Τρίπολη: Βουλευτές... στην παρανομία (pics)

Τρίπολη: Βουλευτές... στην παρανομία (pics)

Μάρτιος 31, 2019 - 13:45
6 σχόλια

Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε γράψει για το παράνομο παρκάρισμα στους πεζοδρόμους της πόλης μας. Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε δημοσιεύσει φωτογραφίες που αποτυπώνουν την αδιαφορία κάποιων συμπολιτών μας για τις απαγορεύσεις στάθμευσης σε πλατείες, πεζοδρόμους, διαβάσεις ΑμεΑ. Πόσες φορές δεν έχουμε γράψει για τις σπασμένες πλάκες, αποτέλεσμα των «πέρα - δώθε» κάθε λογής οχημάτων στις πλατείες που με κόπο και χρήμα δικό μας απέκτησαν τη σημερινή τους μορφή.

Η χθεσινή εικόνα στον πεζόδρομο της πλατείας Άρεως, όμως, αποδεικνύει ότι και οι «πρώτοι πολίτες» αυτής της χώρας επίσης αδιαφορούν για το αν παρκάρουν νόμιμα ή παράνομα. Βουλευτές, παράγοντες, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που βρέθηκαν στη συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο στην πλατεία Άρεως με εκπροσώπους των επιστημονικών και παραγωγικών φορέων της Αρκαδίας χθες Σάββατο απόγευμα προτίμησαν να αφήσουν το αυτοκίνητό τους επάνω στον πεζόδρομο και όχι στο άδειο πάρκινγκ του ξενοδοχείου όπου θα λάμβανε χώρα η συνάντηση, η είσοδος του οποίου βρίσκεται... ακριβώς επάνω στον πεζόδρομο.

Στο άδειο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, τονίζω, μια δρασκελιά πιο 'κει, δηλαδή.

Και επειδή έτυχε να είμαι αυτόπτης μάρτυς των παρακάτω, τα αναφέρω: Περιπολικό βρέθηκε στο σημείο. Αλλά δεν μοίρασε κλήσεις ύστερα από μια σύντομη συζήτηση των οργάνων της Τάξης με φιλοξενούμενο βουλευτή και τη συνοδεία του, από άνδρα της οποίας ειπώθηκε η γνωστή φράση «για λίγο, έχουμε μα συνάντηση, δεν καθυστερούμε». Και το περιπολικό αποχώρησε.

Το «λίγο» διήρκεσε τουλάχιστον ένα τετράωρο.

Και μένεις να αναρωτιέσαι αν σε αυτόν τον τόπο κουμάντο κάνουν οι Νόμοι ή οι... γενικοί κουμανταδόροι. Κι αν θα αλλάξει ποτέ κάτι σε τούτη τη χώρα, που το αυτονόητο, το νόμιμο, το ηθικό με μιας «αναστέλλεται» μπροστά σε αυτό που οι περισσότεροι αντιλαμβανόμαστε λανθασμένα ως πρόσωπο της εξουσίας.

Στη χώρα μας βέβαια, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας καπνίζει στο υπουργείο, στη Βουλή, στις συνεντεύξεις Τύπου και σε κάθε κλειστό δημόσιο χώρο, τίποτα δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει. Αλλά ετούτοι εδώ, οι «απέναντι», διατείνονται ότι έχουν πολιτικό πολιτισμό.

Να τον χαίρονται...

 

Γαλανιάδη Εύα


6 Σχόλια

για να παρκαρε καποιος συμπολίτης . θα επερναν τηλ την τροχαια από το ξενοδοχειο .και θα εψαχνε της πινακιδεςτου

Καλησπέρα, παρακαλούμε στείλτε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία σας για επώνυμη καταγγελία στο info@arcadiaportal.gr. ### ArcadiaPortal.gr ###

Τραβάτε χοντρό ζόρι με τον Πολάκη απ' ό,τι φαίνεται. Δεν σας είδα να σχολιάζετε όμως το ότι καπνίζουν οι γιατροί μέσα στα ιατρέια τους και στα νοσοκομεία. Μέχρι εκεί φτάνει η υποκρισία σας. Θα σας περάσει..

Τους πληρώνουμε αυτοκίνητο,οδηγό και αυτοι παρανομούν. Οι νόμοι του κράτους είναι άλλοι για βουλευτές και άλλοι για πολίτες. Το ίδιο ισχύει και για τον κλαρηνογαμπρο απο την Κρήτη

Μπραβο σου για το αρθρο. Γραφεις το αυτονοητο, το οποιο εχει χαθει εδω και δεκαετιες γιατι τα λεφτα που υπαρχουν τα τρωνε αυτοι που κοροιδευουν το κοσμο και δε βρισκετε ΕΝΑΣ δικαστης να τους καταγγειλει για εσχατη προδοσια!

Τα αυτοκίνητα των βο(υ)λευτών σε παράταξη και στη μέση οι σπασμένες πλάκες του πεζοδρόμου. Αξία - και σεβασμός στον πολίτη - ανεκτίμητη!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.