Κ. Καραμανλής: Απόβρασμα της κοινωνίας όποιος δεν πληρώνει εισιτήριο στο μετρό (ηχ)

Κ. Καραμανλής: Απόβρασμα της κοινωνίας όποιος δεν πληρώνει εισιτήριο στο μετρό (ηχ)

Ιούλιος 31, 2019 - 11:51
5 σχόλια

Σκληρός εμφανίστηκε ο νέος υπουργός Μεταφορών Κ. Καραμανλής στην πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Σκάι και στην εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε απέναντι σε εκείνους οι οποίοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό, και γενικά στα μέσα μεταφοράς, χαρακτηρίζοντάς τους «αποβράσματα της κοινωνίας».

Ο κ. Καραμανλής στο στο 15:50 της συνέντευξής του αναφέρεται στους τσαμπατζήδες των μέσων μαζικής μεταφοράς και λέει χαρακτηριστικά ότι «το ζήτημα είναι ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει απόβρασμα της κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τσάμπα στο μετρό».

Ο υπουργός μίλησε και για σοβαρό έλεγχο που πρέπει να υπάρχει στους σταθμούς και ιδιαιτέρως στις γραμμές λεωφορείων, όπου το πρόβλημα με τους «τσαμπατζήδες» είναι μεγάλο.

Video: 

Ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών Κώστας Καραμανλής στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε


5 Σχόλια

Αυτός που κλέβει 1 ευρώ είναι << απόβρασμα>>!!!! Αυτός που φοροδιαφευγει (συνήθως τουλάχιστο χιλιάδες ευρώ) πως λέγεται λεβεντιά μου;

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΔΕΗ. ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ; ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΕΙΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ;

Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Άλλο εσείς που δεν πληρώνετε το ένα ευρώ στο εισητηριο και είστε αποβρασματα,και άλλο εμείς που δεν πληρώνουμε τα 400 εκατομμύρια ευρώ και είμαστε η εξουσία . Τι νομίζετε; Εσείς να σκάσετε και να πληρώνετε Τα αλλά δεν σας αφορουν

Είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και φυσικά όχι των....αποβρασματων που δεν έχουν πληρώσουν 1,5 ευρώ. Τώρα που ξαναπηραμε την κυβέρνηση, αποβρασματα την πατήσατε.

Απόβρασμα είναι ο πολίτης που δεν δίνει εισιτήριο 1 €. Ο ξάδερφος του υπουργού και πρώην υπουργός (Λιάπης) που δεν πλήρωνε τα τέλη κυκλοφορίας για το πολυτελελέστατο τζιπ του και κυκλοφορούσε με πλάτες πινακίδες πως λέγεται; "αυτός ειναι δικός μας "

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.