Με αναβολή ξεκίνησε η δίκη για υπεξαίρεση στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τρίπολης (pics)

Με αναβολή ξεκίνησε η δίκη για υπεξαίρεση στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τρίπολης (pics)

Σεπτέμβριος 19, 2019 - 10:50
20 σχόλια

Λόγω κωλύματος της πρώην προέδρου της ΚΕΔΗΤ κυρίας Θεοδώρας Μπρακουμάτσου αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση υπεξαίρεσης στην ΚΕΔΗ Τρίπολης.

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου λίγο μετά τις 09:45 συζητήθηκε από το Τριμελές Πρωτοδικείο Τρίπολης  η υπόθεση με αριθμό πινακίου 5 για υπεξαίρεση.

Ανατρέχοντας λίγο στο ιστορικό της υπόθεσης να θυμίσουμε ότι ο δήμαρχος Δ. Παυλής κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση, η κυρία Θεοδώρα Μπρακουμάτσου, πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ, κατηγορείται ότι υπό την ιδιότητά της κατά το χρονικό διάστημα από 2.11.15 ως 31.10.17, με πράξεις της παρέβη με πρόθεση το καθήκον της με σκοπό να αποκομίσει παράνομο όφελος.

Ο πρώην πρόεδρος Αναστάσιος Τσούκας και η υπάλληλος του Δήμου Τρίπολης Ρούλα Τυροβολά κατηγορούνται για σωρεία παράνομων εισπράξεων μεγάλων ποσών, για ιδιοποιήσεις ποσών από λογαριασμούς της Επιχείρησης, για πληρωμές χωρίς παραστατικά, για επιταγές τα χρηματικά εντάλματα των οποίων δεν συνοδεύονταν από παραστατικά.

Δικηγόρος υπεράσπισης της πρώην διοίκησης του κ. Παυλή είναι ο κ. Αγγελόπουλος, ενώ την υπεράσπιση του κ. Τσούκα έχει αναλάβει ο κ. Γκρίτζαλης, ο οποίος επίσης απουσίαζε.

Από το δικαστήριο κλήθηκαν ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ Τσούκας Αναστάσιος, ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Παυλής, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης, καθώς και νυν και πρώην υπάλληλοι της ΚΕΔΗΤ, οι οποίοι ήταν παρόντες. Ενώ η Θεοδώρα Μπρακουμάτσου επίσης πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ απουσίαζε λόγω ασθενείας.

Την κυρία Μπρακουμάτσου εκπροσώπησε ο αδερφός της ο οποίος ζήτησε από το προεδρείο να αναβληθεί η δίκη καθώς η κατηγορουμένη ήταν αδύνατον να παρευρεθεί διότι, όπως υποστήριξε, είχε υποστεί αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και θα έπρεπε να είναι σε ήρεμη κατάσταση και να μην βγει στο φως.

Η δικαστής επεσήμανε ότι τα χαρτιά που είχε υποβάλει, ανέφεραν ότι έκανε επέμβαση με λέιζερ.

Μετά από λίγα λεπτά το προεδρείο αποφάσισε η δίκη να αναβληθεί για τις 14 Νοεμβρίου 2019.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Εισαγγελέας ζήτησε στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου να κληθεί και ο νυν δήμαρχος κ. Τζιούμης Κωνσταντίνος.

Ειδήσεις: 

20 Σχόλια

άρχισε τις ασθένειες η Μπρακουμάτσου για να αποφύγει την δικαιοσύνη

Πότε πρόλαβε και αρρώστησε η Δώρα; Ήταν στο πόστο της χθες και προχθές σε γνωστό ευαγές ίδρυμα. Να ελέγξει ο εισαγγελέας.

Περαστικά κυρία Μπρακουμάτσου αλλά εγώ χθες την είδα στο γηροκομείο μια χαρά, μάρτυς μου όχι ο Θεός αλλά οι κάμερες που υπάρχουν εκεί!

Έχετε απόλυτο δίκιο. Η Μπρακουμάτσου δεν ήρθε λόγω...κολλήματος. Συγκεκριμένα, κόλλησε με το αυτοκίνητό της στις πίσσες που είχε ρίξει ο Παυλής και της ήταν δύσκολο να παραστεί στο δικαστήριο. Σκεπάρνια

να χαιρεστε τους συνεργατες σας κυριε Μαντινειας και Κυνουριας! για**κατηγορείτε γεροντααααααα!

Εξαιρετικό άρθρο. Πολύ κατατοπιστικό και εμπεριστατωμένο! Δεν θα έπρεπε όμως να υπάρχει και το όνομα του συντάκτη ή της συντάκτριας που το έγραψε; Αδικείτε τον εαυτό σας!

Το "Με αναβολή ξεκίνησε η δίκη...." σε κανονικά ελληνικά λέγεται "Αναβλήθηκε η δίκη...". Σας αναγνωρίζω το ελαφρυντικο της προσομοίωσης στα ελληνικά των κατηγορουμένων.

Κύριε Εισαγγελέα η ψευδορκια και τα ψέματα στο δικαστήριο τιμωρούνται; μπορείτε να στείλετε έναν δικαστικό λειτουργό στο γηροκομείο να διαπιστώσετε για την ασθένεια...

ενταξει τωρα ,κάποιος έπρεπε να έχει ένα κολλημα , για να βολευτούν και οι υπολοιποι κατηγορούμενοι!

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΛΟ ; ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ .

22:54 Στη στρούγκα σου εσύ βλάχο. Έχεις γίδες να αρμέξεις και μυτζήθρα να μαζέψεις. Και γράφε σαν άνθρωπος κανονικά. Στο σχολείο (αν πήγες) μόνο με κεφαλαία σε έμαθαν να γράφεις; Ουραγκοτάγκο, που θα μιλήσεις κιόλας!

Όταν θα σου τύχει να μείνει το παιδί σου χωρίς παιδικο σταθμό, ο γέρος σου στο χωριό χωρίς υποστήριξη απ το βοήθεια στο σπίτι και εσύ απληρωτος για χρόνια παρόλο που πηγαίνεις κανονικά για δουλειά , έλα να συζητήσουμε τι είναι ενοχλητικό και πρέπει να μείνει ασχολίαστο. Ζωντοβολο!

@00:13 Αγάπη μου, ώπα! Στάσου λίγο, για να καταλάβω σε ποιους επιτρέπεις να γράφουν εδώ μέσα. Στους επιστήμονες και τους μορφωμένους και «παρα-μορφωμένους» όπως τους αποκαλείς, έχεις απαγορεύσει τα σχόλια. Τα απαγορεύεις και στους αγράμματους (βλάχους, στόκους, ουρακοτάγκους, γίδια κ.ά ζώα). Ποιος θα μείνει να σχολιάζει τελικά, αγάπη μου; Μόνο εσύ κι εγώ και η αγάπη μας;

Από εδώ και στο έξης θα σχολιάζει εδώ ,μόνο οποίος είναι απόφοιτος του Καποδιστριακού και του Αριστοτέλειου και να προσκομίσει το πτυχίο του στο site.Οι υπόλοιποι να φύγετε να πάτε άλλου !!

15.38 Εσύ πολύ το δουλεύεις το "αγάπη μου" και στο τέλος θα σου μείνει κανα κουσούρι, αν δεν το έχεις ήδη, μυγδαλίτσα..

Αλλη μια αντιπαραθεση των σχολιαστων,χωρις ουσια και χωρις να αναφερονται στο θεμα που μπηκαν να σχολιασουν.Επομενως κοιταξτε καλυτερα ποιος ειναι το γιδι,αυτος που αν και αναφαλβητος σχολιαζει η" εσεις που κανετε τους Πανεπιστημιακους?Ετσι δεν φτιαχνεται καμια πολη καμια χωρα,γιαυτο ειμαστε η τελευταια πολη στην Ελλαδα,λογω μιζεριας,ωχδλφισμου,και κουτοπονηριας.Καλη σας μερα ωρε γραμματιζουμενοι,μα μην λησμονειτε οτι αγραμματους ξεκινησε η Επανασταση στην πολη μας.

@Πανεπιστημονας Ψάξε στο σεντούκι να βρεις τη φουστανέλα και το τσαρούχι για παν ενδεχόμενο. Ποτέ δεν ξέρεις. Κι αν έχεις και άλογο, ακόμα καλύτερα. Μην πηγαίνεις και με τα πόδια στα βουνά...

Είδες τελικά ότι είσαι φουλ @@@ας.Με αλλά λόγια να αγαπιόμαστε είσαι γίδι. Κρίμα το μπόι σου ηλιθιε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.