25η Μαρτίου: Άνδρας προσπάθησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσει στον Παυλόπουλο (vid)

25η Μαρτίου: Άνδρας προσπάθησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσει στον Παυλόπουλο (vid)

Μάρτιος 25, 2019 - 12:46
8 σχόλια

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος επιθεωρούσε τα αγήματα έξω από την Μητρόπολη για την 25η Μαρτίου όταν ξαφνικά ένας άγνωστος επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, η αντίδραση των αστυνομικών ήταν άμεση και γι' αυτό πρόλαβαν και απομάκρυναν τον άγνωστο, ο οποίος προσπάθησε να δημιουργήσει επεισόδιο στην Μητρόπολη.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Video: 

proedros tis dimokratias


8 Σχόλια

Η αυτοδικία σιγά-σιγά γίνεται ο κανόνας στην Ελλάδα. Για να ρίξουν το τσογλανάκι δεν διστάζουν να εξαθλιώσουν τα ήθη μιας κοινωνίας που πάσχει σοβαρά. Όλοι κουβαλάνε νερό στο μύλο των μαχαιροβγαλτών. Θα είναι μετά σε θέση να μαζέψουν την κατάσταση;

Ποιος ξέρει γιατί, κάθε φορά που γράφει ένα σχόλιο ο ψυχωτικός του πληκτρολογίου, μια αποκρουστική οσμή λατινοαμερικανικης δικτατορίας (τύπου Πινοσέτ με τα μαύρα ασφαλίτικα γυαλιά) πλανιέται στον αέρα.

Μάλλον ρομπότ είσαι, τουτέστιν με σκεπτόμενος.. Τουλάχιστον σε διόρισαν η σε ποιάσανε κορόϊδο;

Αρκετοι τρόφιμοι του ψυχιατρείου, ένας εκ των οποίων είναι ο ψυχωτικός του πληκτρολογίου, φιλοξενούνται σε ξενώνες. Στη Μπολέτα δεν επιτρέπεται.

@00:23 Είσαι ότι πρέπει για Senior στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα στο Πολάκη, Καρανίκα κ.λ.π. .. Είναι μεγάλο προσόν να πιστεύεις ότι το φτύσιμο είναι βροχή..

Έχετε όλοι/ες το ελεύθερο να μπαίνετε στο ίντερνετ και να μας σπάτε τα ούμπαλα ή αποτελεί μέρος της θεραπευτικής αγωγής, ψυχωτικέ του πληκτρολογίου;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.