Νίκας: Ρουσφετολογική η πολιτική του απερχόμενου Περιφερειάρχη

Νίκας: Ρουσφετολογική η πολιτική του απερχόμενου Περιφερειάρχη

Ιούνιος 25, 2019 - 18:24
1 σχόλια

Κατήγγειλα σ’ όλους τους τόνους την προεκλογική υποσχεσιολογία και τη ρουσφετολογική πολιτική του απερχόμενου Περιφερειάρχη, που αποδεικνύεται και τώρα με τις 33 (!!!) Προγραμματικές Συμβάσεις που φέρνει στο Περιφερειακό Συμβούλιο προς ψήφιση.

Ζητώ από τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, το οποίο έχει πλέον υπηρεσιακό χαρακτήρα, να μην προχωρήσουν στην ψήφιση αυτών των Προγραμματικών Συμβάσεων.

Ζητώ από όλους τους συμβαλλόμενους (Δήμους και άλλα ΝΠΔΔ) να μην προχωρήσουν σε αντίστοιχες αποφάσεις, γιατί- διαφορετικά- δημιουργούν προβλήματα στο έργο της επόμενης Περιφερειακής Αρχής.

Τονίζω ότι σειρά Προγραμματικών Συμβάσεων -του τελευταίου χρονικού διαστήματος οπωσδήποτε- θα επαναξιολογηθούν από τη νέα Περιφερειακή Αρχή που έρχεται σε δύο μήνες.

Ας υπάρξει επιτέλους λίγη δημοκρατική ευαισθησία και ο αναγκαίος αλληλοσεβασμός, αλλά και η επιβαλλόμενη προσοχή στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος.

Παναγιώτης Ε. Νίκας

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.