να γίνουν όλα!!!!!!. Μα δεν κατάλαβαν ακόμα ότι έτσι δρούσαν όλα τα χρόνια και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.!!!

Δεν αλλάζουν τα τρωκτικά.. Στην κομπίνα και την κουτοπονηριά. Έτσι αναρριχήθηκαν με τέτοια τερτίπια. Δεν μπορούν να σκεφτούν διαφορετικά..«Ανάπτυξαν» ...όλη την Ελλάδα το Μαίναλο θα τους ξεφύγει ; Γιούρια για την τσιμεντοποίηση ..είναι η καλλίτερη ανάπτυξη.

«Τις φωνές τους ενώνουν οι φορείς...» Ποίοι φορείς όμως ; Κατασκευαστές και λοιποί γνωστοί "αναπτυξιακοί" που τόσα χρόνια λυμαίνονται την περιοχή. Αυτοί μας έσωσαν και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. . Αυτοί επιμένουν να μας «ξανασώσουν»

Το οικιστικό τσιμέντο δεν φέρνει ανάπτυξη, όποιος θέλει σπίτι ας πάρει ένα από τα χιλιάδες που ρημάζουν στα χωριά τις Αρκαδίας. Το δάσος μπορεί να αποδώσει περισσότερο παραμένοντας δάσος. Ευτυχώς που υπάρχουν γυναίκες.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΤΟΠΟΙΚΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. ΘΑ ΤΟ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ!!!!!! ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!!!

Γιατί η "υπουργός" με τα σπορτέξ εξαίρεσε τα τέσσερα υπό έγκριση αιολικά πάρκα από την Αναστολή εργασιών; Ποιά συμφέροντα υπηρετεί η ουρανοκετάβατη εκτλεκτή του ΓΑΠ;

Γιατί κάποιοι φυσιολάτρες δεν πάνε σε κανένα παρθένο δάσος της Σηβηρίας ή κάποιο νησί του Ειρηνικού να ζήσουν σαν τον ¨"Ναυαγό";

ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ? ΠΟΙΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ?ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ?-ΔΙΑΛΟΓΟΣ?ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ?ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ?-ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ.ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ.ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ?ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?-Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.-ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΗΜΑ ΧΩΡΙΑ.Η ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΥΤΩΝ.-ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΑΙΡΟΝΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ.ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΘΑ ΤΟ ΡΗΜΑΞΕΤΕ ΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ,ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.

Οι "φορείς" και οι "εκπρόσωποι" του λαού ενδιαφέρονται για την "ανάπτυξη" του Μαινάλου... Ζητούν πρώτα να κάνουν τη ....δουλειά τους (να το ξεσκίσουν) και μετά θα το... προστατέψουν.